Autóklíma javítás, autóklíma töltés és tisztítás

Autóklíma javítás klíma töltés és tisztítás

Az utastér légkondicionáló rendszerét évente kétszer célszerűen (tavasszal és ősszel) átvizsgáltatni. Évenkénti autóklíma tisztítás elvégzése ajánlott, autóklíma fertőtlenítés eszközölése (ózonozás) és a szűrő cserét se felejtsük el.

Autóklíma javítás
Autóklíma javítás és tisztítás

Autóklíma töltés és ózonozás akció

Ha klímaszervizünkben tölti autója klímáját, akkor féláron fertőtlenítjük ózonozással akciónk keretében.

Klímatisztítás akció időtartalma: 2016.05.26 -tól visszavonásig.

Klímatöltés ára: 19000.-Ft

Klímatöltés és ózonozás együttes választásával az ózonozás: 1990.-Ft

Vegyszeres + ózonos tisztítás: 9980.-Ft

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák, a klíma ózonozás 1 órát vesz igénybe. Addig pihenhet internet kávézónkban, vagy várjuk üzletünkben, ahol válogathat autójához szükséges termékeink bőséges kínálatából. Rendelje meg most!

Klímatöltés, ózonozás időpont kérése

Válasszon az alábbiak közül

Az autóklíma tisztítás védi egészségünket

Az időszakos autóklíma tisztítás, azaz klíma ózonozás fontossága igen jelentős. Az elszennyeződött klíma berendezés makacs köhögést, hosszan tartó és nehezen kezelhető tüdő- légcső- és hörgőbetegségeket okozott. Az elszennyeződött légkondicionáló felületein a viszonylag állandó nedvességben, nyálkásodó felületeken az amőbáktól a gombákig, kék algákig és baktériumokig számos kórokozó tud megtelepedni. Az autóklíma tisztítás elvégzése ezért minden évben javasolt!

Ezeket persze normál, üzembiztos működés esetén akkor sem lélegezzük be, ha jelen vannak. De megtörténhet, tehát jobb megelőzni a magunk és utasaink egészségének megvédése érdekében.
Az autóklíma tisztításhoz meg kell bontani a rendszert, hozzá kell férni bizonyos felületekhez, azokat vegyszeresen kezelni kell, illetve a fizikai tisztítást is el kell végezni, és természetesen cserélni kell az elhasználódott szűrőt. Ennyiből áll leegyszerűsítve egy klímatisztítás. A művelet ára típustól, berendezéstől kismértékben függ, ezért a klímatisztítás ár iránt érdeklődjön a munkafelvevőnknél.

Az autóklíma javítás sokféle lehet

Előfordulhat, hogy az autóklímából elszökik a hőcserét végző gáz. Ilyenkor válik szükségessé a klíma feltöltése. Vagyis a klímagáz pótlása.  Ezt műhelyünk – természetesen a rendszer tömítetlenségének megszüntetése után – környezetbarát módon, az előírásoknak és a gyári útmutatásoknak megfelelően végzi. A hőcserélő radiátor (klímahűtő) és kilyukadhat vagy éppen eltömítődhet. Ennek javítása is szükségessé válhat. Ez a berendezés általában az autó motorhűtője előtt van, ha fizikai sérülés keletkezik rajta, érdemes magát az autóhűtőt is megvizsgálni, hátha az is javításra, tisztításra szorul.

Klímaszervizünk szolgáltatása közé tartozik az klíma alkatrészek ellenőrzése, javítása és cseréje. Legismertebb hibaforrás az autó klímarendszerében a klímakompresszor és a pollenszűrők cseréje. A gépkocsival együtt az autó klímája is öregszik, elhasználódik. Ahogy a gépkocsi más berendezései esetében, itt is szóba jöhet egy általános felújítás, amely többféle javítást, cserét, megelőző karbantartást foglal magában. Klíma felújítás után évekig üzembiztosan működik a légkondi, amelyre a mind melegebb, fülledtebb nyarakon egyre inkább szükség van.

Autóklíma javítás, klíma töltés és tisztítás, vagyis az utastér légkondicionáló rendszerét évente kétszer célszerűen (tavasszal és ősszel) átvizsgáltatni. Évente érdemes tisztítani, fertőtleníteni (ózonozás) és szűrőt cserélni benne.