Műhelyünk története, cégismertető
Kovács család

A mai formájában létező szegedi vállalkozás, a fiú, Ifj. Kovács István cége 1991-ben jött létre autóalkatrész-kereskedésként, amely 1998-ban alakult Kft.-vé. Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton később létrejött az új szerviz majd a Damjanich utcával is határos saroktelken kialakult a teljes vertikum: az alkatrész kis- és nagykereskedés, az új szerviz, a gumiszerelő műhely és a mosó, továbbá felfejlődött a raktárbázisra alapuló call center jellegű ügyfélközpont és webáruház. A hagyomány és a modernitás azóta párban jár.

Elégedett ügyfelek A KA műhelyében

A harmadik generáció óta vállalkozásból, vendégekből, vásárlókból, megrendelőkből ügyfelekből élő cégtulajdonos filozófiájának gyökerei világosak. A hasznot vissza kell forgatni, fejleszteni, javítani kell a működést, hogy mindig a legmagasabb színvonalon lehessen kiszolgálni az ügyfélkört. Egyértelműen és világosan meg kell mondani az ügyfélnek, hogy mit várhat el, a tájékoztatás kapuit a lehető legszélesebbre kell tárni, és az adott szó kötelez, a vállalást teljesíteni kell. Ha ez valamiért – és a vállalásban foglaltakon kívüli okból – lehetetlenné válna, azt mielőbb őszintén és világosan meg kell mutatni. Mindemellett az ár és érték aránya is a legkedvezőbb a szegedi műhelyek között.

A következetes ügyfélbarátság eredményeket hozott

Mindezt olyan szolgáltatások jelzik, mint a törzsügyfeleinknek a „hozom-viszem”, vagyis, hogy az egyik munkatársunk felveszi a javítani, mosatni, vizsgázatni kívánt autót, majd vissza is viszi a tulajdonosának. Vagy éppen a komplex átvizsgálás és diagnosztika, a műszaki vizsga lebonyolítása, a vásárlás előtti átvizsgálás és állapotfelmérés, a barátságos és kényelmes ügyfélváró wifivel, a jó megközelíthetőség, a nagy parkoló, a gumihotel és a többi hasonló.

Márkafüggetlen szerviz, márkaszerviz színvonalon

A törekvéseket megkoszorúzta, hogy műhelyünk büszke tagja lehetett a magyarországi Bosch Car Service hálózatnak. Ennek keretében független auditorok vizsgálják a színvonalat, a minőséget, a minősítést évente meg kell újítani. A hálózat működése révén életképes a Bosch Car Assistance szolgáltatás, amely szervizünkben is elérhető. A márkaszerviz színvonalát minden gyártmány és típus esetében érvényesíteni kell. A KA autószerviz mögött a páratlan kínálatú webáruház áll. Az alkatrészüzlet, és mindezek beszerzési hálója, tekintélyes raktárbázisa, kiváló logisztikai háttere biztosítja az KA autószerviz tökéletes működésének összhangját.