Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

PÁLYÁZAT – GINOP-1.2.8-20-2020-00673

PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓK:

• a kedvezményezett neve: KA Szerviz Kft.
• a projekt címe: KA Szerviz Kft. modern üzleti kihívásoknak megfelelő fejlesztése, eszközbeszerzése
• a szerződött támogatás összege: 15 500 000 HUF 
• a támogatás mértéke: 68,84%
• a projekt befejezésének dátuma: 2020.12.31.
• projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00673

Fejlesztési alap
Pályázat összefoglalása

A projekt során beszerzésre került eszközök segítségével a műhelyben végzett munkák még precízebbé váltak, és az egy-egy gépjárműre fordított szervízidő csökkenésével szolgáltatásunk kapacitása növekedik A gépeket az alábbi tevékenységekhez használjuk: Műszaki vizsga, vizsgáztatás, olaj csere, gumiszerviz, autó villamossági szerelés, autó klíma javítás, vezérlés, futóműbeállítás, javítás, lengéscsillapító mérés, autó állapotfelmérés, fék javítás, autó diagnosztika, dízel szerviz, akkumulátor csere, kuplung javítás, kipufogó javítás, autó fűtés, autó hűtés.

A beszerzésre került eszközök az alábbiak:

1 db Hunter HawkEye Elite HE421 Futóműállító – háromdimenziós, dupla mérősíkos, teljesen integrált futóműállító rendszer. Az iparág leggyorsabb technológiája. A HawkEye Elite rendszer egyesíti a futóműállítás összes folyamatát, így maximalizálja a termelékenységet és a profitot.

1 db Hunter Quick Check Futómű gyors ellenőrző rendszer a futómű állítás számának növelésére alkalmas. A szervízbe érkező járművet kevesebb, mint 1 perc alatt tudja megvizsgálni. Gyors felfogók. Felni érintés mentes felfogatással rendelkezik. A felfogók két karral az abroncsra fognak rá, a mérőfej pedig középen ül rá a felnire.

1 db Weszti DA-200/2LS perememelő 2-4-7 tonna terhelhetőségű kivitelben gyártott aknaperememelő a személygépkocsik, kishaszonjárművek, valamint könnyű haszonjárművek emelésére alkalmas szerelésekhez, vagy műszaki vizsgabázisokra a hatósági vizsgálatokra. Emelési magassága 480 mm, kézi levegős vezérlésű szelepen keresztül vezérelhető légmotor, ugyanakkor ez a kivitel kézi karral is üzemeltethető.

1 db Weszti Control SZGK/V Meglévő személygépjármű és kis haszongépjármű fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapad vezérlés. A vezérléssel szállított program a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott EFT vizsga program, amely KÖKIR információs rendszerhez kapcsolható. A frekvenciaváltóval szerelt motorvezérlésnek köszönhetően alkalmassá teszi a fékpadot a legújabb törvényi előírások szerinti állóhelyzeti rögzítőfék mérésre, mely az elektromos rögzítőfékkel rendelkező járművek egyetlen mérési lehetősége

1 db Weszti WPD-2000/H4 hidraulikus holtjáték vizsgáló fékhatásmérő vezérlés A mozgatópad – holtjátékellenőrző- a kormányzás és a felfüggesztés elemeinek gyors és hatékony vizsgálatát teszi lehetővé, egyetlen kezelő által is könnyedén használható.

1 db BOSCH ACS 863 Klímatöltő berendezés: Komplett teljesen automatizált berendezés R1234yf hűtőközeghez, amely megfelel az autók és haszongépjárművek klímaberendezéseivel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek, és kompatibilis a hibrid klímarendszerekkel.

1 db BOSCH FSA 050 elektromos- és hibridjárművek tesztere (szigetelés, nagyfeszültségű vizsgálatokhoz.)

1 db Mondolfo Ferro MT3650 kiegyensúlyozó – motorkerékpárok, személyautók és kis tehergépjárművek kerekeihez

1 db BOSCH BAT 131 akkumulátor teszter – 6 v-os és 12 V-os személygépkocsi, haszonjármű és motorkerékpár indító –akkumulátorok (ólom-sav, zselés és AGM –Akkumulátorok) vizsgálatára.

A szolgáltatásunk bővítésével szélesebb szegmensnek tudunk szervízszolgáltatást nyújtani. Az így keletkezett új partnerek miatt bővült szolgáltatásunk, plusz műhely résszel, korszerűbb eszközparkkal kapacitásunk bővült.

 

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.