Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Tekintélyes, de nem eléggé? Segít az optikai tuning!

Van, aki nem csak azért használja autóját, hogy az eljuttassa a kívánt úticélhoz, és a külseje sem csak annyiban fontos, hogy jó legyen a színe, meg le legyen mosva. Lehet, hogy a gép nem olyan jó, de ránézni élmény.

Ki tiltja meg, hogy jó legyen ránézni?

Öntől már kérdezte meg valaki, mit szeretne? Az ajándéknak nem kell a szó szoros értelmében hasznosnak lennie – kérhetünk olyasmit is, ami csak egyszerűen tetszik. Ilyen az autós dekoráció, az optikai tuning. Ezek a dolgok az autó teljesítményén nem változtatnak – van olyan tuning, amelyik igen, ilyen például a chiptuning a számítógép vezérelte benzines és dízeles autókhoz –, de mi tiltja meg, hogy jó legyen ránézni a járművünkre? Hogy kitűnjön a tömegből, és ne csak nekünk legyen érdekes, hanem másoknak is? Nem muszáj különleges, méregdrága autót venni attól még, hogy szeretjük az egyedit – de ha feltűnő a jármű, ne feledkezzünk meg a jó autóriasztóról! Láttunk már arra is példát, hogy próbababát vagy guminőt ültettek az ülésbe, amikor otthagyták valahol az autót. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ne egy lerobbant Ladára kerüljenek csillogó-villogó tuningelemek! Nevetségessé válunk, akkora lesz a különbség a valós és a sugallt teljesítmény között.

A led a varázsszó

Tuning- és dekorációs elemek kerülhetnek az autó külsejére és belsejébe is. Kívülről sportosabbá varázsolhatjuk például ál légbeömlőkkel, nagy a választék, a krómostól a kopoltyúszerűig. A kerekekre szereltethetünk különféle dísztárcsákat, még a kerékanya is kaphat díszkupakot. Feldobhatjuk a motorháztetőt egyedi festéssel – bár ez valószínűleg nem tíz fillér –, a kedvencünk eddig egy koponya és a rajzfilmből ismert cicus, Hello Kitty keveréke volt. Annak a nőnek is sikerült egyediséget kölcsönözni kisautójának, aki nagy szempillákat rakatott az elülső lámpák köré. A karosszériát feldobhatjuk króm csíkokkal, ledes dekorációkkal is, fóliáztathatjuk a karosszériát, az ablakokat, a lámpákat, bár utóbbinál közúti forgalomban vad színekkel nem érdemes próbálkozni. Hacsak nem akarunk büntetést fizetni, vagy balesetet szenvedni. A fóliázás állagmegóvás is, védi a felületet az időjárás, közlekedés viszontagságaitól, portól, piszoktól. A beltéri dekorációhoz műszerfalra ragasztható matricák, ledes világítások, dizájnelemek sora áll rendelkezésre. A kárpit, a szőnyeg, az üléshuzatok is rengeteget dobhatnak a beltéren, ha jól választunk színt és mintát, ezek is megmutathatnak valamit az egyéniségünkből. Feldobja a vezetésélményt, és a sofőrt is megnyugtatja, ha olyan autóban ül, amelyben jól érzi magát.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata