Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Dolgok amiket érdemes mindig az autóban tartani

Mindannyian jártunk már úgy hogy azt kérdeztük magunktól, ” ez a dolog vajon miért nincs meg az autóban?”  nyilvánvaló dolgok mellett mint például a pótkerék vagy a különböző kábelek egyebekre is szükség lehet különösen akkor  ha lerobbantunk valahol. Ne hozza magát kellemetlen helyzetbe,  ügyeljen arra hogy a következő tárgyak mindegyike kell legyen az autójában minden alkalommal amikor útra indul.

Készpénz, elemlámpa, ragasztószalag

Ki tudja hány alkalommal vezettünk már olyan helyen ahol a parkolásért fizetni kell  és nem volt nálunk elég pénz egy kis extra pénz egy autóban sok esetben jól jöhet  hiszen néhány extra forint  vészhelyzetektől is megmenthet.  Ha az autója az éjszaka közepén lerobban  akkor az elemlámpa lehet a megmentő. Manapság már vannak olyan kompakt ledes elemlámpák amelyek fényt tudnak biztosítani éjszakánként ráadásul csak nagyon kevés helyet foglalnak el a kesztyűtartóban valamint a tartalék akkumulátorok is jól jöhetnek emellett. Ragasztószalaggal bármit meg lehet ragasztani. Igazából nem mindent,  de átmenetileg javíthat a dolgokon, ezért mindig legyen önnél ragasztószalag, ha esetleg meg kéne javítani egy csövet vagy szelepet. Már a jó minőségű szigetelő szalagot is alacsony áron megvásárolhatóak az üzletekben.

Szalvéták, telefonok

Legyen az egy kávéfolt, vagy egy tüsszentés mindenképpen legyen önnél extra szalvéta  hiszen azok sohasem lesznek haszontalanok.  A gyorséttermekből is könnyen el lehet hozni a szalvétákat amiket az ételhez kapott.  soha nem lehet tudni mikor lesz szüksége egy szalvétára, ezért érdemes ebből is beszerezni néhányat. Az összes régi telefonját is felhasználhatja még, hiszen kapóra jöhet, ha az autóban van néhány teljesen feltöltött telefon, mert akadhatnak sürgős esetek, amikor szükség lehet ezekre, pláne ha az ön mobilja éppen lemerült. Éppen ezért tartson egy teljesen feltöltött régi telefont (természetesen kikapcsolva) a kesztyűtartóban, hiszen eljön még az a nap, amikor otthon hagyja a saját telefonját vagy éppen a töltőjét. Ráadásul még egy telefonnal is fel lehet hívni akár mentőt is, tehát akkor is jól jöhetnek ezek a telefonok, ha éppen balesetet lát. Emellett nagyon fontos, hogy mindig legyen az autóban friss, hideg ivóvíz, főleg a forró nyári napokon, hiszen nagyon kellemetlen dehidratáltan autót vezetni a forró utakon, a kánikulában.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.