Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Opel Ampera

A címben olvasható autó modell eddig már több mint 50 nemzetközi díjat és elismerést zsebelt be. A legnagyobb elismerés, hogy elnyerte többek között az “Év Autója 2012” vagy az “Év Zöld Autója 2011” díját. Ezek mellett megkapta Euro NCAP szervezettől a biztonság terén elérhető maximális öt csillagot.

Jó választás?

Az Opel Ampera minden kétséget kizáróan legvonzóbb tulajdonsága, hogy a jelenlegi adókörnyezetben elhanyagolható az üzemanyag költsége. Míg egy benzines autó esetében, 100 kilométer megtételéhez kalkulálható költség körülbelül 3000 forint, addig egy Ampera ugyanezt a távot megteszi 800 forintért. Normál városi használatban benzinmotorja ellenére egy igazi villanyautó. Mivel nagyon ritkán kell tankolni, ügyeljünk rá 100-as üzemanyagot érdemes beletölteni, mivel a normál 95-ös benzin széteshet, ha sok időt tölt a tankban. Másik, bár kicsit kevésbé kényelmes alternatíva lehet, ha csak maximum 10 liter benzint tárolunk a tank aljában. Összességében elmondható, hogy a legtöbb átlagos felhasználónak, akik nem tesznek meg naponta több száz kilométert, tökéletes választás lehet.

Használtan Hollandiából?

Az Ampera előnyei leginkább céges használat esetén domborodnak ki, mivel nincs rá cégautóadó. Ez természetesen magánembereknek sem mellékes, hiszen átíráskor megspórolhatjuk a mindenki által utált vagyonszerzési illetéket. További nagy előnyt jelent, hogy nem kell utána gépjárműadót fizetni, és zöld rendszámmal 2016 januárja óta Budapesten is ingyenes a közterületi parkolás. A magyar utakon látható Ampera-k döntő többsége Hollandiából érkezett használtan. Ennek az az egyszerű oka, hogy ott súlyos pénzben mérhető adó sújtja a magánhasználatra kapott cégautókat, ami alól kivételt jelentettek az Ampera-k. Ezek a lízingszerződések kezdtek el lejárni az utóbbi években, és ennek következtében kerültek hirtelen nagy számban a magyar utakra.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!