fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Hova vigyem az autóm javíttatni?

Autó javítással foglalkoznak a márkaszervizek, független autószervizek és az autószerelő kis műhelyek, de még gondolhatunk a hobbi szervizes ismerősünkre is. Kiben bízzunk, hol járunk legjobban? Kisebb szerelésekkel, mint az ablaktörlő lapát, izzó cserével akár még házilag is elboldogulunk. A tapasztaltabb autótulajdonosok rendelkeznek a garázsban speciális szerszámokkal is, amik a gyertya vagy kerék cseréhez szükségesek. Nagyobb autószerelési gondokkal, illetve az éves kötelező szervizeléssel, gumicserével viszont már csak azért is érdemes autószervizbe menni, hogy nyoma legyen az autójavításoknak a szervizkönyvben. Kit válaszunk? Szeretnénk gyors, precíz munkát, hogy valóban a hiba okát javítsák ki. Továbbá azt is szem előtt tartjuk, hogy olcsón megússzuk, minden alkatrészből jó minőségűt építsenek be, minimum akciós áron! Ne legyenek újabb feltárt hibák a szerelés során és garanciát is vállaljanak az autószerelésre. Tehát egy szakképzett, tapasztalt, becsületes autószerelőt keresünk, egy mindennel felszerelt műhelyben, akit meg is tudunk fizetni.

Márkaszerviz, vagy független szerviz?

Új autónk garanciális szervizeléséhez már választhatjuk a független autószervizeket is, ha van erre jogosultságuk és hitelesen pecsételhetnek a szervizkönyvbe. Márkaszervizek adhatnak garancia időn túl is kedvezményesen cserélik gyári alkatrészeiket, ha igazolhatóan minden szervizelést náluk végeztünk. Márkaszervizbe többnyire olyan 1-2 éves autókkal járnak, amiknek kevés problémájuk van és az olajcserén, netán fékbetét cserén kívül komolyabb javításokra nincsen szükség. Általában a márkaszervizekben kezdő autószerelőket vesznek fel, de minden gyártói szerszámmal és információval el vannak látva, így vélhetőleg szinte biztos megtalálják a hiba okát. A márkafüggetlen autószervizek legtöbbjében szakképzett, rutinos autószerelők, kevesebb óradíjért dolgoznak és szintén jól felszereltek. Független szervizek jó minőségű, de jóval olcsóbb utángyártott alkatrészeket is beépíthetnek, márkaszerviz kizárólag gyárit. Ezen sokat spórolhatunk. Szegeden a Kovács Autószervizben márkaszerviz szintű Bosch műszerekkel felszereltek autószerelő állásaink. Várjuk új autójával garancia időn belül és azon túl is!

Maszek műhely előnyei és hátrányai

Maszek autószerelő műhelyekben kevesebben dolgoznak, olykor a tulaj cégvezető, mindenhez értő szakember és szervizes is egyben. Több évtizedes tapasztalattal és szaktudással általában mindent megjavítanak. Mivel a profit nem oszlik sokfelé, így olcsón dolgoznak, bár lehet ráérősebben is. Van idő megbeszélni minden részletet velük, akár az autó javításán túl is. Maszek autószerelők többsége megbízható, akár jó áron is beszerezheti az alkatrészeket és azt is építi be az autóba. Mindenesetre figyeljünk oda, kérjünk mindenről számlát, papírt, jegyzőkönyvet, lepecsételve, aláírva… Ami a márkafüggetlen autószervizek mellett szól még érv ként, az a felszereltség. Hely vagy befektethető tőke hiányában kevés maszek műhely engedhet meg korszerű műszereket, és így a hibák feltárása is nehézkes. Evégett szokott előfordulni, hogy “mégsem az volt a hiba” és várja vissza a kedves autótulajdonosokat. Legjobb választás, ha egy jól felszerelt szervizhez ragaszkodunk, ahol az autószerelő már teljesen ismeri kocsinkat és mindent meg is tud javítani rajta. Hiszen felszerelésben, szaktudásban nincs hiány!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata