Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

900 kilométer új autópálya és autóút épül hazánkban 2022-ig

2016 és 2022 között 2500 milliárd forintot fordítanak közút-fejlesztésre Magyarországon, amelyből mintegy 900 kilométer új autópálya és autóút készül. Már elkezdődött az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös déli szakaszának építése, de a gyorsforgalmi hálózat fejlesztése 2022 után is folytatódik.

2500 milliárd forint jut közútfejlesztésre

Augusztusban átadták a megújult 252-es utat és az Andornaktályát elkerülő utat. Az M25-ös összekötő építésének tavasszal indult déli szakasza – 14,5 kilométer hosszú út és a közbeeső csomópontok – mintegy 36 milliárd forint uniós és belföldi forrásból várhatóan 2020 nyarán fejeződik be. Hazánkban összesen 2500 milliárdot fordítanak a közutakra 2016 és 2022 között, amelyből megközelítőleg 900 kilométer új autópálya és autóút kerül átadásra. Ezáltal az összes megyeszékhely megközelíthető lesz duplán kétsávos gyorsforgalmi úton, továbbá mindegyik autópálya elér majd az országhatárig. 2022 után is folytatódik a gyorsforgalmi úthálózat bővítése, erre a célra már el is különítettek 60-70 milliárd forintot.

Használ a turizmusnak is az új út

Az M25-ös autóút átadásával a térségben élők régi álma válik majd valóra, általa az Eger-Budapest közötti szakaszt gyorsabban, rövidebben és biztonságosabban tudják megtenni a jövőben. Ráadásul ennek köszönhetően a megyeszékhely még csábítóbbá válik a vállalkozások, illetve turisták számára. Az M25-ös fejlesztéséről szóló döntést 2015 tavaszán hozták meg. Az azóta eltelt viszonylag rövid időhöz viszonyítva jelentős előrelépések láthatóak. A szóban forgó autóút célja nem csak a közbeeső települések elkerülése és a nagy forgalom elirányítása, de azok rákötése is a gyorsforgalmi úthálózatra.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.