Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Autó akkumulátor csere

A helyben vásárolt akkumulátor csere ára egyszerűbb esetben 1500.-Ft, alig fél óra alatt. Vannak olyan autótípusok ahol, akár 1 óra szerelésre is szükség lehet, hogy hozzáférjünk az autó akkumulátorához, ami növeli a csere árát. Akkucsere időpont kéréséhez hívja műhelyünket hét közben 8:00 – 17:00 óra között, pénteken pedig 16:00 óráig van nyitva. 

autó akkumulátor szerviz

Autó akkumulátor csere olcsón? Műhelyünk közvetlen közelében található üzletünkben kedvező árakon válogathat széles autó akkumulátor kínálatunkból. Küldje el nekünk autója adatait a szerviz@ka-autoszerviz.hu címünkre vagy töltse ki honlapunkon az időpont kérő űrlapot, hogy pontos árajánlatot készíthessünk Önnek!

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

A csere műhelyünkben kb. fél órát vesz igénybe, amit kellemesen eltölthet a internet kávézónkban, vásárolhat autójához autófelszerelési, autóápolási cikkeket, vagy amire szüksége lehet a közeljövőben autójához. Az akkucsere elvégzésekor, előzetes egyeztetés esetén szervizünkben lehetőség van a gépkocsi időszakos átvizsgálására olaj és folyadékszintek ellenőrzésére is. Autó akkumulátor töltés is kérhető szervizünkben.

Kérjen árajánlatot, időpontot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!

hasznos infók