Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hova vigyem az autóm javíttatni?

Autó javítással foglalkoznak a márkaszervizek, független autószervizek és az autószerelő kis műhelyek, de még gondolhatunk a hobbi szervizes ismerősünkre is. Kiben bízzunk, hol járunk legjobban? Kisebb szerelésekkel, mint az ablaktörlő lapát, izzó cserével akár még házilag is elboldogulunk. A tapasztaltabb autótulajdonosok rendelkeznek a garázsban speciális szerszámokkal is, amik a gyertya vagy kerék cseréhez szükségesek. Nagyobb autószerelési gondokkal, illetve az éves kötelező szervizeléssel, gumicserével viszont már csak azért is érdemes autószervizbe menni, hogy nyoma legyen az autójavításoknak a szervizkönyvben. Kit válaszunk? Szeretnénk gyors, precíz munkát, hogy valóban a hiba okát javítsák ki. Továbbá azt is szem előtt tartjuk, hogy olcsón megússzuk, minden alkatrészből jó minőségűt építsenek be, minimum akciós áron! Ne legyenek újabb feltárt hibák a szerelés során és garanciát is vállaljanak az autószerelésre. Tehát egy szakképzett, tapasztalt, becsületes autószerelőt keresünk, egy mindennel felszerelt műhelyben, akit meg is tudunk fizetni.

Márkaszerviz, vagy független szerviz?

Új autónk garanciális szervizeléséhez már választhatjuk a független autószervizeket is, ha van erre jogosultságuk és hitelesen pecsételhetnek a szervizkönyvbe. Márkaszervizek adhatnak garancia időn túl is kedvezményesen cserélik gyári alkatrészeiket, ha igazolhatóan minden szervizelést náluk végeztünk. Márkaszervizbe többnyire olyan 1-2 éves autókkal járnak, amiknek kevés problémájuk van és az olajcserén, netán fékbetét cserén kívül komolyabb javításokra nincsen szükség. Általában a márkaszervizekben kezdő autószerelőket vesznek fel, de minden gyártói szerszámmal és információval el vannak látva, így vélhetőleg szinte biztos megtalálják a hiba okát. A márkafüggetlen autószervizek legtöbbjében szakképzett, rutinos autószerelők, kevesebb óradíjért dolgoznak és szintén jól felszereltek. Független szervizek jó minőségű, de jóval olcsóbb utángyártott alkatrészeket is beépíthetnek, márkaszerviz kizárólag gyárit. Ezen sokat spórolhatunk. Szegeden a Kovács Autószervizben márkaszerviz szintű Bosch műszerekkel felszereltek autószerelő állásaink. Várjuk új autójával garancia időn belül és azon túl is!

Maszek műhely előnyei és hátrányai

Maszek autószerelő műhelyekben kevesebben dolgoznak, olykor a tulaj cégvezető, mindenhez értő szakember és szervizes is egyben. Több évtizedes tapasztalattal és szaktudással általában mindent megjavítanak. Mivel a profit nem oszlik sokfelé, így olcsón dolgoznak, bár lehet ráérősebben is. Van idő megbeszélni minden részletet velük, akár az autó javításán túl is. Maszek autószerelők többsége megbízható, akár jó áron is beszerezheti az alkatrészeket és azt is építi be az autóba. Mindenesetre figyeljünk oda, kérjünk mindenről számlát, papírt, jegyzőkönyvet, lepecsételve, aláírva… Ami a márkafüggetlen autószervizek mellett szól még érv ként, az a felszereltség. Hely vagy befektethető tőke hiányában kevés maszek műhely engedhet meg korszerű műszereket, és így a hibák feltárása is nehézkes. Evégett szokott előfordulni, hogy “mégsem az volt a hiba” és várja vissza a kedves autótulajdonosokat. Legjobb választás, ha egy jól felszerelt szervizhez ragaszkodunk, ahol az autószerelő már teljesen ismeri kocsinkat és mindent meg is tud javítani rajta. Hiszen felszerelésben, szaktudásban nincs hiány!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2023.12.23-2024.01.01. között  ZÁRVA tart. 2024.01.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata