Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Leáll az Audi TT gyártása Győrben?

Cáfolta az Audi azokat a német sajtóban megjelent híreket, melyek szerint a győri üzemben leállnának a TT gyártásával. A cég szóvivője spekulációról beszélt, emellett a TT-t továbbra is az egyik legnépszerűbb modellnek nevezte.

Cáfolják a híreket

A rövidesen húsz éves születésnapját ünneplő TT az Audi „nagyon nagy sikertörténete, és természetesen szeretnénk, hogy ez a történet folytatódjék, ezért nem szüntetjük be a gyártást” – közölte az Audi szóvivője a cég honlapján. Mindezt azzal kapcsolatban fejtette ki, hogy különböző német lapok arról számoltak be, a gyár leáll az egyik legismertebb márkájának gyártásával Győrben. A szóvivő spekulációnak titulálta a TT végéről szóló kacsákat.

Nem leállnak, megújulnak

A cég szerint a TT valamennyi versenytársát tekintve a legkapósabb a kategóriájában. Olyannyira voltak hamisak a hírek, hogy júniusban még a modell előző generációját is megújították. A gyártás beszüntetését harangozó spekulációk alapját az adhatta, hogy a sportautók ágazatában csökkennek az eladások, és a városi terepjárók (SUV) törnek előre. A TT új generációját illetően nem volt sok változtatásra szükség, hiszen eddig is szerették a vásárlók a modellt. A változtatások közé sorolható, hogy a hűtőmaszk-rácsok hatszögletűek lettek a régi vízszintes elrendezés helyett, emellett a kerekek akár 20 colosak is lehetnek.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.