Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autó assistance biztosítás, biztonságos utazás Magyarország vagy egész Európa területén egy éven át a nap 24 órájában csekély térítésért.

Autó Assistance biztosítás

A Kovács Autó a Bosch autószerviz hálózat tagja. Mint ilyen, jogosult autó assistance biztosítás (segélyszolgálat) szerződések megkötésére. Ennek lényege, hogy a biztosított területen – az országban vagy a kontinensen bárhol -, ha a biztosított autó bármilyen okból elromlik, a legközelebbi autószervizből érkezik a segítség, és a hibát a helyszínen vagy a autószerelő műhelybe szállítva kijavítják, elhárítják, a szükségessé vált alkatrészek biztosításával. Az autó assistance biztosítás része az is, hogy szükség esetén az ügyfél cserautót kap, vagy a szállását, a hazautazását biztosítják külön térítés nélkül.

Autó assistance biztosítás csomagok és árak

Nem indúl, segítség kell? Autó assistance biztosítás!

A személyi utasbiztosítás mellett a gépkocsi is biztosítható. Általában két-három rövidebb út ilyen biztosításának árából megvásárolható a teljes évi szolgáltatást nyújtó segélyszolgálat, az autó assistance biztosítás. A vonatkozó szabályok értelmében, hacsak nincs valamilyen extrém helyzet, egy órán belül megérkezik a segítség. Vagyis sohasem marad magára, ha autója elromlik, bármerre is járjon.

Autó assistance biztosítás ára Magyarországon 3000, Európa területén 6000 forinttól kezdődik.

Az autó assistance biztosítás segélyhívó szám bármikor elérhető, és innen már minden a Bosch hálózat dolga: megkeresi a legközelebbi autószerviz kirendeltséget, kiküldi az autószerelőt. Ha szükséges, gondoskodik a gépkocsi és az utasok elszállításáról. Ha hosszabb időt vesz igénybe a autószerelés, megoldják az elszállásolást. Ha úgy adódik, másik autóval folytathatja útját a biztosított ügyfél, vagy megszervezik a hazautazását. Az autó assistance biztosítás online is megrendelhető. Ezt követően sor kerül egy egyeztető, tájékoztató beszélgetésre. A kötést követően a biztosítás három nap múlva már érvényes. Érdemes a tervezett utazás előtt egy héttel megkötni az autó assistance biztosítást és azt évente időben megújítani. Mindez igazán gondtalan autózást biztosít. Az autó assistance biztosítással mindig lesz segítsége!

Miért éri meg Önnek?

  • Akár 5 perc alatt On-Line is köthető.
  • Megrendelést követően visszahívjuk egyeztetésre.
  • A biztosítás 3 nap múlva már érvényes.
  • Minden nap 24 órában hívható ügyfélszolgálat.
  • Segélykérés esetén, akár 1 órán belül a helyszínen vagyunk.
  • Díjmentes kiszállás, szervizelés és autómentés
  • Szükség esetén csereautó, szállás, hazautaztatás biztosítása díjmentesen.

Hívja információs irodánkat: +3662/554-013
Írjon nekünk: szerviz@kovacsauto.hu

Tekintse meg autó assistance biztosítás csomagjainkat és részletes ügyféltájékoztatónkat.

szerviz-assistance-europaAz Bosch autó assistance biztosítás a következő országokra terjed ki: Andorra, Ausztria, Balti Államok, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország (európai rész), Vatikánváros.

bosch_assistance_24_ora_hivhato_kertya

Válasszon csomagot!
Gépjármű Információk
Kötvény tulajdonos adatai:
Kötvény tulajdonos adatai