fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Hogyan béreljünk autót?

Autóbérlés, autó kölcsönzés akkor szükséges ha elutazunk, sürgős ügyeket kell intéznünk, de épp nincs autónk. Esküvőre, ha nem épp az alkalomhoz illő a kocsink, vagy ha költözünk és nagyobb járgány kell. Vannak olyan esetek is, amikor autószerelőnél kell hagynunk a járművünket, de a napi feladatokhoz szükségünk van autóra. Az autószervizek többségénél nincs csereautó szolgáltatás. Érdemes előre tájékozódni, s összehangolni a szerviz időpontot és az autóbérlést.

Autókölcsönző árak

Az autókölcsönzésnél is a legfontosabb az ár. Érdemes, főleg a dél-európai országokban alaposan utánanézni a kínálatnak, mivel nagyok az eltérések az árakban. Kisebb autókölcsönzők lényegesen olcsóbbak lehetnek. Ezeknél azonban nagyon oda kell figyelni a szerződés szövegére, mert az kedvezőtlenül eltérhet a nemzetközi gyakorlattól. Ezért a legjobb megoldás a helyszíni kölcsönzés helyett az interneten összehasonlítani az ajánlatokat, ott kocsit választani és meg is rendelni. Ezzel elkerülhető, hogy a helyszínen a nyári szezonban esetleg ne kapjunk az igényünknek megfelelő nagyságú és árú autót.

Mi kell a autóbérléshez

Mindenek előtt jogosítvány. Olyan, ami legalább az autó visszaadásáig érvényes. Ezen túl a személyazonosság megállapítására alkalmas okmányokra is szükség van. Útlevélre, az EU-ban személyi igazolványra. Sokszor feltételül szabják a bankkártyát is, amint előre zárolják a fizetendő bérleti díjat. Nagyon figyeljünk oda, mire terjed ki a bérléssel járó biztosítás, ki vezetheti az autót és merre lehet vele járni. Nincs-e kizárva más országba utazás a bérelt autóval. Az autóbérlés ideje és bérlési idő túllépése esetén felszámított árra is érdemes odafigyelni.

Autóbérlés Szeged

Szegedi autókölcsönzők közül, ami közel található a Kovács autószervizhez: Europcar Autókölcsönző a Sárosi u. 11. szám alatt és az Auto-T a Szent László utcában. Ha átutazóban van Szegeden és szervizelni kell autóját, akkor a legjobb választás a Novotel Szeged vagy Tisza Hotel szállodában működő autókölcsönzők.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a Kovács Autó Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: Kovács Autó csapata