Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Honda: precizitás Japánból

Pontos, megbízható és nem túl drága. Ha bármilyen szervizelési feladat adódott Hondájával, bátran forduljon hozzánk.

A Honda története

A Honda Motort nem sokkal az második világháború után, 1948 szeptemberében alapították. Nem túlzás azt állítani, hogy létezése első percétől fogva kivételes színvonalú mérnöki teljesítményéről ismert. Ma már egy több közel 200 ezer embert foglalkoztató világcéggé nőtte ki magát, több mint 30 országban működtet fejlesztőegységeket. Érdekesség, hogy nem Japánban, hanem az Egyesült Államokban adják el a legtöbb Hondát, hazájában csak második helyen el ezen a listán. Az USA-ban közel másfél millió ilyen márkájú járművet adnak el. Németországban és Angliában mintegy 60-60 ezer, Olaszországban pedig 40 ezer Honda talál gazdára évente. A Honda motorjai a világ legtöbb országában kaphatók. A cég szinte mindent gyárt az apró munkagépektől a repülőgép hajtóművéig.

Megbízható minőség

A Honda alkatrészei híresek a magas műszaki-technikai színvonalról. Pontos, megbízható kivitelezés, korszerű és szigorú minőség jellemzi. Éppen ezért jó partnere szervizünknek is. A japán munkamorál a Hondára is tökéletesen jellemző: a megrendelt alkatrészek gyorsan és tökéletes állapotban jutnak el a megrendelőhöz, legyen szó gyártóról, szervizről vagy közvetlenül a felhasználóról. A tökéletes munkafolyamathoz elképesztően pontos munkafolyamat, logisztika és szigorú időrend szükséges, a japánoknál ilyen szempontból is hatalmas az összhang. Gyakorlatilag raktár nélkül gyártanak: olyan pontosak a beszállítók, hogy nincs szükség félretenni az alkatrészeket.

 

 

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.