Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

A Dubaji luxus rendőrautók világa

Az ember gyarló, sokszor követ el apró baklövéseket, vagy akár súlyos bűnöket is. Történjen bármi, egyel azért soha ne próbálkozzunk: autóval meglépni a dubaji zsaruk elől.

A rendőrségnek is illenie kell a luxus-összképhez

Dubaj az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb, s a világ egyik leggazdagabb városa. Éppen ezért a nemzeti rendőrségnek sincsenek anyagi gondjai… Annyira nincsenek, hogy a világ legfullossabb és legdrágább autóit is rendőri szolgálatba állítják. Persze a pálmafák és gigászi felhőkarcolók városában nem csak ilyen sportautókkal járőröznek a zsaruk; szép számmal használnak olyanokat is, amik 300-400 km/h-val is tudnak menni. Ha Dubajban járunk, ne lepődjünk meg tehát, ha Lamborghinivel, Aston Martinnal, Bentley-vel, Ferrarival vagy Chevrolet-val látjuk furikázni a rendőröket.

A valódi munkát hagyományos rendőrautók végzik

A dubaji luxus-rendőrautókról mindenkinek az jut eszébe, hogy a tömérdek luxus sportkocsi miatt kellenek gyors járőrautók. Ám a valóságban ezeket nem, hogy üldözéshez, de semmilyen más akcióhoz sem alkalmazzák. Egy Bugattival őrködő rendőr például már egy kisebb lopáshoz is segítséget hív, ami viszont csak hagyományos kocsival érkezik. A hagyományos szó természetesen nem a mi hétköznapi szavunknak felel meg, hanem pl. egy BMW-nek vagy valamely amerikai SUV-nak. A gyorshajtás lebuktatásához pedig nem is a méregdrága autókat használják, hanem a sebességmérőt. Az autópályákon minden kilométeren található egy, és ha az autós 140-nél gyorsabban megy, akkor 600 dirhammal – kb. 42 000 forinttal – gazdagítja az ottani államkincstárat. Még ez sem mondható kimondottan szigorúnak, ám a büntetést úgy szabják ki, hogy ha a delikvens bámészkodik a tájban és mondjuk 4 kilométeren át megy 150-el, akkor néggyel szorzódik a büntetés is.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál ak