Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Autó akkumulátor csere

A helyben vásárolt akkumulátor csere ára egyszerűbb esetben 1500.-Ft, alig fél óra alatt. Vannak olyan autótípusok ahol, akár 1 óra szerelésre is szükség lehet, hogy hozzáférjünk az autó akkumulátorához, ami növeli a csere árát. Akkucsere időpont kéréséhez hívja műhelyünket hét közben 8:00 – 17:00 óra között, pénteken pedig 16:00 óráig van nyitva. 

Autó akkumulátor csere olcsón? Műhelyünk közvetlen közelében található üzletünkben kedvező árakon válogathat széles autó akkumulátor kínálatunkból. Küldje el nekünk autója adatait a szerviz@ka-autoszerviz.hu címünkre vagy töltse ki honlapunkon az időpont kérő űrlapot, hogy pontos árajánlatot készíthessünk Önnek!

autó akkumulátor tesztelés
Autó akkumulátor tesztelés, töltés és csere

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

A csere műhelyünkben kb. fél órát vesz igénybe, amit kellemesen eltölthet a internet kávézónkban, vásárolhat autójához autófelszerelési, autóápolási cikkeket, vagy amire szüksége lehet a közeljövőben autójához. Az akkucsere elvégzésekor, előzetes egyeztetés esetén szervizünkben lehetőség van a gépkocsi időszakos átvizsgálására olaj és folyadékszintek ellenőrzésére is. Autó akkumulátor töltés is kérhető szervizünkben.

Árajánlat, időpont kérés

Kérem töltsön ki minden mezőt!

Mikor kell cserélni?

Az autó akkumulátor látja el árammal az autó teljes elektromos hálózatát, ha a töltése 35% alá esik, az autó el se indul. A savas autó akkumulátorok legjobb esetben öt évet bírnak, kevesebbet ha szabadban parkol az autó. A telek jobban megviselik az autó akkumulátorát, a hideg téli napok előtt érdemes szakemberrel vagy házilag ellenőrizni. Ha gyengén forog reggel az indítómotor, ha néhány napos állás után nehezen indul az autója, akkor töltése már kevésbé biztonságos megoldás. Ilyenkor bizony elérkezett a csere ideje.

Töltés ellenőrzés, diagnosztika

Speciális Bosch mérőműszerekkel ellenőrizzük állapotát, töltését és megállapítjuk mikor lesz esedékes az akkumulátor csere. A zselés autó akkumulátor csere periódusa valamivel hosszabb, de drágább, és speciális töltést igényel. Az üvegszálvattába itatott elektrolitos AGM autó akkumulátor csere periódusa is hosszabb, de ezek is szakszerű karbantartást igényel.

Új autó akkumulátor vásárlása helyben

Autó akkumulátor márkák
Banner Német magas minőségi követeléseknek megfelelő akkumulátor, mégis kedvező ára végett igen népszerű. Gyári beszállítója az Audi, BMW és VW autógyártóknak.
Bosch nevével minden termékében a minőségi anyagokat és a legprecízebb gyártást fémjelzi. Kiváló minőségű autó akkumulátorait kedvezményes áron kínáljuk.
Electric Power olcsó autó akkumulátor, mégis kiváló minőségű és megbízható magyar termék.
Varta autó akkumulátor, akkuban az első. Akkumulátorok gyártására specializálódott, világszerte elismert cég autó akkumulátorai is a jól teljesítenek.
Exide is szintén egyike a világ legnagyobb autó akkumulátor gyártóinak, saját fejlesztő bázisokkal, egyedi technológiával és 120 év tapasztalatával.

Autó akkumulátor csere előtt tekintse meg kínálatunkat és győződjön meg kedvező árainkról a KA webáruházában!

Autó akkumulátor töltés és karbantartás házilag, egyszerűen

Szeretetné meghosszabbítani autó akkumulátora élettartalmát? Használjon autó akkutöltő és karbantartó CTEK terméket. Akkumulátor töltés 8 lépésből, teljesen automatizált akkutöltő segítségével, garantált karbantartási funkciókkal minden akkutöltés során. Könnyen kezelhető és praktikus tervezés a designos formatervezésen túlmenően a környezeti hatások ellen is védett.