Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

A világ leggyorsabb autója

A világon rengeteg villámgyors autó létezik, hiszen ott vannak a Ferrarik, a Lamborghinik, az Aston Martinok, Bugattik is, amik viszont méregdrágák, így egy átlagember egy ilyen autót soha nem fog tudni megvenni és fenntartani egész életében. A nyugati országokban viszont rengeteg ilyen gyors luxusautót látni, hiszen a magasabb fizetések miatt az emberek megengedhetik maguknak az ilyen gépjárműveket. Nos, azok számára, akik a sebesség szerelmesei elmondjuk, hogy bemutatták a világ leggyorsabb autóját, a Bugatti Chiron-t, ami a Bugatti Veyron nagytestvére.

A Bugatti Chiron tulajdonságai

A Bugatti Chiron egy olyan szupersport-autó, amely egy megdöbbentő 1500 lóerős teljesítménnyel bír, és képes elérni a 200 km/h-s sebességet is, ami közutakon teljesen legális. Ami a kezelését illeti az autó élvonalbeli, mivel egyedülálló konfigurációjú, új motorra rendelkezik. A W16-os motor tartalmazza az új Bugatti csigafúvókájú turbófeltöltőt, ami minden egyes pillanatban lehetővé teszi a lélegzetelállító gyorsulást, és biztosítani tudja a teljesen lineáris teljesítménygörbéket is. Hihetetlen ereje ellenére még mindig olyan, akár egy álom. Természetesen a világ leggyorsabb autója a világ leghatékonyabb fékét igényli. A Bugatti létrehozott egy nagy teljesítményű fékrendszert, amit a Formula1 technológiával hoztak létre, így meg tud birkózni a fékezés során kialakult hatalmas hőmennyiséggel is.

Egyéb tudnivalók a világ leggyorsabb autójáról

A Chiron átesett több biztonsági tesztelésen is és az egész világon létező biztonsági feltételeknek is mind eleget tesz, és kielégíti a gépkocsiipar mai minőségi és biztonsági követelményeinek legszigorúbb szabványait is. A Bugatti Chiron autóban ötvöződik az innovatív technológia és a  teljesítmény az egyedülálló dizájn és luxus kinézet mellett, valamint a kényelem is maximális, mint ahogy az a legtöbb szuper-sport autóról elmondható. A közelmúltban a Bugatti bejelentette, hogy az új Chiron csak egy limitált, 500 darab autót dob piacra, és ezek kiskereskedelmi áron 2,4 millió eurótól kezdődnek. Az autó tehát méregdrága így csak a leggazdagabbak fogják tudni megengedni maguknak ezt a csodajárgányt, viszont az az 500 ember, aki ilyen autóval közlekedik majd, szerencsésnek érezheti magát, viszont az ilyen autókat meg kell becsülni, és nagyon oda kell figyelni rájuk, hiszen manapság rengeteg autótolvaj járja az utcákat, ilyen autókra vadászva.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.