Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Bemutatták a Volkswagen új csúcsmodelljét

Legnagyobb piacán, Kínában leplezte le harmadik szériás nagy szabadidőjárművét a Volkswagen német autógyártó. A Touareg mindent tud, amit ma egy autótól elvárhatunk; gigantikus képernyőkkel, rengeteg hellyel és intelligens rendszerekkel nyűgöz le mindenkit.

Egyre közelebb a konkurensekhez

Könnyebb lett, hatékonyabb, ügyesebb, sőt határozottabb – prémium kiállást kapott a Volkswagen Touareg új generációja. A harmadik generációs modell méltán viselheti a német márkánál a zászlóshajó címet. Már-már fájdalmasan hosszúra nyújtott ízelítőhadjárat után végre lehullott a lepel a modell új generációjáról, amely nem okoz csalódást, sőt, ha úgy tetszik, némileg kimozdul a márka visszafogott komfortzónájából, egészen szorosan felzárkózva a prémium kategóriát képviselő konkurensekhez.

Tettek egy nagy gesztust a kínai piacnak

A németek tettek egy nagy gesztust a kínai piacnak, a Pekingi Autószalonon tartották a hivatalos premiert. A Touareg természetesen nem lett kisebb, 4,878 méter a harmadik generáció hossza, ami majdnem nyolc centi növekedést jelent, így nem csoda, hogy az utastér és a csomagtér is tágasabb lett. Ez utóbbi 810 literes, 113 literrel nagyobb, mint eddig. Az viszont meglepő, hogy 106 kilóval csökkent az autó tömege, bár a legtöbb változat üresen így is többet nyom két tonnánál. Egyelőre ötféle motorról tudunk, amelyek bekerülnek a VW legdrágább SUV-jába. Kettő ezek közül 3 literes, V6-os dízel, 282, illetve 228 lóerővel, ezekkel kezdődik a forgalmazás. Később jön az ugyanekkora turbós benzines 335 lóerővel, valamint a konnektoros hibrid 362 lóerős teljesítménnyel. A legerősebb, jelenleg ismert kivitelbe az Audi SQ7-es, 435 lóerős, négyliteres, V8-as turbódízel motorja kerül. Ezek alapján minden adott ahhoz, hogy a visszafogott presztízst, de mégis luxus tartalmat kereső vásárlók elégedetten bólogassanak a Volkswagen szalonban.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata