Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Van ilyen? Összefogott a Suzuki és a Toyota

A két autóipari óriás új megegyezése szerint kölcsönösen szállítanak egymásnak hibrid és egyéb járműveket az indiai piacra. A különös egyezmény fókuszában nem csak a környezetvédelem áll.

Kölcsönös fejlődés

Az új megegyezés alapján a Suzuki a Vitara Brezza és Baleno modelljeit szállítja majd a Toyotának, a Toyota pedig a Corolla-t a Suzukinak. A különböző modellekre vonatkozó részletekben – mint pl. a szállítás kezdetének ütemezése, darabszámok, specifikációk, szállítás árazása – később egyezik meg a két vállalat. A modelleket a két autógyár indiai leányvállalatai forgalmazzák majd saját üzletláncaikon keresztül. A fejlődés érdekében a kihívásokra együttesen reagálva, és egymással rivalizálva lendítenék fel az indiai piacot, s így a termék- és szolgáltatás-kínálatukat is kiterjesztenék.

„Make in India”

A Toyota és a Suzuki 2017 februárjában aláírt együttműködését követően a két cég már el is kezdte a konkrét projektek megvalósításának előkészítését. Ennek főbb elemeit képezik a környezetvédelmi, információs és biztonsági technológiák, továbbá a termékek és alkatrészek kölcsönös választéka is. 2020 körül akkumulátoros elektromos járművek bemutatását tervezik az indiai piacon. Ez az újabb bejelentés is a két autóipari cég együttes fejlődését nyomatékosítja, melynek fő célja a verseny ösztönzése az új piacon. A Toyota és a Suzuki legfőképp az alkatrészek helyi beszerzésére összpontosít, mellyel az indiai kormány által nemrégiben elindított „Make in India” mozgalmat is támogatják. A környezetvédelem további erősítésének érdekében továbbra is az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztású járművek széleskörű elfogadása és alkalmazása mellett kötelezik el magukat, ezzel is segítve az ország környezeti terhelésének csökkentését.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.