Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Már rendelhető az új Nissan Leaf

A Nissan dinamikus formatervezésű elektromos hajtású autója állami támogatással már 8 millió 490 ezer forintért megvásárolható.

Elődjével szemben a megnövelt hatótávolság a legnagyobb előny

A Leaf iránymutató szerepet tölt be a Nissan kínálatában, hiszen fedélzetén debütálnak olyan technológiák, mint a teljesen automatikus parkoló rendszer, vagy a gyorsítást és a lassítást egyetlen pedállal megvalósító elektronikus pedál. Az autó legnagyobb vívmánya a 378 kilométerre növelt hatótávolság. Az új modell villanymotorja 150 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 320 newtonméter, szemben a jelenlegi 109/254-es értékekkel. A 144 kilométer/óra végsebesség nem változott. 2018 végén megjelenik egy nagyobb kapacitású akkumulátorral szerelt, megnövelt teljesítményű verzió is, ami még hosszabb hatótávolságot kínál.

Négy felszereltségi szint közül választhatunk

Az új Nissan Leaf négy felszereltségi szinttel vásárolható meg: Visia, Acenta, N-Connectés Tekna. A kezdő szint a Visia, amelynek induló ára állami támogatással 8 millió 490 ezer forint. Már ebben is megtalálható a hat légzsák, az infotainment rendszer, az e-Pedál, a távolsági fényszóró asszisztens és az intelligens sávelhagyás-jelzés. Az Acenta verzió 8 millió 990 ezer forintról indul állami támogatással. Olyan további extrákat tartalmaz, mint az intelligens sebességtartó automatika, 16 colos könnyűfém keréktárcsa, illetve a LED fényszórók automata beállítással és LED nappali menetfénnyel. Az N-Connectfelszereltségi szint 9 millió 490 ezer forinttól érhető el állami támogatással. Itt már van első és hátsó parkolástsegítő érzékelő, 17 colos könnyűfém keréktárcsa és 360 fokos parkolókamera. Végül a legmagasabb a Tekna felszereltségi szint, amely amellett, hogy az összes kulcsfontosságú technológiát tartalmazza, kiegészül a ProPILOT fejlett vezetéstámogató rendszerrel is. Ennek az induló ára 9 millió 950 ezer forint állami támogatással.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód mia