Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Használt autó vásárlás garanciával

Amikor használt autót vásárolunk, méltán lehetnek kételyeink a jármű valós állapotával, rejtett hibáival kapcsolatosan. Egy 500 ezer forint körüli 10 évnél idősebb autó árát később megduplázhatja az autószervizelés költségei. Kereskedőtől vásárolt, körültekintően megírt adásvételi szerződéssel több jogi lehetőségünk van, mint magányszeméllyel, felületesen megbeszélt, próbakör utáni üzlet után. A használt autó vásárlással kapcsolatos szavatossági kötelezettségeket a Ptk 305.§-311/A § bekezdései szabályozzák. Ha kereskedőtől vásároltuk a használt autónkat, akkor 2 év a szavatosság, amely az adásvételi szerződésben 1 évre is csökkentő.

Szavatossági ügyintézések helyett menjünk biztosra

Használt autó szavatossága vétel időpontjában, a szerződésben rögzített és elfogadott hibákon túl észlelt hibákra vonatkozik. Azaz, ha szerződésben elfogadjuk, hogy a kerékcsapágyat, vagy a fékbetétet hamarosan cserélni kell, akkor arra nem hivatkozhatunk. Vásárlás után észlelt hiba esetén egyeztethetünk az eladóval, vagy jogi úton egy szakértő véleményezésével. Hat hónapon belüli hibafeltárás esetén a szakértő többnyire azt feltételezi, hogy már a vásárlás előtt fennállt a hiba. Ezért érdemes 6 hónapon belül átvizsgálni autószerviz által a járművet. Később már az is feltételezhető lehet, hogy a vevő szakszerűtlenül kezelte a járművet, elmulasztotta megfelelő karbantartását, nála jelentkezett elsőnek a hiba. Lehető legjobb megoldás, ha használt autót vásárlás előtt, a KA szervizben kéri a teljes körű állapotfelmérés csomagunkat.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.