fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Dolgok amiket érdemes mindig az autóban tartani

Mindannyian jártunk már úgy hogy azt kérdeztük magunktól, ” ez a dolog vajon miért nincs meg az autóban?”  nyilvánvaló dolgok mellett mint például a pótkerék vagy a különböző kábelek egyebekre is szükség lehet különösen akkor  ha lerobbantunk valahol. Ne hozza magát kellemetlen helyzetbe,  ügyeljen arra hogy a következő tárgyak mindegyike kell legyen az autójában minden alkalommal amikor útra indul.

Készpénz, elemlámpa, ragasztószalag

Ki tudja hány alkalommal vezettünk már olyan helyen ahol a parkolásért fizetni kell  és nem volt nálunk elég pénz egy kis extra pénz egy autóban sok esetben jól jöhet  hiszen néhány extra forint  vészhelyzetektől is megmenthet.  Ha az autója az éjszaka közepén lerobban  akkor az elemlámpa lehet a megmentő. Manapság már vannak olyan kompakt ledes elemlámpák amelyek fényt tudnak biztosítani éjszakánként ráadásul csak nagyon kevés helyet foglalnak el a kesztyűtartóban valamint a tartalék akkumulátorok is jól jöhetnek emellett. Ragasztószalaggal bármit meg lehet ragasztani. Igazából nem mindent,  de átmenetileg javíthat a dolgokon, ezért mindig legyen önnél ragasztószalag, ha esetleg meg kéne javítani egy csövet vagy szelepet. Már a jó minőségű szigetelő szalagot is alacsony áron megvásárolhatóak az üzletekben.

Szalvéták, telefonok

Legyen az egy kávéfolt, vagy egy tüsszentés mindenképpen legyen önnél extra szalvéta  hiszen azok sohasem lesznek haszontalanok.  A gyorséttermekből is könnyen el lehet hozni a szalvétákat amiket az ételhez kapott.  soha nem lehet tudni mikor lesz szüksége egy szalvétára, ezért érdemes ebből is beszerezni néhányat. Az összes régi telefonját is felhasználhatja még, hiszen kapóra jöhet, ha az autóban van néhány teljesen feltöltött telefon, mert akadhatnak sürgős esetek, amikor szükség lehet ezekre, pláne ha az ön mobilja éppen lemerült. Éppen ezért tartson egy teljesen feltöltött régi telefont (természetesen kikapcsolva) a kesztyűtartóban, hiszen eljön még az a nap, amikor otthon hagyja a saját telefonját vagy éppen a töltőjét. Ráadásul még egy telefonnal is fel lehet hívni akár mentőt is, tehát akkor is jól jöhetnek ezek a telefonok, ha éppen balesetet lát. Emellett nagyon fontos, hogy mindig legyen az autóban friss, hideg ivóvíz, főleg a forró nyári napokon, hiszen nagyon kellemetlen dehidratáltan autót vezetni a forró utakon, a kánikulában.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata