Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Új modellekkel hódíthat Magyarországon a Lada

Összesen 1100 új autó értékesítésére számít idén hazánkban a Lada Hungary Kft. A sokáig elfeledett márka tavaly egy százalékos részesedéssel rendelkezett a magyar piacon, ezt idén is megtartanák.

Több mint ezer új Ladát adnak el évente Magyarországon

A Lada Hungary Kft. 2018-ban is mintegy 1100 új autó értékesítésére számít, a tervek megvalósítását segíti a magyar piacra bevezetett két új modell. Az új típusok már kikerültek a 23 pontból álló országos márkakereskedői hálózathoz. A Lada Hungary Kft. az egyik legfiatalabb importőr Magyarországon. A cég 2015 nyarán lett bejegyezve, az értékesítés 2015 decemberében kezdődött, akkor kezdték el kiépíteni a márkakereskedői hálózatot. A 2016-os értékesítési adatok meghaladták a várakozásokat: akkor 1100 új személygépkocsit adtak el, tavaly 1060-at. A Lada az elmúlt évben a magyar piacon közel egy százalékos részesedéssel rendelkezett, és arra törekszenek, hogy ezt az idén is tartani tudják. A magyar modellpaletta négy csoportra oszlik, ezek a Granta, a Kalina, a 4×4 és a jelenlegi zászlóshajó, a Vesta. Utóbbiból jelenleg a szedán érhető el, de hamarosan érkezik a kombi is.

Kétmillióból megússzuk

A Lada 2015 óta megjelent új gépjárműveit EURO 6-os szabványnak megfelelő benzinmotorral szerelték fel. A legolcsóbb Lada-modell ára 2 millió forint alatt van, a csúcsmodell, a Vesta SW Cross 4 millió 749 ezer forinttól érhető el. A gyártó, az Avtovaz orosz vállalat tavaly több mint 311 ezer Ladát értékesített világszerte, Oroszországban 17 százalékkal, az exportpiacokon pedig 44 százalékkal többet, mint 2016-ban. A cég korábban nem fejlesztett olyan modelleket, ami az európai ízlésnek megfelelt volna, ám a globalizáció Oroszországot is elérte, és összeálltak a Renault csoporttal. Elindult egy modernizálási folyamat, nyugati szakemberek érkeztek, vezető dizájnert alkalmaztak, ekkor kezdődött a modernizálási folyamat a márka életében.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.