Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Amikor szakértői segítségre van szükség…

Sok ember dönt úgy, hogy maga bütyköli meg az autóját, ha azzal valami gond lenne. Ez egy nagyon szép és önálló dolog, viszont van arra is példa, hogy lehetetlen megoldani egy problémát anélkül, hogy ne kérnénk ki egy szakértői véleményt, vagy segítséget.

Miért vonakodnak az emberek attól, hogy szerelőhöz vigyék a meghibásodott autót?

Aki eldönti, hogy inkább saját maga végzi el autója karbantartását, az általában nagyon nehezen adja fel a dolgot és kéri ki a szakértők véleményét. Bár a kisebb meghibásodásokat házilag is lehet orvosolni, a nagyobbakat muszáj szervizbe vinni. Sok ember ilyenkor egyáltalán nem teszi ezt szívesen, egyrészt a büszkeség miatt, hogy neki nem sikerült megoldania a problémát, másrészt pedig azért, mert nem bízik a szerelőben. Róluk ugyanis olyan negatív sztereotípiák terjengnek, amelyeket nagyon sok ember már kész tényként kezel. Ilyen például az, hogy felületesen dolgoznak, sokszor figyelmetlenségből, sokszor pedig azért, hogy hamar vissza kelljen vinni az autót egy újabb felülvizsgálatra. Holott ha belegondolunk, ezt akármelyik iparágra épülő szolgáltatásról el lehetne mondani… Az emberek figyelmen kívül hagyják, hogy ezek az emberek igazi szakmabeliek és nélkülük nem sikerülhetne, hogy megfelelően orvosolhassák a bonyolult problémákat. Ezért mindenképpen tanácsos inkább megbízni bennük és rájuk bízni az autónkat. Felületes és felelőtlen emberek mindenhol vannak, semmi értelme, hogy pont az autószerelőkre korlátozzuk az ilyen feltételezéseket.

A pénz is egy fontos szempont lehet

Amikor arról kell dönteni, hogy az ember maga végzi el a javításokat és a karbantartásokat a járművén, vagy inkább elviszi azt egy műhelybe és szerelőre bízza, akkor az anyagi szempont is nagy szerepet játszhat a döntésében. Egyértelmű, hogy mindenki előnyben részesíti azt az opciót, amikor minden költség nélkül sikerül megoldania a javítást. Azonban sokszor előnyösebb, ha egy szakértőre bízzuk magunkat olyankor, amikor nem vagyunk biztosak a dolgokban, még akkor is, ha ez anyagi befektetéssel jár. Ugyanis abban az esetben, ha mi hibásan végeznénk el, az után úgy is szakemberhez kéne fordulnunk segítségért. Ebben az esetben pedig kétszer annyi munka hárulna rá, mint amennyi eredetileg lett volna, tehát sokkal többet is kell fizetnünk. Érdemes ebbe előre belegondolni. Akárhogy is döntünk, az a cél lebegjen a szemünk előtt, hogy a járművet minél gyorsabban és biztosabban az eredeti állapotába hozzuk! Döntsön Ön is megfontoltan és okosan!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata