Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Mire figyeljünk a szervizben?

Az autószerviz kiválasztásánál legyünk körültekintőek. Főleg garanciás új autónál, mert ha arra az autószerviznek nincs jogosultsága, elveszíthetjük a garanciát. Ezen túl is, a tiszta, rendes és jól felszerelt autószervizeket részesítsük előnyben. Fontos az óradíj, a szerviz jó híre és a pontos, precíz, gyors munka. Lássuk mire érdemes odafigyelni az elvárásainkon túl, ha autószerelőhöz visszük járművünket.

Tudjuk, hogy miért van a kocsi a szervizben

Minden esetben figyeljünk oda az autó leadásakor, hogy milyen hiba javításával bíztuk meg az autószervizet és az ezt rögzítő jegyzőkönyvet olvassuk el, mielőtt aláírjuk. Ezen csak a beleegyezésünkkel lehet változtatni, ami gyakran telefonon szokott megtörténni, de ez később vitára adhat okot. Jobb mindent levélben, e-mail küldésével, vagy papíron, írásban rögzíteni. A megrendeléskor előkalkulációt kell kérni a várható költségekről, amit az autószerviz előzetes egyeztetés nélkül maximum 15 százalékkal léphet túl. Rögzítsük a javítás határidejét is. Fontos a kocsi állapotának rögzítése, hogy az esetleges sérülések megállapíthatók legyenek.

A fizetés

Mielőtt kifizetjük a számlát, vizsgáljuk át az autót, hogy nincs-e rajta olyan sérülés, elváltozás, ami az autószervizben keletkezett. Ez lehet akár az autó parkolásakor, vagy felemelésekor keletkezett sérülés is. Alkatrészek cseréjénél érdemes elkérni a régi alkatrészt. Alaposan tanulmányozzuk át a számlát, ne hagyjuk magunkat siettetni. Kérdezzünk bátran még az autószervizben, ne otthon lamentáljunk. Vizsgáljuk meg, hogy tételesen szerepelnek-e a számlán az elvégzett munkák. Érdemes próbautat tenni az autóval. Ha a javítás elkészült, akkor minél előbb vigyük el a kocsit, mert egy idő után az autószerviz tárolási díjat számolhat fel. A KA autószerviz Szegeden kitűnő választás, ismerje meg szervizünk felszereltségét, szolgáltatásainkat és szervizakcióink!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.