Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Sorozatgyártásra kerül a Porsche 911 Speedster

Idén 70 éve, hogy a Porsche sportautókat gyárt, így nem volt meglepő húzás a cég részéről, hogy a nagy alkalomra tekintettel egy egyedi járgányt terveztek. Már akkor lehetett hallani, hogy ha jól sikerül a 911 Speedster, elképzelhető lesz a sorozatgyártás. Nos, mostanra megszületett a végső döntés, így fellélegezhetnek mindazok, akik fulladoztak a lehetetlen vásárlás gondolatától.

Diszkrét hagyományőrzés

A Porsche 911 Speedster formavilágát tekintve nem sokban tér el a már jól ismert modellek kinézetétől. Ami a külső vonások tekintetében talán legszembetűnőbb, hogy az eddigiéknél némileg szélesebb és laposabb lett a szélvédő. Az oldalt elhelyezkedő ablakok is veszítettek már eddig is csekélynek mondható méretükből. Az új modellt már nem a hagyományos vászontetővel tervezték meg. Az utasteret az esőtől automatikusan felnyíló tetőelem védi meg. Az ülések mögött itt is láthatjuk a jól ismert kúpformákat, amelyek magukban foglalják a boruláskor azonnal aktiválódó védelmi szerkezetet.

Meglepő, de közel sem egyedi ötlet, hogy a súlycsökkentés oltárán több kényelmi elemet is feláldoznak a mérnökök. Ennek a tervnek lett a vesztese a rádió, a légkondicionáló és a teljes navigációs rendszer. Az autó gyártását a Porsche Exclusive fogja végezni. Ha nem szeretne lemaradni a vásárló, jobb, ha minden követ megmozgatva elkezd érdeklődni a feltételekről. Ez leginkább azért fontos, mert összesen 1948 darabot készítenek. Természetesen ez nem a véletlen műve, a Porsche így szeretne tisztelegni az 1948-as évszám előtt, hiszen ebben az évben kapta meg a Porsche 365 „Number 1” a működési engedélyét. A dinamizmussal és a sebességgel sem lesz gond, erre a kocsiban dübörgő, 500 lóerős, szívó boxermotor a garancia. A titán kipufogóvégek és a hatsebességes kéziváltó a GT részleg egyedi fejlesztésének az eredményei. A központi rögzítésű, 21 colos, Fuchs stílusú felnik és a fekete bőrkárpit dizájnja a 911 RSR versenyautót idézi.

Porsche 911, de mióta is?

A 911 gömbölyded, de egyben rendkívül sportos formája meglehetősen újnak hatott a hatvanas években, így a közönség nagy része szkeptikusan fogadta. Ez leginkább azért alakult így, mert a Porsche előzetesen egy nagyobb és kényelmesebb autót harangozott be, mint az elődnek számító 356-os. A nagyérdemű először az 1963-as évben gyönyörködhetett a 911-ben. A gyártók természetesen igyekeztek minél stílusosabban tálalni az újdonságot, így szeptember 11-én, a Frankfurti Autószalonon mutatták be. Érdekesség, hogy a fejlesztők először a 901-es nevet szánták az autónak, azonban addigra a Peugeot már levédetett minden olyan háromjegyű számot, aminek a közepén a 0 szerepel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata