Kipufogó javítás

Kipufogó javítás Szeged

A kipufogó javítás mára már bonyolult szakembernek való feladat. A kipufogó rendszer működése kihat a motor teljesítményére, a környezetvédelmi kibocsátási értékek betartására, az autó üzembiztonságára. Korszerű autókban fedélzeti diagnosztika rendszer felügyeli az itt elhelyezett érzékelők, szondák biztos működését, s ha hibát diagnosztizál, még a motort is leállíthatja.

Kipufogó javítás

Kipufogó klinika

Szolgáltatásaink között a kipufogó javítás is teljes körű prémium szolgáltatás. Egy alapos kipufogórendszer ellenőrzés után kiderülhet a lambda szonda hiba, a katalizátor hibás működése, az EGR-szelep vagy éppen a részecskeszűrő elszennyeződése elhasználódása, illetve a hozzá kapcsolódó nyomáskülönbség érzékelő. A kipufogó javítás során a csere mindig a drágább, de tartósabb (egyes alkatrészek esetében az egyetlen) megoldás, de a tisztítás is csodákat tehet sokszor.

Kipufogó javítás és karosszéria javítás

Gyakran ráfutásos baleset következtében mechanikusan sérül a rendszer. A hiba szemmel sokszor alig érzékelhető, de a melegedés vagy a kiszökő forró gáz miatt deformálódhat a lökhárító, az üzemanyagtartályon olvadási sérülés keletkezhet, súlyosabban sérülhet a kipufogó felfüggesztési, rögzítése rendszere, vagyis a halogatás nyomán feljebb mennek a karosszéria javítás árak. Arról már ne is beszéljünk, hogy a lógó, leszakadó kipufogó, ha elszabadul, súlyosabb károkat is okozhat: rongálja vagy leválasztja a hátsó lökhárítót, sérülést okoz a fenéklemezen, ritka és extrém esetben akár az üzemanyag-vezetéken, fékcsövön vagy a futóművön.

Kérjen árajánlatot, időpontot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!

hasznos infók