Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Romániában nyitott elektromos autótöltőt a Mol

Bármely Európában és Ázsiában forgalmazott, elektromos vagy hibrid járművel kompatibilis elektromos autótöltőt nyitott a Mol Bukarestben. A legtöbb modell akár húsz perc alatt feltölthető nyolcvan százalékos töltöttségi szintig.

Egyszerre két kocsi is tölthető

Üzembe helyezte első elektromos autótöltő-állomását a Mol Románia a román főváros északi bejáratának környékén található Nicolae Caramfil benzinkúton. Az új létesítmény AC és DC ötven kilowattóra teljesítmény leadását bírja, és kompatibilis bármely, földrészünkön vagy Ázsiában árusított elektromos vagy hibrid autóval. Az e-töltővel egyszerre két kocsi is tölthető. A járművek modelltől függően kb. húsz perc alatt feltölthetőek akár 80%-os szintre. Az elektromos töltőállomás átadása a Mol cégcsoport 2030-ig tervezett stratégiájának szerves részét képezi. A stratégia fő célja, hogy a hagyományos üzemanyag-értékesítésről inkább a mobilitás-szolgáltatásra álljanak át.

Next-e: a páneurópai elektromos töltőállomás-hálózat

A stratégia részét képezi még a cégcsoport aktív tevékenysége a Next-E c. projektben. A Next-E célja egy hat európai országra kiterjedő elektromos töltőállomás-hálózat kialakítása, melyben 222 sztenderd gyorstöltőt és harminc ultragyors töltőállomást alakítanak ki. A projekt Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában biztosít infrastruktúrát az elektromos és hibrid járművek töltéséhez. A Mol román csoportja a Next-E projekt keretében csaknem tizennégy ilyen létesítményt hoz létre az idei év végéig. Ezzel egyidejűleg a benzinkút-hálózatukat is még tovább bővítették az országban; jelenleg 213 töltőállomást üzemeltetnek. A Mol Románia a Mol Csoport tagja, amely egy nemzetközi olaj- és gázipari vállalat budapesti központtal. A Mol Csoport 25 ezer fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével harminc országban van jelen.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.