Szélvédő javítás, kőfelverődés javítás

Szélvédő kőfelverődés javítás Szeged

Kőfelverődés, kavicsfelverődés, repedés az autó üvegen, gyors és szakszerű javítás Szegeden. A kőfelverődés javítható. Az autó szélvédőjére pattant kavics által okozott kagylós törés, a szélvédőrétegek között képződött légbuborék, de még a csillagos törést okozó kavicsfelverődés vagy a kisebb szélvédő repedés is javítható. Az autó szélvédő javítás a profi csapatunk segítségével is megoldható.

szélvédő javítás

Szélvédő javítás csere nélkül

Kevés olyan szellemes, a korszerű vegyipari megoldás van, mint a kavicsfelverődés javítás. Gyémántfejű vagy króm-kobalt ötvözetből készült apró, elektromotoros fúró, a szélvédőüvegre tapadó koronghoz igazított segédberendezés, megfelelő összetételű műgyanta, a keményedést biztosító ibolyán túli sugárzás mind a javítás kelléke. A szélvédő repedés javítás és a kavicsfelverődés javítás megoldható. A síkba hozott, polírozott javított felület, vagy a szélvédő karcolás eltávolítása után a sérülés gyakorlatilag felismerhetetlen. A szélvédő javítás olcsóbb megoldás, a kocsi állagának megőrzése szempontjából is. Bizonyos biztosítások megléte esetén akár ingyenes is lehet a kőfelverődés javítás.

Mit tegyünk a kőfelverődés után azonnal?

A kőfelverődés javításának sikere és minősége nagyban függ attól, hogy a sérülést követően, mennyi időn belül keressünk fel egy szakembert. A kőfelverődéses felület tovább repedhet, szennyeződések kerülhetnek bele és a szélvédő rétegei közé be is kerülhet a szennyeződés. Jobb tehát a javításról minél hamarabb gondoskodni. Ezért egy átlátszó ragasztóval védhetjük a sérült felületet, de ne nyomjuk bele a celluxot magába a sérülésbe.

Észben kell tartani, hogy a javítás nem kockázatmentes és az eredmény nem minden esetben lesz tökéletes.

Kérjen árajánlatot, időpontot!

Kérem töltsön ki minden mezőt!