Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

McLaren és Pirelli – együtt a tökéletes téli gumiért

A világhírű angol autógyártó McLaren és az olasz autógumi gyártó Pirelli még szorosabbra fűzte a már eddig is erősnek mondható együttműködését. A cél egyértelmű, szeretnének a McLaren Sports Series modellekhez egy új, az eddigieknél is jobb téli gumit kifejleszteni.

Összhang és precizitás

A McLaren téli felnijei szinte minden esetben 14 küllős kovácsolt könnyűfémfelnik, melyekhez tökéletesen kapcsolódnak a Pirelli MC Sottozero 3 téli gumiabroncsok. A Pirelli MC Sottozero 3 téli gumiabroncsok “MC” jelzéssel vannak ellátva, és ahogy a két betű is utal rá, kifejezetten a McLaren sportkocsikhoz, vagyis pontosabban azok felnijére fejlesztették. Segítségükkel rossz időjárási körülmények között is optimális tapadást és maximális kontrollt garantáljanak a gépkocsi vezetőjének. Az autógyártó csak a saját felnijeivel ajánlja a téli gumikat, hiszen a fejlesztés során a felnik tulajdonságait is figyelembe vették. Vásárlás esetén a kocsit készen, felnire szerelt Pirelli téli gumikkal együtt lehet birtokba venni.

Nem példa nélküli együttműködés

Aki mostanában vásárolt McLaren 570 S, vagy 570 GT, esetleg 570 Spider modellt, az tudhatja, hogy volt már hasonló megállapodás a McLaren és a Pirelli között, egy tavaly decemberi szerződésük értelmében. Az 570-es sorozathoz Pirelli MC Sottozero abroncsok jártak, amit a brit és az olasz vállalt munkatársai együttes erővel fejlesztettek ki azért, hogy az autók menettulajdonságai még jobbak legyenek. A téli abroncsok anyaghasználatuknak, futófelületi mintázatuknak köszönhetően sokkal biztonságosabbá teszik az autók használatát, úgy, hogy mindez semmit nem változat a vezetési élményen. A hideg és nedves időjárási viszonyok között elengedhetetlen a téli gumi használata, ez igaz még azokra az országokra is, ahol alkalmazásukat nem szabályozzák a jog erejével.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.