Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Mire figyeljünk a szervizben?

Az autószerviz kiválasztásánál legyünk körültekintőek. Főleg garanciás új autónál, mert ha arra az autószerviznek nincs jogosultsága, elveszíthetjük a garanciát. Ezen túl is, a tiszta, rendes és jól felszerelt autószervizeket részesítsük előnyben. Fontos az óradíj, a szerviz jó híre és a pontos, precíz, gyors munka. Lássuk mire érdemes odafigyelni az elvárásainkon túl, ha autószerelőhöz visszük járművünket.

Tudjuk, hogy miért van a kocsi a szervizben

Minden esetben figyeljünk oda az autó leadásakor, hogy milyen hiba javításával bíztuk meg az autószervizet és az ezt rögzítő jegyzőkönyvet olvassuk el, mielőtt aláírjuk. Ezen csak a beleegyezésünkkel lehet változtatni, ami gyakran telefonon szokott megtörténni, de ez később vitára adhat okot. Jobb mindent levélben, e-mail küldésével, vagy papíron, írásban rögzíteni. A megrendeléskor előkalkulációt kell kérni a várható költségekről, amit az autószerviz előzetes egyeztetés nélkül maximum 15 százalékkal léphet túl. Rögzítsük a javítás határidejét is. Fontos a kocsi állapotának rögzítése, hogy az esetleges sérülések megállapíthatók legyenek.

A fizetés

Mielőtt kifizetjük a számlát, vizsgáljuk át az autót, hogy nincs-e rajta olyan sérülés, elváltozás, ami az autószervizben keletkezett. Ez lehet akár az autó parkolásakor, vagy felemelésekor keletkezett sérülés is. Alkatrészek cseréjénél érdemes elkérni a régi alkatrészt. Alaposan tanulmányozzuk át a számlát, ne hagyjuk magunkat siettetni. Kérdezzünk bátran még az autószervizben, ne otthon lamentáljunk. Vizsgáljuk meg, hogy tételesen szerepelnek-e a számlán az elvégzett munkák. Érdemes próbautat tenni az autóval. Ha a javítás elkészült, akkor minél előbb vigyük el a kocsit, mert egy idő után az autószerviz tárolási díjat számolhat fel. A KA autószerviz Szegeden kitűnő választás, ismerje meg szervizünk felszereltségét, szolgáltatásainkat és szervizakcióink!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata