Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

A világ leggyorsabb autója

A világon rengeteg villámgyors autó létezik, hiszen ott vannak a Ferrarik, a Lamborghinik, az Aston Martinok, Bugattik is, amik viszont méregdrágák, így egy átlagember egy ilyen autót soha nem fog tudni megvenni és fenntartani egész életében. A nyugati országokban viszont rengeteg ilyen gyors luxusautót látni, hiszen a magasabb fizetések miatt az emberek megengedhetik maguknak az ilyen gépjárműveket. Nos, azok számára, akik a sebesség szerelmesei elmondjuk, hogy bemutatták a világ leggyorsabb autóját, a Bugatti Chiron-t, ami a Bugatti Veyron nagytestvére.

A Bugatti Chiron tulajdonságai

A Bugatti Chiron egy olyan szupersport-autó, amely egy megdöbbentő 1500 lóerős teljesítménnyel bír, és képes elérni a 200 km/h-s sebességet is, ami közutakon teljesen legális. Ami a kezelését illeti az autó élvonalbeli, mivel egyedülálló konfigurációjú, új motorra rendelkezik. A W16-os motor tartalmazza az új Bugatti csigafúvókájú turbófeltöltőt, ami minden egyes pillanatban lehetővé teszi a lélegzetelállító gyorsulást, és biztosítani tudja a teljesen lineáris teljesítménygörbéket is. Hihetetlen ereje ellenére még mindig olyan, akár egy álom. Természetesen a világ leggyorsabb autója a világ leghatékonyabb fékét igényli. A Bugatti létrehozott egy nagy teljesítményű fékrendszert, amit a Formula1 technológiával hoztak létre, így meg tud birkózni a fékezés során kialakult hatalmas hőmennyiséggel is.

Egyéb tudnivalók a világ leggyorsabb autójáról

A Chiron átesett több biztonsági tesztelésen is és az egész világon létező biztonsági feltételeknek is mind eleget tesz, és kielégíti a gépkocsiipar mai minőségi és biztonsági követelményeinek legszigorúbb szabványait is. A Bugatti Chiron autóban ötvöződik az innovatív technológia és a  teljesítmény az egyedülálló dizájn és luxus kinézet mellett, valamint a kényelem is maximális, mint ahogy az a legtöbb szuper-sport autóról elmondható. A közelmúltban a Bugatti bejelentette, hogy az új Chiron csak egy limitált, 500 darab autót dob piacra, és ezek kiskereskedelmi áron 2,4 millió eurótól kezdődnek. Az autó tehát méregdrága így csak a leggazdagabbak fogják tudni megengedni maguknak ezt a csodajárgányt, viszont az az 500 ember, aki ilyen autóval közlekedik majd, szerencsésnek érezheti magát, viszont az ilyen autókat meg kell becsülni, és nagyon oda kell figyelni rájuk, hiszen manapság rengeteg autótolvaj járja az utcákat, ilyen autókra vadászva.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata