Autó műszaki vizsga, műszaki vizsgáztatás

Felkészítés a vizsgára

Rendelje meg!

Garantáltan felkészítjük gépkocsiját a sikeres műszaki vizsgára. Precíz Bosch műszerekkel átvizsgáljuk gépkocsiját és elvégezzük szükséges szerviz feladatokat. 

Műszaki vizsga Szeged

Bízza ránk!

Munkatársunk elviszi autóját a műszaki vizsga helyszínére, ahol elvégzik a szükséges vizsgálatokat, majd a sikeres műszaki vizsgáztatás után elintézzük az okmányokat is.

Értesítő szolgáltatás

Garantált siker!

Műszaki vizsgáztatás végeztével értesítjük Önt a jármű és az iratok árvételére és felajánljuk önnek, hogy időben értesítjük a következő esedékes vizsgáztatás előtt újabb időpont egyeztetésre.

Műszaki vizsga Szeged

Az Ön kényelmének érdekében műhelyünk elvégzi gépkocsijának műszaki vizsgálatát és a garantálja a sikeres vizsgáztatást.

műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatást kérek!

Minden mező kitöltése kötelező!

Felkészítés műszaki vizsgára

Szakembereink pontosan tudják, hogy mik a gépkocsival szemben a műszaki vizsgán támasztott követelmények. Egy jól karbantartott gépkocsi ezeknek általában megfelel. Sokan, különösen a régebbi autók esetében megoldják az olaj, a szűrők cseréjét, a fékbetétekre is odafigyelnek, de a rendszeres szervizelést hanyagolják. Ilyenkor egy állapotfelmérés, diagnosztika, vagyis egy rutinszerű, de alapos átvizsgálás mindenképpen szükséges lehet. Ezt követik az előírt munkafázisok.

Szükséges okmányok, iratok

hasznos infók