Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Milyen szabályokat kell betartani, ha autót bérlünk?

Egy olcsó bérautó használata néhány napra vagy tartós szerződéssel anyagilag is sokkal kedvezőbb lehetőség lehet, mint saját autót vásárolni vagy taxival közlekedni. Természetesen itt is vannak írott és íratlan szabályok, amelyeket be kell tartanunk.

Néhány jó tanács

Soha ne dohányozzunk bérelt autóban! A legtöbb autókölcsönző cég dohányzásmentes autóflottát tart fent. Ha valaki ennek ellenére dohányzik, a takarítási díj felszámolására számíthat, valamint egy kiégetett kárpitért jelentős költséget kell megfizetni. A kocsit ne vigyük külföldre, hacsak nem kértünk előre határkilépési engedélyt. A kölcsönző által külön meghatározott szabályok vonatkoznak a bérelt autóra, ha másik országban használjuk. Ha engedély nélkül átvisszük az autót egy másik országba, akkor számítsunk rá, hogy a cég külön díjat fog felszámolni utólag, az autó leadásakor. Mivel nem jeleztük a határkilépést, így lehet, hogy a külföldi tartózkodás idejére megszűnik az autó biztosítása, meghibásodás esetén pedig segélynyújtást sem kapunk. Ha szeretnénk több sofőrt megadni, szóljunk előre, mivel a bérautót csak a szerződésen szereplő személyek vezethetik. A legtöbb autókölcsönző nem számol fel plusz díjat másodvezető megadásáért.

Amire érdemes odafigyelnünk

Tartsuk biztos helyen az autó kulcsát, forgalmiját. Ha a bérautó kulcsát elhagyjuk vagy megsérül, az nagyon drága mulatság lehet. A legrosszabb forgatókönyv nem csak a kulcsok és papírok elvesztését jelenti, hanem a bérautót is. Mikor kiszállunk a kocsiból, ha csak egy rövid időre is, vegyük ki a kulcsot és vigyük magunkkal. Semmiképp ne hagyjuk a gyújtáskapcsolóban, az ülésen és a csomagtartóban sem. Ha a kulcs mégis bent maradt és az ajtókat közben bezártuk, azonnal hívjuk az autókölcsönző céget. Semmilyen körülmény között ne próbáljuk meg betörni az ablakot a kulcsokért.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson