Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

E-mail üzenet írása

Árajánlat, időpont kérés

Hogyan béreljünk autót?

Autóbérlés, autó kölcsönzés akkor szükséges ha elutazunk, sürgős ügyeket kell intéznünk, de épp nincs autónk. Esküvőre, ha nem épp az alkalomhoz illő a kocsink, vagy ha költözünk és nagyobb járgány kell. Vannak olyan esetek is, amikor autószerelőnél kell hagynunk a járművünket, de a napi feladatokhoz szükségünk van autóra. Az autószervizek többségénél nincs csereautó szolgáltatás. Érdemes előre tájékozódni, s összehangolni a szerviz időpontot és az autóbérlést.

Autókölcsönző árak

Az autókölcsönzésnél is a legfontosabb az ár. Érdemes, főleg a dél-európai országokban alaposan utánanézni a kínálatnak, mivel nagyok az eltérések az árakban. Kisebb autókölcsönzők lényegesen olcsóbbak lehetnek. Ezeknél azonban nagyon oda kell figyelni a szerződés szövegére, mert az kedvezőtlenül eltérhet a nemzetközi gyakorlattól. Ezért a legjobb megoldás a helyszíni kölcsönzés helyett az interneten összehasonlítani az ajánlatokat, ott kocsit választani és meg is rendelni. Ezzel elkerülhető, hogy a helyszínen a nyári szezonban esetleg ne kapjunk az igényünknek megfelelő nagyságú és árú autót.

Mi kell a autóbérléshez

Mindenek előtt jogosítvány. Olyan, ami legalább az autó visszaadásáig érvényes. Ezen túl a személyazonosság megállapítására alkalmas okmányokra is szükség van. Útlevélre, az EU-ban személyi igazolványra. Sokszor feltételül szabják a bankkártyát is, amint előre zárolják a fizetendő bérleti díjat. Nagyon figyeljünk oda, mire terjed ki a bérléssel járó biztosítás, ki vezetheti az autót és merre lehet vele járni. Nincs-e kizárva más országba utazás a bérelt autóval. Az autóbérlés ideje és bérlési idő túllépése esetén felszámított árra is érdemes odafigyelni.

Autóbérlés Szeged

Szegedi autókölcsönzők közül, ami közel található a Kovács autószervizhez: Europcar Autókölcsönző a Sárosi u. 11. szám alatt és az Auto-T a Szent László utcában. Ha átutazóban van Szegeden és szervizelni kell autóját, akkor a legjobb választás a Novotel Szeged vagy Tisza Hotel szállodában működő autókölcsönzők.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat