fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Sorozatgyártásra kerül a Porsche 911 Speedster

Idén 70 éve, hogy a Porsche sportautókat gyárt, így nem volt meglepő húzás a cég részéről, hogy a nagy alkalomra tekintettel egy egyedi járgányt terveztek. Már akkor lehetett hallani, hogy ha jól sikerül a 911 Speedster, elképzelhető lesz a sorozatgyártás. Nos, mostanra megszületett a végső döntés, így fellélegezhetnek mindazok, akik fulladoztak a lehetetlen vásárlás gondolatától.

Diszkrét hagyományőrzés

A Porsche 911 Speedster formavilágát tekintve nem sokban tér el a már jól ismert modellek kinézetétől. Ami a külső vonások tekintetében talán legszembetűnőbb, hogy az eddigiéknél némileg szélesebb és laposabb lett a szélvédő. Az oldalt elhelyezkedő ablakok is veszítettek már eddig is csekélynek mondható méretükből. Az új modellt már nem a hagyományos vászontetővel tervezték meg. Az utasteret az esőtől automatikusan felnyíló tetőelem védi meg. Az ülések mögött itt is láthatjuk a jól ismert kúpformákat, amelyek magukban foglalják a boruláskor azonnal aktiválódó védelmi szerkezetet.

Meglepő, de közel sem egyedi ötlet, hogy a súlycsökkentés oltárán több kényelmi elemet is feláldoznak a mérnökök. Ennek a tervnek lett a vesztese a rádió, a légkondicionáló és a teljes navigációs rendszer. Az autó gyártását a Porsche Exclusive fogja végezni. Ha nem szeretne lemaradni a vásárló, jobb, ha minden követ megmozgatva elkezd érdeklődni a feltételekről. Ez leginkább azért fontos, mert összesen 1948 darabot készítenek. Természetesen ez nem a véletlen műve, a Porsche így szeretne tisztelegni az 1948-as évszám előtt, hiszen ebben az évben kapta meg a Porsche 365 „Number 1” a működési engedélyét. A dinamizmussal és a sebességgel sem lesz gond, erre a kocsiban dübörgő, 500 lóerős, szívó boxermotor a garancia. A titán kipufogóvégek és a hatsebességes kéziváltó a GT részleg egyedi fejlesztésének az eredményei. A központi rögzítésű, 21 colos, Fuchs stílusú felnik és a fekete bőrkárpit dizájnja a 911 RSR versenyautót idézi.

Porsche 911, de mióta is?

A 911 gömbölyded, de egyben rendkívül sportos formája meglehetősen újnak hatott a hatvanas években, így a közönség nagy része szkeptikusan fogadta. Ez leginkább azért alakult így, mert a Porsche előzetesen egy nagyobb és kényelmesebb autót harangozott be, mint az elődnek számító 356-os. A nagyérdemű először az 1963-as évben gyönyörködhetett a 911-ben. A gyártók természetesen igyekeztek minél stílusosabban tálalni az újdonságot, így szeptember 11-én, a Frankfurti Autószalonon mutatták be. Érdekesség, hogy a fejlesztők először a 901-es nevet szánták az autónak, azonban addigra a Peugeot már levédetett minden olyan háromjegyű számot, aminek a közepén a 0 szerepel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata