Lengéscsillapító mérés, lengéscsillapító csere

Lengéscsillapító mérés Szeged és csere

Elhasználódott lengéscsillapítókkal megnő a féktávolság és jelentősen csökken a jármű irányíthatósága. Mérje be lengéscsillapítóját műhelyünkben, lengéscsillapító csere nálunk!

Lengéscsillapító csere Szeged

A lengéscsillapító tulajdonképpen a biztonságos úttartást teszi lehetővé. Lengéscsillapító hibára utaló jelek, amikor a karosszéria túl nagy kilengése észlelhető és kanyarodás közben elvész a stabilitás. Ha a kerekek felől kopogó hang hallható, a fékút egyre nagyobb és a gumik fokozottan, egyenetlenül, kagylósan kopnak. Lengéscsillapító mérést 20 ezer kilométerenként célszerű megismételni szakműhelyben.

Lengéscsillapító mérés menete

Lengéscsillapító mérés
Lengéscsillapító mérés

Általában 20.000 kilométerenként meg kell mérni a lengéscsillapítók működését. Erre a lengéscsillapító vizsgálatra egy komputervezérelt ellenőrző pad szolgál. A berendezés kerekenként mozgatja a kocsit és méri a kitérések hosszát, a csillapodás mértékét időben. Tulajdonképpen azt állapítja meg, hogy különböző rezonanciaviszonyok mellett a jármű a tömegének hány  százalékával nyomja az utat.

Lengéscsillapító csere olcsón

Lengéscsillapító csere

Az ár, vagyis a munkadíj kedvező, ha az alkatrészt is nálunk vásárolja. Mind az üzletünk, mind a webáruházunk választéka lehetővé teszi a megfelelő darab kiválasztását. Új lengéscsillapítók vásárlása KYB, Sachs, Monroe (stb.) Szegeden a KA boltjában kedvezményes árakon, webáruházból előre megrendelhető és átvehető üzletünkben. Győződjön meg minőségi kínálatunkról és akciós árainkról!

Árajánlat, időpont kérés

Kérem töltsön ki minden mezőt!