Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Gépjármű akkumulátorvizsgálat, -csere, töltőrendszer-ellenőrzés, -javítás

Nehezen indul az autója reggelente? Ne várja meg, amíg cserben hagyja! Vizsgáltassa meg autójának akkumulátorát és töltőrendszerét időben!

Gépjármű akkumulátorvizsgálat, -csere, töltőrendszer-ellenőrzés, -javítás

Nehezen indul az autója reggelente? Ne várja meg, amíg cserben hagyja! Vizsgáltassa meg autójának akkumulátorát és töltőrendszerét időben!

Bízza a profikra!

Szervizünkben pontosan meg tudjuk mondani, hogy milyen állapotban van gépjárművének akkumulátora! Akkumulátormérés, töltésellenőrzés Szegeden a KA Bosch Car szervizében várakozási idő nélkül is lehetséges.

+36-62-554-013

Időpont kérés

szerviz@ka-autoszerviz.hu

Árajánlat, időpont kérés

Bízza a profikra!

Szervizünkben pontosan meg tudjuk mondani, hogy milyen állapotban van gépjárművének akkumulátora! Akkumulátormérés, töltésellenőrzés Szegeden a KA Bosch Car szervizében várakozási idő nélkül is lehetséges.

Akkumulátor csere
bruttó 5 600 Ft

Töltés rendszer ellenőrzése
bruttó 3 100 Ft

*Az árak Kis- és Középkategóriás gépjárművek esetén érvényesek.

Jelentkezzen be szervizünkbe!
Akkumulátor töltés

Akkumulátorcsere esetén ár-érték arányban kedvező, minőségi akkumulátorokkal várjuk ügyfeleinket.

Rövid határidővel tudjuk vállalni autója akkumulátorának cseréjét! Előre egyeztetett időpont esetén, még bonyolultabb esetekben is maximum 1 óra a csereidő.

A töltésrendszer ellenőrzésében, akkumulátortöltésben is készséggel állunk rendelkezésére.

Az anyacég webáruházában található autóalkatrész árakat alkalmazva verhetetlen árakat tudunk biztosítani!

Kérjen tőlünk időpontot és kollégánk nyitvatartási időben, akár 1 órán belül felkeresi Önt a további teendők egyeztetése céljából.

 • Akkumulátor csere bruttó 5 600 Ft-tól
 • Töltés rendszer ellenőrzése bruttó 3 100 Ft

*Az árak Kis- és Középkategóriás gépjárművek esetén érvényesek.

Akkumulátorcsere esetén ár-érték arányban kedvező, minőségi akkumulátorokkal várjuk ügyfeleinket. Rövid határidővel tudjuk vállalni autója akkumulátorának cseréjét! Előre egyeztetett időpont esetén, még bonyolultabb esetekben is maximum 1 óra a csereidő, így akár az ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt ügyfélvárónkban is megvárhatja autóját, amíg elkészül. A töltésrendszer ellenőrzésében, akkumulátortöltésben is készséggel állunk rendelkezésére. Kérjen tőlünk egyedi igényekre szabott árajánlatot!

Az akkumulátor cseréje

Akkumulátorcsere során a meghibásodott indítóakkumulátort cseréljük. A csere folyamán ellenőrizzük az akkumulátor bekötési pontjait, illetve az akkumulátor rögzítését. Minden esetben a munka végeztével műszeresen leellenőrizzük a gépjármű töltőrendszerét, a kapott eredményt kinyomtatjuk, és a munkalaphoz csatoljuk. Vannak autótípusok, melyeknél szükséges a csere alkalmával az akkumulátor vezérlőegységének ellenőrzése, alapbeállítása annak érdekében, hogy az új akkumulátor élettartama a lehető leghosszabb legyen.

Töltésrendszer ellenőrzése

Töltésrendszer ellenőrzésekor szakembereink műszeresen ellenőrzik a gépjármű töltőrendszerét. Ellenőrzésre kerül ilyenkor az akkumulátor is. Meghibásodás esetén, vagy a nem megfelelő mérési eredmény miatt ellenőrizzük az elektromos csatlakozásokat, elhárítjuk a korrózió miatti kontakthibákat. Amennyiben szükséges, a generátor cseréjéről árajánlatot adunk, majd elvégezzük a cserét.

 • Mikor kell cserélni az autó akkumulátorát?

  Az autó akkumulátora látja el árammal az autó teljes elektromos hálózatát, ha a töltése 35% alá esik, az autó nehezen vagy el sem indul. Élettartama több tényezőtől is függ, ilyenek a típus, a minőség, az autó tartásának helye, ill. használatának rendszeressége. A savas autó akkumulátorok legjobb esetben öt évet bírnak, kevesebbet, ha szabadban parkol az autó. A hideg környezet jobban igénybe veszi az autó akkumulátorát ezért a hideg téli napok előtt érdemes szakemberrel ellenőriztetni. Ha gyengén forog reggel az indítómotor, ha néhány napos állás után nehezen indul az autója, akkor az akkumulátor feltöltése már kevésbé tartós megoldás. Ilyenkor bizony elérkezett a csere ideje.

 • Új autó akkumulátor vásárlása, milyet?

  A Banner akkumulátorok, német magas minőségi követelményeknek megfelelő akkumulátorok és a kedvező áruk végett igen népszerűek. Gyári beszállítója az Audi, BMW és VW autógyártóknak. Bosch a nevével minden termékében a minőségi anyagokat és a legprecízebb gyártást fémjelzi. Kiváló minőségű autó akkumulátorait kedvezményes áron kínáljuk.
  Electric Power az olcsó autó akkumulátorok képviselője, mégis kiváló minőségű és megbízható magyar termék.
  Varta autó akkumulátor, akkuban az első helyen áll. Akkumulátorok gyártására specializálódott, világszerte elismert cég autó akkumulátorai is igen jól teljesítenek.
  Az Exide márka is szintén egyike a világ legnagyobb autó akkumulátor gyártóinak, saját fejlesztő bázisokkal, egyedi technológiával és 120 év tapasztalatával. 

  Autó akkumulátor csere előtt tekintse meg kínálatunkat és győződjön meg kedvező árainkról a KA webáruházában!

 • Töltés ellenőrzés és diagnosztika, hogyan?

  A töltöttséget otthon is ellenőrizheti, de csak a terheletlen töltőfeszültséget tudja ellenőrizni. Ehhez elég, ha egy egyszerű multimétert vásárol. A terheléses, alapos vizsgálat azonban speciális műszereket igényel. Szervizünkben speciális Bosch mérőműszerekkel ellenőrizzük az akkumulátor állapotát, töltését, és megállapítjuk mikor lesz esedékes a cseréje. A gondozásmentes autó akkumulátor élettartama valamivel hosszabb, de drágább, és speciális töltést is igényel. Az üvegszálvattába itatott elektrolitos AGM autó akkumulátor csere periódusa is hosszabb, de ezek is szakszerű karbantartást igényelnek.

 • Autó akkumulátor töltés és karbantartás házilag, egyszerűen?

  Ha a töltöttség ellenőrzéskor alacsony feszültséget tapasztal, ideje feltölteni az akkumulátort! A rendszerint városban közlekedőknek különös figyelmet kell fordítaniuk a töltöttségre. Az olyan autónak ugyanis, amit leginkább csak városban, rövidtávon hajtanak, nincs elég ideje az elveszett töltést pótolni. Érdemes tehát 1-2 hetente egy hosszabb utat is megejteniük.
  Azoknak, akik otthon, házilag oldanák meg az akkumulátor töltést, a CTEK autó akkutöltő és karbantartó termékeit ajánljuk. Az akkumulátor töltés 8 lépésből áll, a teljesen automatizált akkutöltő garantált akkumulátor karbantartási funkciókkal működik minden akkutöltés során. Könnyen kezelhető és praktikus tervezés mellett a környezeti hatások ellen is védett.
  Normál töltés – 2-4 amperes erősség – esetén körülbelül 24 óra az autó akkumulátor töltési ideje. Ha hirtelen merül le, és minél előbb el kellene indulnia az autóval, akkor a gyors töltés javasolt, melynél 15 amperes vagy magasabb erősséggel maximum 4 órán belül már beindítható lesz a kocsi. Ez azonban csak ritkán alkalmazandó, mivel a gyakori gyors töltés rontja az akkumulátor élettartamát.

 • Generátor ellenőrzés és vizsgálat, hogyan?

  A generátor két funkcióval is rendelkezik: működés közben ellátja árammal az autó elektromos fogyasztóit, ezzel egyidejűleg az akkumulátort is tölti. Amennyiben elromlik, nem termel kellő energiamennyiséget, rosszabb esetben pedig teljesen leáll a termeléssel. Ha a generátor nem tölt, értelemszerűen az akkumulátor is egy bizonyos idő után teljesen lemerül, az autó pedig lerobban. Így, ha a generátor hibájának jeleit észleli, érdemes azonnal megnézetni a szervizben, hogy valóban elromlott-e! Sokszor a szénkefék kopása, szorulása vagy a diódák okolhatóak a hibáért, de gyakori a csapágyak túlzott kopása, rosszabb esetben törése is. Szervizünkben szakértelemmel ellenőrizzük, és hárítjuk el a generátor esetleges hibáját. Szükség esetén generátor felújítást végzünk, súlyosabb esetben pedig kicseréljük azt!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata