Autó műszaki vizsga Szegeden, műszaki vizsgáztatás

Felkészítés a műszaki vizsgára

Garantáltan felkészítjük gépkocsiját a sikeres műszaki vizsgára. Precíz Bosch műszerekkel átvizsgáljuk gépkocsiját és amennyiben szükséges, elvégezzük a megfelelő javításokat.

Műszaki vizsga Szegeden

Munkatársunk elviszi autóját a műszaki vizsga helyszínére, ahol elvégzik a szükséges vizsgálatokat, majd a sikeres műszaki vizsgáztatás után elintézzük az okmányokat is.

Értesítő szolgáltatás

Műszaki vizsgáztatás végeztével értesítjük Önt a jármű és az iratok átvételére és felajánljuk önnek, hogy időben értesítjük a következő esedékes vizsgáztatás előtt újabb időpont egyeztetésre.

Levesszük a terhet válláról!

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött levesszük a terhet válláról, s teljes körű műszaki vizsga ügyintézést vállalunk! Autója felkészítését modern, mai elvárásoknak megfelelő Bosch műszerekkel végezzük, melyek nem csak gyorsabbá, pontosabbá is teszik a folyamatokat. Így autójával garantáltan nem akad probléma a műszaki vizsgán, ahová munkatársunk viszi kocsiját. Önnek az okmányokkal sem kell törődnie! Nincs más dolga, mint értesítés után átvenni nálunk a friss műszakis autót.

Személyautó műszaki vizsga

24 000 Ft Az ár tartalmazza:
 • Autója díjmentes átvizsgálása*
 • Fékhatás mérés 2500 Ft értékben
 • Lengéscsillapító mérés 2500 Ft értékben
 • Hibakód kiolvasás 6000 Ft értékben
 • Műszaki vizsga teljes ügyintézése
 • Műszaki vizsga hatósági díja
 • Értesítő szolgáltatás a következő esedékes vizsgáztatás előtt
 • Kisteher autó műszaki vizsga 25 000 Ft

  Az ár tartalmazza mindazt, mint a személyautó műszaki vizsga esetében.

 • Összkerékhajtás felár 4 100 Ft
Szükséges okmányok, iratok
Kérjen műszaki vizsga időpontot!
Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

  (a pontos beazonosítás érdekében csatolja forgalmi engedélyének fotóját)

  Felkészítés műszaki vizsgára

  Szakembereink pontosan tudják, hogy mik a gépkocsival szemben a műszaki vizsgán támasztott követelmények. Egy jól karbantartott gépkocsi ezeknek általában megfelel. Sokan, különösen a régebbi autók esetében megoldják az olaj, a szűrők cseréjét, a fékbetétekre is odafigyelnek, de a rendszeres szervizelést hanyagolják. Ilyenkor egy állapotfelmérés, diagnosztika, vagyis egy rutinszerű, de alapos átvizsgálás mindenképpen szükséges lehet. Ezt követik az előírt munkafázisok.

  • Mi kerül átnézésre a műszaki vizsga során?

   Műhelyünk műszaki vizsgára való felkészítésre meghatározott munkalistáján szerepel a fékhatás mérése, a lengéscsillapító mérés, a futómű ellenőrzése, vagyis a futómű-diagnosztika, a karosszéria állapotának felmérése, a folyadékszintek ellenőrzése, a világítások ellenőrzése, a fényszórók képének ellenőrzése, a törlő és mosóberendezések helyes működésének ellenőrzése. Ha minden rendben van, mehet a műszaki vizsgára a kocsi. Ha hibát találunk, arról értesítjük a tulajdonost, megadjuk az árajánlatot és az egyeztetést követően a gépkocsit prémium minőségben megjavítjuk, természetesen vállalva a megfelelő garanciákat.

  • Milyen papírok szükségesek a műszaki vizsgához?

   A lebonyolításhoz meghatalmazás szükséges. Kell még a forgalmi engedély, a kötelező biztosítás meglétét igazoló befizetői bizonylat vagy a biztosítási zöld kártya. Kellenek még a megbízó okmányai: magánszemély (a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő személy) esetében személyi igazolvány és lakcímkártya. Ha viszont cég a tulajdonos, kell a cégbírósági bejegyzés másolati példánya, egy aláírási címpéldány, szintén másolatban és hozzuk magunkkal a céges bélyegzőt is. A többi a szerviz dolga. Műhelyünknek megvan a kapcsolatrendszere a szegedi vizsgaállomásokkal, időpontot foglal, viszi-hozza a kocsit az szerelőnk. A műszaki vizsga mindig sikeres és az okmányokba bekerül a megrendelő az új bejegyzésekkel kapja vissza az okmányokat.

  • Kaphatok értesítést a közelgő szükséges szervizelésről, vagy vizsgáztatásról?

   A személygépkocsi műszaki vizsga alkalmával elvégzik a környezetvédelmi mérést (korábban ennek külön igazolása volt a zöld kártya (környezetvédelmi tanúsítvány). A vizsgasoron külön padokon átvizsgálják a futóművet (lengéscsillapítókat), a fékrendszert, a motort, a kipufogórendszert, a világítást, a biztonsági felszereléseket, még az ablaktörlő megfelelő működését is, és a karosszériát. A legrosszabb, ha lejárt a forgalmink. Rossz esetben bevonhatják a rendszámot, a forgalmi engedélyt, szigorított műszaki vizsgáztatás válik szükségessé, ahová csak útvonalengedéllyel vihetjük a kocsit. Ilyenkor aztán tényleg szükséges a szakszerű segítség, mivel az alapos átvizsgálás kötelező igazolni. Hogy ilyen helyzetbe ne kerüljön az autós, hasznos szolgáltatás a vizsgaidőpont figyelése. Az a vásárlónk, aki megadja kocsija adatait, köztük a vizsgaidőpontot is, az esedékesség előtt időben értesítést kap tőlünk a kívánt módon: e-mailben vagy telefonon a szükségessé váló szervizelésről vagy vizsgáztatásról.

  • A műszaki vizsga hány évente kell?

   Új gépjárműveknél 4 éves kora után kötelező az első műszaki vizsgáztatás, azután 2 évente kell ismételni. A műszaki vizsga érvényessége a vizsga napjától számított 2 év. Akkor is, ha érvényesség lejárta előtt 30 nappal készül el a műszaki vizsga, így lesz pontos az érvényesség ideje. Ezért érdemes inkább előbb elvégeztetni a műszaki vizsgát, mint esetleg kockáztatni, hogy túlcsúszunk a határidőn.

  • Biztosítást is választhatok a vizsgáztatás mellé?

   Autója műszaki vizsga mellé válassza kedvező árú Utazás biztosítás csomagjainkat, hogy mindig legyen segítsége az utakon. Műszaki probléma esetén, ha útközben lerobban, így mindig kéznél lesz a gyors megoldás. Magyarországon belül már 3000 forinttól egy éven keresztül biztosítva lesz az utakon. Tekintse meg Assistance szolgáltatásunk.