Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Leáll az Audi TT gyártása Győrben?

Cáfolta az Audi azokat a német sajtóban megjelent híreket, melyek szerint a győri üzemben leállnának a TT gyártásával. A cég szóvivője spekulációról beszélt, emellett a TT-t továbbra is az egyik legnépszerűbb modellnek nevezte.

Cáfolják a híreket

A rövidesen húsz éves születésnapját ünneplő TT az Audi „nagyon nagy sikertörténete, és természetesen szeretnénk, hogy ez a történet folytatódjék, ezért nem szüntetjük be a gyártást” – közölte az Audi szóvivője a cég honlapján. Mindezt azzal kapcsolatban fejtette ki, hogy különböző német lapok arról számoltak be, a gyár leáll az egyik legismertebb márkájának gyártásával Győrben. A szóvivő spekulációnak titulálta a TT végéről szóló kacsákat.

Nem leállnak, megújulnak

A cég szerint a TT valamennyi versenytársát tekintve a legkapósabb a kategóriájában. Olyannyira voltak hamisak a hírek, hogy júniusban még a modell előző generációját is megújították. A gyártás beszüntetését harangozó spekulációk alapját az adhatta, hogy a sportautók ágazatában csökkennek az eladások, és a városi terepjárók (SUV) törnek előre. A TT új generációját illetően nem volt sok változtatásra szükség, hiszen eddig is szerették a vásárlók a modellt. A változtatások közé sorolható, hogy a hűtőmaszk-rácsok hatszögletűek lettek a régi vízszintes elrendezés helyett, emellett a kerekek akár 20 colosak is lehetnek.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!