Használt autó állapotfelmérés, használt autó átvizsgálás

Használt autó állapotfelmérés vásárlás előtt biztosít minket, hogy ne vegyünk járgányt rejtett hibákkal. Továbbá tisztán látjuk mennyit kell még költeni a járműre vásárlás után, vagy a közeljövőben. Autó állapotfelmérés Szeged, hogy tisztába legyen azzal mit vásárol!

Hogy ne érje kellemetlen meglepetés!

Ha biztosra szeretne menni használt autó vásárlása előtt, ránk számíthat! Szakértő kollégáink munkáját modern Bosch műszerek segítik az állapotfelmérés során, ezzel garantálva a pontos hibafeltárást. Nagy múlttal büszkélkedő szervizünkben nem csak állapotlapot készítünk a behozott kocsiról, fotókkal is dokumentáljuk az esetleges hibákat. Bízza ránk a kinézett álomautó átvizsgálását, így biztosan nem érheti majd kellemetlen meglepetés!

Autó állapotfelmérés

Venne Ön használt autót ettől az embertől? Sajnos a meglátni és megszeretni érzés eléggé csalóka lehet ebben az esetben. Olcsónak tűnő autók állapotfelmérés nélküli vásárlása akár duplája is lehet a vételárnak az első szervizlátogatás után. Vagyis bármennyire tetszik is a gép, bármennyire szimpatikus is az eladó, bármilyen pontosan vezetett szervizkönyv, a valós állapotot csak egy tapasztalt szakember tudja megmondani. Bosch műszerekkel gyorsan és pontosan feltárunk minden hibát a jármű állapotfelmérése során.

Autó állapotfelmérés
Az állapotfelmérés menete

A műszaki állapotfelmérés során először is szemrevételezzük az autót. Előfordul, hogy egy nyúzás, apró horzsolás volt csak az eredeti hiba. A gondos tulajdonos az újrafestés előtt ilyenkor fényképet készít, hogy később be tudja mutatni, mekkora volt a baj. Az autót megemelve kiderül, hogy gyanús-e az alváz állapota, van-e rajta horpadás, kiigazítás nyoma, hegesztés, más beavatkozásra utaló jel. Ha szükséges, ilyenkor futómű vizsgálatot kell kérni. A fékek állapota is felmérhető szemrevételezéssel, de a fékpad megbízhatóbb. Az állapotfelmérés része az ékszíj, a vezérműszíj, a fékbetétek ellenőrzése is. Állapotfelmérés során feltárt hibák javítása, elhasználódott alkatrészek cseréje is lehet az eladó és vevő közötti megegyezés része.

Az állapotfelmérés ára

Az állapotfelmérés tartalmaz egy teljes körű műszeres diagnosztikát, fék és lengéscsillapító mérést. Az állapotfelmérés során állapotlap és fotók készülnek, melyeket e-mailben továbbítunk a gépjármű tulajdonosának.

 • Autó állapotfelmérés 18 000 Ft
Kérjen Tőlünk időpontot!
Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00
Időpont kérése

  (a pontos beazonosítás érdekében csatolja forgalmi engedélyének fotóját)

  (egyszerre több is választható)

  • Autó vásárlás előtti állapotfelmérés?

   Használt autó vételkor tanúsítvány is kérhető az autó állapotáról, amely akkor lehet hasznos, ha egyszer mi is eladóvá válunk: bizonyítani tudjuk, hogy hány kilométerrel, milyen állapotban vettük az autót, hogyan szervizeltük, mit cseréltünk rajta, és ez mind összevethető lesz az eladáskori műszaki állapotfelmérés eredményével. Súlyos tízezrekkel, felsőbb kategóriákban százezrekkel, akár millióval is növelhetjük így az eladandó autó értékét. Tehát az eladónak is lehet előnyére ha már eleve szakember által átvizsgált állapotfelmérést tanúsító szervizdokumentummal árulja gépjárművét.

  • Jogom van megvizsgáltatni vásárlás előtt az autó állapotát?

   Találkoztunk már olyan autókereskedővel, aki egy rendkívül kedvező áru kocsi esetében egyszerűen megtagadta a független állapotfelmérés lehetőségét, mondván: nézze uram, ennek azért ennyi az ára, amiért. A rejtett hibák természete az, hogy később jönnek elő. Ha olyanról van szó, amelyről vélhetően tudhatott az eladó, azért vállalnia kell a felelősséget. A kilométeróra visszaállítása csalás. Forduljon bizalommal csapatunkhoz, az autó állapotfelmérés hasznos minden autótulajdonosnak, ezért érdemes évente elvégezni.