Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Magyarországra is megérkezett a Tesla

Gyorstöltőt helyezett üzembe Magyarországon a Tesla, az elektromos meghajtású autók gyártására alapított amerikai vállalat. Elon Musk cége Győrben vetette meg a lábát, a Tesla Supercharger pedig egyszerre négy akkumulátor töltésére alkalmas.

Nyolcvan százalékos töltöttség húsz perc alatt

Győrben helyezett üzembe gyorstöltőt a Tesla, a berendezés egyszerre négy Tesla-akkumulátor töltésére alkalmas. A Tesla Supercharger az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az OMV-kút területén található, így a Bécs-Budapest, illetve a Pozsony-Budapest forgalmat szolgálhatja ki. Magyarország első ilyen berendezése a Tesla Model S, X és 3 típusok feltöltésére alkalmas, a nyolcvan százalékos töltöttség mindössze húsz perc alatt érhető el. Aki nem ismerné a vállalatot: a Tesla elektromos meghajtású autók gyártására alapított amerikai cég, amely idővel más megújuló energiára épülő területre, így például a napelemek kutatásába, gyártásába is belépett. 2003-ban alapították, a nevét a szerb származású amerikai feltalálóról, Nikola Tesláról kapta. A cég vezetője az ismert üzletember, Elon Musk, a központja pedig a Szilícium-völgyben, Palo Altóban található.

Európában már csaknem 350 töltő üzemel

A magyarországi gyorstöltőt a Tesla telepítette és üzemelteti az OMV-vel létrejött együttműködés keretében. A társaság innovatív töltőállomásai üzemanyagtípustól függetlenül a legszélesebb vásárlói igényeket kielégítő szolgáltatóközpontként működhetnek. A tárgyalások jelenleg is folynak a további lehetséges együttműködésről. A régió országai közül Szlovéniában, Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban működik már hasonló berendezés. Európa más országaiban összesen csaknem 350, az Egyesült Államokban majdnem 450, a Távol-Keleten 230, Kanadában és Mexikóban mintegy 40 Tesla Supercharger üzemel.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.