Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Ilyen is van? Itt nulla fogyasztású vízitaxi!

Egy SeaBubbles névre keresztelt, futurisztikus, nulla kibocsátású, új kialakítású vízitaxit mutattak be a svájci Genfi-tavon.

Forradalmi megoldás

A SeaBubbles néven futó, futurisztikus, nulla káros anyag kibocsátású, új kialakítású vízitaxi nagy előrelépést jelent az olyan innovatív, környezettudatos közlekedési eszközök feltalálása terén, melyek nem terhelik még inkább a városi infrastruktúrát. Az új közlekedési formát egy olyan szoftvermegoldással igyekeznek fejleszteni, mellyel a jármű-üzemeltetők a vízi közlekedés tökéletesítéséhez használható összes adatot feldolgozhatják és elemezhetik. A vízitaxi ABB-technológiát alkalmazó fejlesztését a svájci Genf kanton szervei, valamint az Energetikai, Közlekedési és Mezőgazdasági Minisztérium is üdvözölték. A járművet jelenleg is további teszteknek vetik alá. Az ABB Ability Marine Advisory System – OCTOPUS névre keresztelt rendszert májusban építették be a taxiba a tesztprojekt keretében; ezáltal az ABB élő, a taxik üzemállapotára vonatkozó hiánytalan adatokat tud rendelkezésre bocsátani a SeaBubbles üzemirányító központjának. A taxiról érdemes még tudni, hogy 100%-ban elektromos meghajtású, kikötéskor automatikusan feltöltődik, és 10 km/h sebességgel tud „repülni” a vízen.

Mi is az az ABB?

Az ABB úttörő technológiákat fejleszt és forgalmaz az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás, valamint az energetikai hálózatok terén. Termékeit világszerte kínálja a közüzemi energiaszektorokban, az iparban, a közlekedésben, továbbá az infrastrukturális szektorban tevékenykedő ügyfeleknek. A cég több mint 130 éve dolgozik innovatív megoldásokon, s manapság is az ipari digitalizálás jövőjét formálja. Többletértéket nyújtó megoldásokat ajánl ügyfeleinek az elektromos energia erőművektől fogyasztóig való eljuttatásának, illetve az ipari vállalkozások automatizálásának területén, kezdve a természeti erőforrások kinyerésétől a késztermékek gyártásáig. Az ABB tehát az e-mobilitás határainak kitolása által központi szerepet vállal a fenntartható jövő építésében.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgör