Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Vezérműszíj csere Szeged, Vezérlés javítás

Vezérműszíj szakadás minden autós rémálma, amire csak a vezérműszíj csere lehet a megoldás. Leáll az autó. Ráadásul a vezérműszíj elszakadása esetén a motor vezérlése omlik össze, hiszen ez mozgatja a motorok szelepeit működtető vezérműtengelyt és jelentős igénybevételnek van kitéve. Elszakadáskor tehát szelepszár-görbülés, szelepszár törés következhet be, de a hengerfej is súlyosan sérülhet, ami költséges hiba. Műhelyünk a csereperiódusnak megfelelően végzi a vezérműszíj csere feladatát, minden a motorral kapcsolatos munkálatkor annak ellenőrzését Szeged és a környék autótulajdonosai számára.

TSI és FSI motorok vezérműlánc csere műhelyünben gyári alkatrészekkel, motorolaj cserével már bruttó 220 ezer Ft-tól el tudjuk végezni!

Vezérműlánc csere

A Zaj és karbantartási igény szempontjából is középutas megoldásnak számít a láncos vezérlés, legalábbis elviekben. A láncos vezérlésre azért esett a választásuk a gyártóknak, mert akár ki is szolgálhatja a motor élettartamát, ugyanakkor ez számos esetben nem jött össze a gyakorlatban. A lánc is nyúlhat, szakadhat, illetve át is ugorhat a tengelyek fogaskerekein, az elcsúszó vezérlés pedig igen komoly motorkárt okozhat, akár csak a szíj, illetve a lánc szakadása. Több olyan megoldás is létezik, amelyeknél a lánc rövidebb élettartamú, mint a szíjak.  Ilyen például a Volkswagen korai 1.2 és 1.4 TSi motorja, de említhető a BMW N45-ös 1,6-os benzinese és N47-es 2,0 literes dízele is. Szervizünk a TSI és FSI motorok vezérműlánc, gyári alkatrészekkel való cseréjét vállalja, kedvezményes áron.

Kérjen árajánlatot, vagy időpontot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!

hasznos infók

Galéria - TSI vezérműlánc csere képekben