Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Gyorstöltő-koncepció tesztelését végzi az Audi

Audi Q4 e-tron sport

A 2021-ben újonnan bevezetett Audi-modellek immár több mint a fele legalább részben elektromos hajtásrendszerrel érkezik. Ráadásul a nemrégiben bemutatott Q4 e-tron sorozat vonzó áron kínál belépést az elektromos mobilitás világába. Mutatjuk a részleteket!

Lenyűgöző és hosszú távon fenntartható koncepció

Természetesen az elektromos autók egyre nagyobb száma miatt a töltőinfrastruktúra iránti igények is növekednek. Erre nyújt megoldást az Audi charging hub, melynek koncepciójában előre foglalható, nagyteljesítményű töltőpontok gondoskodnak a biztos tervezhetőségről. Ráadásul arra is gondol az Audi, hogy ne unatkozzon a töltés ideje alatt az autó tulajdonosa. A színvonalas időtöltésre a töltőponthoz közvetlenül kapcsolódó várószalon áll majd rendelkezésre. A Cube elemek szolgálnak az Audi charging hub alapjául. Ezek a konténerkockák a töltőállomások mellett használt lítium-ion akkumulátorokból kialakított tárolót is magukban foglalnak. E másodlagos felhasználású modulok révén megoldottá válik az akkumulátorcellák hosszú távon fenntartható másodlagos hasznosítása. Ráadásul kiegészítő egyenáramú töltéstárolóként is jól teljesítenek. Így előbb-utóbb feleslegessé válik a nagyfeszültségű kábelek, valamint a transzformátorok komplex infrastruktúrája.

Exkluzív foglalási lehetőség, várószalonrészleg és rövid állásidő

Az Audi charging hub tetején működő napelem-rendszer további zöldenergiát termel. Mindez amellett, hogy megkönnyíti a lehetséges helyszínek kiválasztását, lerövidíti a tervezési időt, illetve költséget és erőforrásokat is megtakarít. Ráadásul az Audi charging hub rövid idő alatt kiszállítható, egyszerűen telepíthető és könnyen a helyszíni igényekre szabható függetlenül a helyi hálózati kapacitásoktól. Az Audi charging hub prémiumszínvonalat képvisel, melyhez hozzájárul az exkluzív foglalási lehetőség, a várószalon-részleg, illetve a nagy töltőteljesítménynek köszönhető rövid állásidő. Ráadásul harapnivalók, italok és nem élelmiszerjellegű cikkek is hozzájárulnak a kellemes időtöltéshez. Ennek a lehetőségnek köszönhetően alig tart tovább egy kávészünetnél az elektromos Audi-modellek feltöltése. Ez azt jelenti, hogy például az Audi e-tron GT esetében 5-ről 80 százalékig ideális körülmények között mintegy 23 perc alatt növelhető az akkumulátor töltöttségi szintje. A tervek szerint nyár végén indul a kísérleti projekt Németországban. A koncepció megvalósításáról a kísérleti projekt során szerzett tapasztalatok alapján döntenek.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson