Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

1,7 milliárd forintért bővíti flottáját egy magyar autókölcsönző

350 új autóval bővíti flottáját a Budget Magyarország autókölcsönző. Az 1,7 milliárd forintos beruházást az indokolja, hogy a turizmus fellendülése kedvezett a magyar autóbérlési piac bővülésének. Becslések szerint további emelkedés várható a következő években.

Az elektromos autók bérlése folyamatosan emelkedik

A Budget Magyarország autókölcsönző a nyár elejéig több mint 1,7 milliárd forintért, 350 új járművel bővítette autóflottáját, a cég autóinak száma ezzel majdnem elérte a 2 ezret. A társaság közleményében a beszerzést azzal indokolták, hogy a turizmus fellendülése nagymértékben kedvezett a magyar autóbérlési piac bővülésének is, és az elektromos autók bérlése is ezzel párhuzamosan emelkedik. A cég közleménye szerint: az Euromonitor adatai szerint az autóbérlési szolgáltatásokért a magyar piacon 23,9 milliárd forintot fizettek 2017-ben, ami 4 százalékos növekedés az azt megelőző időszakhoz képest. Óvatos becslések szerint még további 3 százalékos emelkedés prognosztizálható 2022-re.

A Budget Magyarországé a legnagyobb ütemű növekedés

Az Euromonitor versenytársak közötti összehasonlításában szerepel, hogy a legjelentősebb piaci szereplők közül az Otokoc Hungary Kft. tulajdonában lévő Budget Magyarország autókölcsönző a legnagyobb ütemű növekedést tudja felmutatni a piaci részesedés tekintetében, amióta a vállalat megvásárolta a márkát elődjétől, a Pannónia Autókölcsönző Kft.-től. A 2015-ös évben, amikor a tulajdonosváltás történt, a Budget piaci részesedése az árbevétel alapján 2,9 százalékos volt, egy évvel később 6,5 százalékra emelkedett. Idén az első negyedévben már 9 százalékot is meghaladta, az év végére várhatóan eléri majd a 12,5 százalékot is. A társaság 35 dolgozót foglalkoztat, az autók átlagos kihasználtsága tavaly 70-75 százalékos volt. A cég nettó árbevétele 1,978 milliárd forint volt utolsó lezárt gazdálkodási évében.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.