Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Bemutatták a Volkswagen új csúcsmodelljét

Legnagyobb piacán, Kínában leplezte le harmadik szériás nagy szabadidőjárművét a Volkswagen német autógyártó. A Touareg mindent tud, amit ma egy autótól elvárhatunk; gigantikus képernyőkkel, rengeteg hellyel és intelligens rendszerekkel nyűgöz le mindenkit.

Egyre közelebb a konkurensekhez

Könnyebb lett, hatékonyabb, ügyesebb, sőt határozottabb – prémium kiállást kapott a Volkswagen Touareg új generációja. A harmadik generációs modell méltán viselheti a német márkánál a zászlóshajó címet. Már-már fájdalmasan hosszúra nyújtott ízelítőhadjárat után végre lehullott a lepel a modell új generációjáról, amely nem okoz csalódást, sőt, ha úgy tetszik, némileg kimozdul a márka visszafogott komfortzónájából, egészen szorosan felzárkózva a prémium kategóriát képviselő konkurensekhez.

Tettek egy nagy gesztust a kínai piacnak

A németek tettek egy nagy gesztust a kínai piacnak, a Pekingi Autószalonon tartották a hivatalos premiert. A Touareg természetesen nem lett kisebb, 4,878 méter a harmadik generáció hossza, ami majdnem nyolc centi növekedést jelent, így nem csoda, hogy az utastér és a csomagtér is tágasabb lett. Ez utóbbi 810 literes, 113 literrel nagyobb, mint eddig. Az viszont meglepő, hogy 106 kilóval csökkent az autó tömege, bár a legtöbb változat üresen így is többet nyom két tonnánál. Egyelőre ötféle motorról tudunk, amelyek bekerülnek a VW legdrágább SUV-jába. Kettő ezek közül 3 literes, V6-os dízel, 282, illetve 228 lóerővel, ezekkel kezdődik a forgalmazás. Később jön az ugyanekkora turbós benzines 335 lóerővel, valamint a konnektoros hibrid 362 lóerős teljesítménnyel. A legerősebb, jelenleg ismert kivitelbe az Audi SQ7-es, 435 lóerős, négyliteres, V8-as turbódízel motorja kerül. Ezek alapján minden adott ahhoz, hogy a visszafogott presztízst, de mégis luxus tartalmat kereső vásárlók elégedetten bólogassanak a Volkswagen szalonban.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.