Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Itt az autók Bubija, a Limo

A Budapesten elérhető MOL Bubi közbringa-rendszer mellé már januárban becsatlakozott a MOL Limo autómegosztó. A szolgáltatás flottájába 300 autó tartozik.

Greengo mellé Mol Limo

A piacon már jelen lévő, csak elektromos autókat kínáló GreenGo után második szereplőként a Mol Limo nevű autó-megosztó szolgáltatás indult el januárban Budapesten. A cégtől nem csak száz darab elektromos, hanem 200 benzines Volkswagen Up! miniautókat is lehet bérelni. Az elszámolás perc alapon történik, motortól függetlenül 66 forintot kell fizetni 60 másodpercre. Az elektromos autók a parkolását a cég fizeti, egy adott zónán belül, a benzines autók a szolgáltató székhelye alapján, azaz a XI. kerületben jogosultak kedvezményre. A szolgáltatásnak lesz még egy havi tagdíja is, ami 990 forint. A lefoglalási díj 15 forint lesz, hasonlóan a taxikhoz, amik várakozási díjat számolna fel. A MOL bevásárlóközpontokkal is meg kíván állapodni autói ingyenes parkoltathatósága kapcsán. Természetesen a töltőállomások környékén lehet majd a legkönnyebben közautót találni.

Teljes elektromos flotta

Ha minden jól megy, a távfelügyelt autókat húsz százalékos töltöttség esetén már lekapcsolják és töltőre viszik. 30-35 fős személyzet szolgálja az autók kezelését. Az elektromos autókat háromévente cserélik majd, míg a belső égésűk helyett évente hoznak újat. Évente százautós bővülést terveznek, 2021-re szeretnék elérni, hogy a teljes flotta elektromossá váljon. A MOL minden bizonnyal ezzel már az önvezető autókra készül fel.
Ezeknek a közösségi autóknak egy-egy példánya öt privát tulajdonú autót vált ki a nyugat-európai kalkulációk szerint. Egy applikáció is elérhető, regisztrálni online kell, tehát a személyes ügyintézés nem szükséges.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.