Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Amikor szakértői segítségre van szükség…

Sok ember dönt úgy, hogy maga bütyköli meg az autóját, ha azzal valami gond lenne. Ez egy nagyon szép és önálló dolog, viszont van arra is példa, hogy lehetetlen megoldani egy problémát anélkül, hogy ne kérnénk ki egy szakértői véleményt, vagy segítséget.

Miért vonakodnak az emberek attól, hogy szerelőhöz vigyék a meghibásodott autót?

Aki eldönti, hogy inkább saját maga végzi el autója karbantartását, az általában nagyon nehezen adja fel a dolgot és kéri ki a szakértők véleményét. Bár a kisebb meghibásodásokat házilag is lehet orvosolni, a nagyobbakat muszáj szervizbe vinni. Sok ember ilyenkor egyáltalán nem teszi ezt szívesen, egyrészt a büszkeség miatt, hogy neki nem sikerült megoldania a problémát, másrészt pedig azért, mert nem bízik a szerelőben. Róluk ugyanis olyan negatív sztereotípiák terjengnek, amelyeket nagyon sok ember már kész tényként kezel. Ilyen például az, hogy felületesen dolgoznak, sokszor figyelmetlenségből, sokszor pedig azért, hogy hamar vissza kelljen vinni az autót egy újabb felülvizsgálatra. Holott ha belegondolunk, ezt akármelyik iparágra épülő szolgáltatásról el lehetne mondani… Az emberek figyelmen kívül hagyják, hogy ezek az emberek igazi szakmabeliek és nélkülük nem sikerülhetne, hogy megfelelően orvosolhassák a bonyolult problémákat. Ezért mindenképpen tanácsos inkább megbízni bennük és rájuk bízni az autónkat. Felületes és felelőtlen emberek mindenhol vannak, semmi értelme, hogy pont az autószerelőkre korlátozzuk az ilyen feltételezéseket.

A pénz is egy fontos szempont lehet

Amikor arról kell dönteni, hogy az ember maga végzi el a javításokat és a karbantartásokat a járművén, vagy inkább elviszi azt egy műhelybe és szerelőre bízza, akkor az anyagi szempont is nagy szerepet játszhat a döntésében. Egyértelmű, hogy mindenki előnyben részesíti azt az opciót, amikor minden költség nélkül sikerül megoldania a javítást. Azonban sokszor előnyösebb, ha egy szakértőre bízzuk magunkat olyankor, amikor nem vagyunk biztosak a dolgokban, még akkor is, ha ez anyagi befektetéssel jár. Ugyanis abban az esetben, ha mi hibásan végeznénk el, az után úgy is szakemberhez kéne fordulnunk segítségért. Ebben az esetben pedig kétszer annyi munka hárulna rá, mint amennyi eredetileg lett volna, tehát sokkal többet is kell fizetnünk. Érdemes ebbe előre belegondolni. Akárhogy is döntünk, az a cél lebegjen a szemünk előtt, hogy a járművet minél gyorsabban és biztosabban az eredeti állapotába hozzuk! Döntsön Ön is megfontoltan és okosan!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.