Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Itt az autók Bubija, a Limo

A Budapesten elérhető MOL Bubi közbringa-rendszer mellé már januárban becsatlakozott a MOL Limo autómegosztó. A szolgáltatás flottájába 300 autó tartozik.

Greengo mellé Mol Limo

A piacon már jelen lévő, csak elektromos autókat kínáló GreenGo után második szereplőként a Mol Limo nevű autó-megosztó szolgáltatás indult el januárban Budapesten. A cégtől nem csak száz darab elektromos, hanem 200 benzines Volkswagen Up! miniautókat is lehet bérelni. Az elszámolás perc alapon történik, motortól függetlenül 66 forintot kell fizetni 60 másodpercre. Az elektromos autók a parkolását a cég fizeti, egy adott zónán belül, a benzines autók a szolgáltató székhelye alapján, azaz a XI. kerületben jogosultak kedvezményre. A szolgáltatásnak lesz még egy havi tagdíja is, ami 990 forint. A lefoglalási díj 15 forint lesz, hasonlóan a taxikhoz, amik várakozási díjat számolna fel. A MOL bevásárlóközpontokkal is meg kíván állapodni autói ingyenes parkoltathatósága kapcsán. Természetesen a töltőállomások környékén lehet majd a legkönnyebben közautót találni.

Teljes elektromos flotta

Ha minden jól megy, a távfelügyelt autókat húsz százalékos töltöttség esetén már lekapcsolják és töltőre viszik. 30-35 fős személyzet szolgálja az autók kezelését. Az elektromos autókat háromévente cserélik majd, míg a belső égésűk helyett évente hoznak újat. Évente százautós bővülést terveznek, 2021-re szeretnék elérni, hogy a teljes flotta elektromossá váljon. A MOL minden bizonnyal ezzel már az önvezető autókra készül fel.
Ezeknek a közösségi autóknak egy-egy példánya öt privát tulajdonú autót vált ki a nyugat-európai kalkulációk szerint. Egy applikáció is elérhető, regisztrálni online kell, tehát a személyes ügyintézés nem szükséges.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!