Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Tekintélyes, de nem eléggé? Segít az optikai tuning!

Van, aki nem csak azért használja autóját, hogy az eljuttassa a kívánt úticélhoz, és a külseje sem csak annyiban fontos, hogy jó legyen a színe, meg le legyen mosva. Lehet, hogy a gép nem olyan jó, de ránézni élmény.

Ki tiltja meg, hogy jó legyen ránézni?

Öntől már kérdezte meg valaki, mit szeretne? Az ajándéknak nem kell a szó szoros értelmében hasznosnak lennie – kérhetünk olyasmit is, ami csak egyszerűen tetszik. Ilyen az autós dekoráció, az optikai tuning. Ezek a dolgok az autó teljesítményén nem változtatnak – van olyan tuning, amelyik igen, ilyen például a chiptuning a számítógép vezérelte benzines és dízeles autókhoz –, de mi tiltja meg, hogy jó legyen ránézni a járművünkre? Hogy kitűnjön a tömegből, és ne csak nekünk legyen érdekes, hanem másoknak is? Nem muszáj különleges, méregdrága autót venni attól még, hogy szeretjük az egyedit – de ha feltűnő a jármű, ne feledkezzünk meg a jó autóriasztóról! Láttunk már arra is példát, hogy próbababát vagy guminőt ültettek az ülésbe, amikor otthagyták valahol az autót. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ne egy lerobbant Ladára kerüljenek csillogó-villogó tuningelemek! Nevetségessé válunk, akkora lesz a különbség a valós és a sugallt teljesítmény között.

A led a varázsszó

Tuning- és dekorációs elemek kerülhetnek az autó külsejére és belsejébe is. Kívülről sportosabbá varázsolhatjuk például ál légbeömlőkkel, nagy a választék, a krómostól a kopoltyúszerűig. A kerekekre szereltethetünk különféle dísztárcsákat, még a kerékanya is kaphat díszkupakot. Feldobhatjuk a motorháztetőt egyedi festéssel – bár ez valószínűleg nem tíz fillér –, a kedvencünk eddig egy koponya és a rajzfilmből ismert cicus, Hello Kitty keveréke volt. Annak a nőnek is sikerült egyediséget kölcsönözni kisautójának, aki nagy szempillákat rakatott az elülső lámpák köré. A karosszériát feldobhatjuk króm csíkokkal, ledes dekorációkkal is, fóliáztathatjuk a karosszériát, az ablakokat, a lámpákat, bár utóbbinál közúti forgalomban vad színekkel nem érdemes próbálkozni. Hacsak nem akarunk büntetést fizetni, vagy balesetet szenvedni. A fóliázás állagmegóvás is, védi a felületet az időjárás, közlekedés viszontagságaitól, portól, piszoktól. A beltéri dekorációhoz műszerfalra ragasztható matricák, ledes világítások, dizájnelemek sora áll rendelkezésre. A kárpit, a szőnyeg, az üléshuzatok is rengeteget dobhatnak a beltéren, ha jól választunk színt és mintát, ezek is megmutathatnak valamit az egyéniségünkből. Feldobja a vezetésélményt, és a sofőrt is megnyugtatja, ha olyan autóban ül, amelyben jól érzi magát.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.