Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Gyorstöltő-koncepció tesztelését végzi az Audi

Audi Q4 e-tron sport

A 2021-ben újonnan bevezetett Audi-modellek immár több mint a fele legalább részben elektromos hajtásrendszerrel érkezik. Ráadásul a nemrégiben bemutatott Q4 e-tron sorozat vonzó áron kínál belépést az elektromos mobilitás világába. Mutatjuk a részleteket!

Lenyűgöző és hosszú távon fenntartható koncepció

Természetesen az elektromos autók egyre nagyobb száma miatt a töltőinfrastruktúra iránti igények is növekednek. Erre nyújt megoldást az Audi charging hub, melynek koncepciójában előre foglalható, nagyteljesítményű töltőpontok gondoskodnak a biztos tervezhetőségről. Ráadásul arra is gondol az Audi, hogy ne unatkozzon a töltés ideje alatt az autó tulajdonosa. A színvonalas időtöltésre a töltőponthoz közvetlenül kapcsolódó várószalon áll majd rendelkezésre. A Cube elemek szolgálnak az Audi charging hub alapjául. Ezek a konténerkockák a töltőállomások mellett használt lítium-ion akkumulátorokból kialakított tárolót is magukban foglalnak. E másodlagos felhasználású modulok révén megoldottá válik az akkumulátorcellák hosszú távon fenntartható másodlagos hasznosítása. Ráadásul kiegészítő egyenáramú töltéstárolóként is jól teljesítenek. Így előbb-utóbb feleslegessé válik a nagyfeszültségű kábelek, valamint a transzformátorok komplex infrastruktúrája.

Exkluzív foglalási lehetőség, várószalonrészleg és rövid állásidő

Az Audi charging hub tetején működő napelem-rendszer további zöldenergiát termel. Mindez amellett, hogy megkönnyíti a lehetséges helyszínek kiválasztását, lerövidíti a tervezési időt, illetve költséget és erőforrásokat is megtakarít. Ráadásul az Audi charging hub rövid idő alatt kiszállítható, egyszerűen telepíthető és könnyen a helyszíni igényekre szabható függetlenül a helyi hálózati kapacitásoktól. Az Audi charging hub prémiumszínvonalat képvisel, melyhez hozzájárul az exkluzív foglalási lehetőség, a várószalon-részleg, illetve a nagy töltőteljesítménynek köszönhető rövid állásidő. Ráadásul harapnivalók, italok és nem élelmiszerjellegű cikkek is hozzájárulnak a kellemes időtöltéshez. Ennek a lehetőségnek köszönhetően alig tart tovább egy kávészünetnél az elektromos Audi-modellek feltöltése. Ez azt jelenti, hogy például az Audi e-tron GT esetében 5-ről 80 százalékig ideális körülmények között mintegy 23 perc alatt növelhető az akkumulátor töltöttségi szintje. A tervek szerint nyár végén indul a kísérleti projekt Németországban. A koncepció megvalósításáról a kísérleti projekt során szerzett tapasztalatok alapján döntenek.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.03.29-2024.04.01. között  ZÁRVA tart. 2024.04.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata