Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Két Nissan is esélyes a 2019-es Év Autója-díjra

Bár csak 2018-at írunk, a 2019-es Év Autója-díjat kiosztók már most elkészítették a lehetséges nyertesek listáját. A rangos díj felé vezető rögös út első lépése, hogy a nemzetközi újságírókból álló csoport tagjai érdemesnek tartsák erre az adott modellt. A Nissan két típussal is pályázhat a végső győztes címre, lássuk melyik kettő!

Nissan Altima

Az Altima Magyarországon nem igazán ismert, mégis a Nissan-konszern egyik legfontosabb modellje, hiszen az Egyesült Államokban ezt a típust vásárolják a legtöbben. Az előző generáció már 2012 óta, azaz 6 éve futott a piacon, így nem meglepő, hogy elérkezettnek látták az időt a hatodik generáció prezentálására. Az új változat esetében enyhe méretnövekedést könyvelhetünk el, ugyanis hossza 2,5 centiméterrel, szélessége pedig 2,3 centiméterrel gyarapodott. Kétféle motor közül választhatnak a vásárlók, az alap 2,5 literes és 190 lóerős, a másik változat kétliteres, turbós benzines, itt 252 lóerőt csomagoltak a kaszni alá. Mind a két változathoz CVT-váltót kapcsoltak. A modell rengeteg autóelektronikai újítással, vezetést támogató extrával lett felvértezve. Az alapfelszereltség részét képezi a ráfutásfigyelő, a sofőr figyelmét folyamatosan ellenőrző asszisztens és a vészfékrendszer is. Az Altima 5 felszereltségi szinttel érhető el, a nagyobb felszereltségű változatok ProPilotAssist rendszerrel is rendelkeznek, ennek köszönhetően az autó lényegében képes önmagát vezetni egy kétszer egysávos úton.

Nissan Kicks

A Nissan Kicks valójában a Juke utódja. Erre a kinézet alapján nem lehet rájönni, hiszen míg a Juke rendkívül különleges formavilágú, addig a Kicks megjelenésében semmi szokatlant nem tapasztalhatunk, mondhatni egy átlagos kinézetű személygépkocsi. Az újítás közel sem tartalmaz annyi fantáziát és ötletet, azonban ez vélhetően a vásárlók ízlésvilágának alapos feltérképezése után alakult így. Az Észak-Amerikában bemutatott modell árszabása is kedvezőbb, körülbelül 10 százalékkal olcsóbb az alapár, mint anno a Juke esetében. Nagy újítás, hogy a Kicksnél már lehetőség nyílik a kéttónusú fényezés választására. Adott a hét alapszín, amelyek mellé további öt kontrasztos variáció rendelhető. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a beltér minden extrával fel lett ruházva. A felszereltség központi részét egy Apple CarPlay és Android Auto használhatósággal is rendelkező 7 colos monitor adja. Különleges extraként panoráma környezeti kamera, vagy a fejtámlába beépített Bose hangszórópár is rendelhető. A hét légzsák, a tolatókamera és a vészfékrendszer mind a biztonságos vezetési élményt hivatottak támogatni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!