Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Kipufogó javítás Szeged

A kipufogó javítás mára már bonyolult autószerviz feladat. A kipufogó rendszer működése kihat a motor teljesítményére, a környezetvédelmi kibocsátási értékek betartására, az autó üzembiztonságára. Korszerű autókban fedélzeti diagnosztika rendszer felügyeli az itt elhelyezett érzékelők, szondák biztos működését, s ha hibát diagnosztizál, még a motort is leállíthatja.

Kipufogó klinika

Autószerviz szolgáltatásaink között a kipufogó javítás is teljes körű prémium autószerelés. Egy alapos kipufogórendszer ellenőrzés után kiderülhet a lambdaszonda hiba, a katalizátor hibás működése, az EGR-szelep vagy éppen a részecskeszűrő elszennyeződése elhasználódása, illetve a hozzá kapcsolódó nyomáskülönbség érzékelő. A csere mindig a drágább, de tartósabb (egyes alkatrészek esetében az egyetlen) megoldás, de a tisztítás is csodákat tehet sokszor.

Kipufogó és karosszéria javítás

Gyakran ráfutásos baleset következtében mechanikusan sérül a rendszer. A hiba szemmel sokszor alig érzékelhető, de a melegedés vagy a kiszökő forró gáz miatt deformálódhat a lökhárító, az üzemanyagtartályon olvadási sérülés keletkezhet, súlyosabban sérülhet a kipufogó felfüggesztési, rögzítése rendszere, vagyis a halogatás nyomán feljebb mennek a karosszéria javítás árak. Arról már ne is beszéljünk, hogy a lógó, leszakadó kipufogó, ha elszabadul, súlyosabb károkat is okozhat: rongálja vagy leválasztja a hátsó lökhárítót, sérülést okoz a fenéklemezen, ritka és extrém esetben akár az üzemanyag-vezetéken, fékcsövön vagy a futóművön.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.
Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 62/554-013 telefonszámot!