Használt autó állapotfelmérés, használt autó átvizsgálás

Használt autó állapotfelmérés

Használt autó állapotfelmérés vásárlás előtt biztosít minket, hogy ne vegyünk járgányt rejtett hibákkal. Továbbá tisztán látjuk mennyit kell még költeni a járműre vásárlás után, vagy a közeljövőben. Autó állapotfelmérés Szeged, hogy tisztába legyen azzal mit vásárol!

Autó állapotfelmérés

Venne Ön használt autót ettől az embertől? Sajnos a meglátni és megszeretni érzés eléggé csalóka lehet ebben az esetben. Olcsónak tűnő autók állapotfelmérés nélküli vásárlása akár duplája is lehet a vételárnak az első szervizlátogatás után. Vagyis bármennyire tetszik is a gép, bármennyire szimpatikus is az eladó, bármilyen pontosan vezetett szervizkönyv, a valós állapotot csak egy tapasztalt szakember tudja megmondani. Bosch műszerekkel gyorsan és pontosan feltárunk minden hibát a jármű állapotfelmérése során.

Az állapotfelmérés menete

A műszaki állapotfelmérés során először is szemrevételezzük az autót. Előfordul, hogy egy nyúzás, apró horzsolás volt csak az eredeti hiba. A gondos tulajdonos az újrafestés előtt ilyenkor fényképet készít, hogy később be tudja mutatni, mekkora volt a baj. Az autót megemelve kiderül, hogy gyanús-e az alváz állapota, van-e rajta horpadás, kiigazítás nyoma, hegesztés, más beavatkozásra utaló jel. Ha szükséges, ilyenkor futómű vizsgálatot kell kérni. A fékek állapota is felmérhető szemrevételezéssel, de a fékpad megbízhatóbb. Az állapotfelmérés része az ékszíj, a vezérműszíj, a fékbetétek ellenőrzése is. Állapotfelmérés során feltárt hibák javítása, elhasználódott alkatrészek cseréje is lehet az eladó és vevő közötti megegyezés része.

Kérjen árajánlatot, időpontot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!

hasznos infók