Autó műszaki vizsga Szegeden, műszaki vizsgáztatás

Felkészítjük autóját a műszaki vizsgára

Garantáltan felkészítjük gépkocsiját a sikeres műszaki vizsgára. Precíz Bosch műszerekkel átvizsgáljuk gépkocsiját és amennyiben szükséges, elvégezzük a megfelelő javításokat.

Elintézzük a műszaki vizsgáztatást

Munkatársunk elviszi autóját a műszaki vizsga helyszínére, ahol elvégzik a szükséges vizsgálatokat, majd a sikeres műszaki vizsgáztatás után szervizünkben átveheti az autóját.

Időben értesítjük a következő esedékes vizsgáztatás előtt

Műszaki vizsgáztatás végeztével felajánljuk Önnek, hogy időben értesítjük a következő esedékes vizsgáztatás előtt újabb időpont egyeztetésre.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Személyautó műszaki vizsga

21 000 Ft Az ár tartalmazza:
 • Autója díjmentes átvizsgálása*
 • Fékhatás mérés 2500 Ft értékben
 • Lengéscsillapító mérés 2500 Ft értékben
 • Hibakód kiolvasás 6000 Ft értékben
 • Műszaki vizsga teljes ügyintézése
 • Műszaki vizsga hatósági díja
 • Értesítő szolgáltatás a következő esedékes vizsgáztatás előtt
 • Kisteher autó műszaki vizsga 25 000 Ft

  Az ár tartalmazza mindazt, mint a személyautó műszaki vizsga esetében.

 • Összkerékhajtás felár 4 100 Ft
Levesszük a terhet válláról!

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött levesszük a terhet válláról, s teljes körű műszaki vizsga ügyintézést vállalunk! Autója felkészítését modern, mai elvárásoknak megfelelő Bosch műszerekkel végezzük, melyek nem csak gyorsabbá, pontosabbá is teszik a folyamatokat. Így autójával garantáltan nem akad probléma a műszaki vizsgán, ahová munkatársunk viszi kocsiját. Önnek az okmányokkal sem kell törődnie! Nincs más dolga, mint értesítés után átvenni nálunk a friss műszakis autót.

Műszaki vizsgáztatás
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Szükséges okmányok, iratok

Felkészítés műszaki vizsgára

Szakembereink pontosan tudják, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni a gépkocsiján a sikeres műszaki vizsga érdekében. Egy rendszeresen karbantartott gépkocsi ezeknek általában megfelel. Sokan, különösen a régebbi autók esetében megoldják az olaj, a szűrők cseréjét, a fékbetétekre is odafigyelnek, de a rendszeres szervizelést és átvizsgálást elhanyagolják. Ilyenkor egy állapotfelmérés, diagnosztika, vagyis egy rutinszerű, de alapos átvizsgálás mindenképpen szükséges lehet. Ezt követik az előírt munkafázisok.

 • Mi kerül átnézésre a műszaki vizsga során?

  Műhelyünk műszaki vizsgára való felkészítésre meghatározott munkalistáján szerepel a fékhatás mérése, a lengéscsillapító mérés, a futómű ellenőrzése, vagyis a futómű-diagnosztika, a karosszéria állapotának felmérése, a folyadékszintek ellenőrzése, a világítások ellenőrzése, a fényszórók képének ellenőrzése, a törlő és mosóberendezések helyes működésének ellenőrzése. Ha minden rendben van, mehet a műszaki vizsgára a kocsi. Ha hibát találunk, arról értesítjük a tulajdonost, megadjuk az árajánlatot és az egyeztetést követően a gépkocsit prémium minőségben megjavítjuk, természetesen vállalva a megfelelő garanciákat.

 • Milyen papírok szükségesek a műszaki vizsgához?

  A lebonyolításhoz meghatalmazás szükséges. Kell még a forgalmi engedély, a kötelező biztosítás meglétét igazoló befizetői bizonylat vagy a biztosítási zöld kártya. Kellenek még a megbízó okmányai: magánszemély (a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő személy) esetében személyi igazolvány és lakcímkártya. Ha viszont cég a tulajdonos, kell a cégbírósági bejegyzés másolati példánya, egy aláírási címpéldány, szintén másolatban és hozzuk magunkkal a céges bélyegzőt is. A többi a szerviz dolga. Műhelyünknek megvan a kapcsolatrendszere a szegedi vizsgaállomásokkal, időpontot foglal, viszi-hozza a kocsit az szerelőnk. A műszaki vizsga mindig sikeres és az okmányokba bejegyzésre kerül az új műszaki vizsga lejárati időpontja is

 • A műszaki vizsga hány évente kell?

  Új gépjárműveknél 4 éves kora után kötelező az első műszaki vizsgáztatás, azután 2 évente kell ismételni. A műszaki vizsga érvényessége a vizsga napjától számított 2 év. Akkor is, ha érvényesség lejárta előtt 30 nappal készül el a műszaki vizsga, így lesz pontos az érvényesség ideje. Ezért érdemes inkább előbb elvégeztetni a műszaki vizsgát, mint esetleg kockáztatni, hogy túlcsúszunk a határidőn.