Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Műhelyünk története, cégismertető

Műhelyünk története, cégismertető

A mai formájában létező szegedi vállalkozás, a fiú, Ifj. Kovács István cége 1991-ben jött létre autóalkatrész-kereskedésként, amely 1998-ban alakult Kft.-vé. Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton később létrejött az új szerviz majd a Damjanich utcával is határos saroktelken kialakult a teljes vertikum: az alkatrész kis- és nagykereskedés, az új szerviz, a gumiszerelő műhely és a mosó, továbbá felfejlődött a raktárbázisra alapuló call center jellegű ügyfélközpont és webáruház. A hagyomány és a modernitás azóta párban jár.

Elégedett ügyfelek A KA műhelyében

A harmadik generáció óta vállalkozásból, vendégekből, vásárlókból, megrendelőkből ügyfelekből élő cégtulajdonos filozófiájának gyökerei világosak. A hasznot vissza kell forgatni, fejleszteni, javítani kell a működést, hogy mindig a legmagasabb színvonalon lehessen kiszolgálni az ügyfélkört. Egyértelműen és világosan meg kell mondani az ügyfélnek, hogy mit várhat el, a tájékoztatás kapuit a lehető legszélesebbre kell tárni, és az adott szó kötelez, a vállalást teljesíteni kell. Ha ez valamiért – és a vállalásban foglaltakon kívüli okból – lehetetlenné válna, azt mielőbb őszintén és világosan meg kell mutatni. Mindemellett az ár és érték aránya is a legkedvezőbb a szegedi műhelyek között.

Márkafüggetlen szerviz, márkaszerviz színvonalon

Autószervizünk gyökerei egészen 1953-ig nyúlnak vissza. Az 1953-tól működő, 1962-től pedig hivatalos iparengedéllyel rendelkező autószerviz Szeged belvárosában, a Kossuth Lajos sugárúton, a Kovács mérnök tulajdona volt. Egészen a 2000-es évekig működő vállalkozás több alkalmazottal főként autójavítással és karosszéria javítással foglalkozott. Ezután az idősebb Kovács István vagy ahogyan Szegeden többen is ismerték a „Mérnök Úr” befejezte a műhely működtetését. Eddigre azonban már elkészült az új műhely, amelyet 2004 szeptemberétől ifj. Kovács István üzemeltetett. A folyamatos fejlesztések és létszám növekedés eredményeként a szerviz területe kevésnek bizonyult ezért 2008-ban egy teljesen új és korszerű műhely építésébe kezdett a tulajdonos. 2010 januárjában meg is nyílt a Kossuth Lajos sugárút 85. szám alatt a 3 beállásos új autószerviz az autómosóval együtt. A munkánkat megkoszorúzta, hogy a műhely 2012-ben büszke tagja lett a magyarországi Bosch Car Service hálózatnak. A sikertörténet ezzel még korántsem állt meg, mert 2013-ban a további növekedés következtében a szerviz függetlenedett az anyacégtől, új vezetőséggel, tulajdonosi körrel. Az új cég a KA Szerviz Kft. néven indult, amelynek az ügyvezetője és egyik tulajdonosa Nagy Zoltán lett, Ifj.Kovács István mellett. Több sikeres vállalkozásokat támogató pályázat részesei lehettünk az évek során, így a cég versenyképessége, munkatársaink szakmai fejlődése mellett a vezetőség jövőbe mutató törekvései is megvalósultak, ezzel is biztosítva a stabil működési hátteret. Napjainkban is figyelemmel kísérjük az egyre gyorsabban változó járműipari fejlesztéseket, új technológiákat és ennek tükrében végezzük a szerviz fejlesztéseit, hogy meglévő és új ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. A magas márkaszerviz szintű javítási színvonalat munkáink során minden autó típus esetében biztosítjuk ötvözve azzal, hogy a javításokhoz felmerülő alkatrészeket verhetetlen áron tudjuk biztosítani a szomszédos alkatrészüzlet webáruháza, tekintélyes raktárbázisa és beszerzési hálózata miatt. Így válik teljessé az országosan is egyedülálló független autószerviz működési modell az ügyfeleink részére.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!