fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Milyen gyakorlati előnyei vannak, ha ózonnal csinálják?

Klímakapcsoló

Ugyanúgy, ahogy a lakásban lévő klímát, az autóban lévő berendezést is ki kell tisztítani évente legalább egy alkalommal. Ez nemcsak az egészségünk megőrzése miatt fontos, hanem a klíma állapotának érdekében is. A legjobb megoldás erre az ózonos klímatisztítás.

Napjainkban fontos a vegyszermentesség, így van ez a klímatisztítás esetében is

Amennyiben nem kerül sor évente a klíma tisztítására, nő az energiafogyasztása és csökken a teljesítménye. Ráadásul komoly légzőszervi problémákat válthatnak ki a berendezésben elszaporodó vírusok, gombák és baktériumok. Manapság a tisztítások során is kiemelt figyelmet kap a vegyszermentesség, így van ez a klímatisztítás esetében is. Annak érdekében, hogy ne maradjanak vissza vegyi anyagok a tisztítás során, érdemes az ózonos klímatisztítást választani. Ez a technológia képes a vegyszermentes tisztításra, hiszen az ózon fertőtlenítő hatását alkalmazza. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, aminek a hatása jobb, mint a klóré. Környezetbarát módszer, melynek használata során nincs szükség a klíma megbontására. A kisgyermekes családok, valamint a legyengült immunrendszerrel rendelkezők és az allergiában szenvedők számára egyaránt jó megoldást nyújt ez a lehetőség.

Használt autó vásárlásakor elengedhetetlen az ózonos klímatisztítás

Amennyiben használt autó vásárlására kerül sor, az első használat előtt érdemes alkalmazni az ózonos klímatisztítást, mely elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat. Minden kártevőt, ami veszélyes lehet az egészségünkre. Az ózonos tisztítást követően csupán a kellemes illat és a maximális tisztaság marad. Mennyi ideig tart a tisztítás? Az ózonos tisztítás maximum másfél órát vesz igénybe és a folyamatot követően, legfeljebb 30 perc elteltével újra használható a gépjármű. Milyen lépésekből áll az ózonos klímatisztítás? A szakember elhelyez egy nagyteljesítményű ózongenerátort az autó utasterében. Ez a készülék végzi a tisztítást. Ráadásul a hatás felerősítése érdekében fertőtlenítő hatású klímatisztító habbal is befújják a klímaberendezés külső és belső felületeit. Az ózonos klímatisztítás nagy előnye a vegyszermentesség mellett, hogy nemcsak a klímát tisztítja, hanem a teljes utasteret. A hagyományos tisztítással, törölgetéssel és porszívózással nem tüntethetőek el az atkák, a baktériumok, a vírusok és a gombák. Ráadásul az apró résekhez hozzá sem lehet így férni. Szóval évente legalább egyszer mindenképpen érdemes igénybe venni a környezetbarát megoldást, az ózonos klímatisztítást.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata