Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hét új üdvöskét dob piacra a Volkswagen idén

Volkswagen iD 3 utastere

2020 fordulópontot jelent az autógyártók történetében: amelyik gyártó nem tesz eleget a 95 g/km szén-dioxid kibocsátási átlagnak, súlyos pénzbüntetést kell fizetnie. A szigorú előírásokra felkészülve a Volkswagen hét új modellt mutat be idén, melyek kivétel nélkül hozzák a környezetvédelmi elvárásokat. A hibridek mellett a nyolcadik generációs Golfra és az ID.3 modellre fekteti idén a hangsúlyt a német autógyártó. Népszerűsítésükön sem spórolnak, ők lesznek az idei nyári futball EB támogatói.

A 8-as Golffal indították a sort

Februárban tárta a nagyvilág elé legnépszerűbb modelljének új generációját, a 8-as Golfot. Három féle benzinmotorral kínálják az új Golfokat: 1.0-ás, 1.4-es, valamint 2.0-ás verzióval, melyek 110 és 320 lóerő közti teljesítménnyel rendelkeznek. A vásárlók plug-in hibrid és mild hibrid konfigurációval is kérhetik a modelleket. Ami a dízelválasztékot illeti, 2.0 literes motorral rukkol elő a VW, 115 és 200 lóerős közti tartományban. A magyarországi importőr erősen gondolkodik a CNG-s modell itthoni piacra dobásán is. A vásárlók négy felszereltségi csomagból választhatnak: Life, Style, GTE, s végül R-line. A későbbiekben az R és a GTI modelleket is várhatjuk. Felszereltségük az innovativitást tükrözi, szerepel bennük digitális műszerfal, telefonos zárás és indítás, LED-fényszóró, Front Assist, valamint sávtartó asszisztens egyaránt – a teljesség igénye nélkül.

Az ID.3 követi

A német autómárka másik új üdvöskéje 2020-ban az ID modellcsalád első típusa, az ID.3. A tervek szerint júniusban érkeznek az első szériás, 1st Edition felszereltségű példányok, amiket még 2019-ben foglalózhattak le előre a magyar érdeklődök. 80 darab lefoglalására volt lehetőség, ezek 7 óra leforgása alatt el is fogytak. A befizetendő előleg 1000 euró (kb. 340 000 forint) volt. Az ID.3 szériamodelleket augusztustól lehet majd átvenni, 48, 64 és 78 kWh-ás akkumulátorcsomagos változatokban. Hatótávolságuk 330, 420, valamint 540 kilométer lesz. Ami a felszereltséget illeti, három csomagból választhatnak a vásárlók: Pure, Pro és Max. A második negyedévben tervezik a T-Roc Cabriolet változatának piacra dobását is. Az Európa Bajnokság kezdete előtt pedig a United fantázianévvel ihletett felszereltségű példányok is kaphatók lesznek.

A hibridekkel lesz teljes az offenzíva

A harmadik negyedévben folytatódik a sor a következő modellekkel: érkezik a ráncfelvarrott Arteon, és annak kombi verziója az Arteon Shooting Brake. Ezekkel egyidőben dobják piacra a Tiguan legújabb generációját. A legutolsó negyedévben a 8 Golf Variant és a Touareg R modellekkel gazdagodik a Volkswagen palettája. A 2020-ban piacra kerülő modellek többsége hibrid változatban is megvásárolható lesz majd.

Az EURO2020 egyik fő támogatója

Az eddigiektől eltérő szponzorációs együttműködéseket kötött 2020-ra a VW. Ő lesz az EURO2020 labdarugó bajnokság hivatalos mobilitási partnere, s egyben egyik fő támogatója. A cél a szurkolók lokális mobilizálása. Az EB közben Európa 12 meccshelyszínén képviselteti magát standokkal a szurkolói részeken. Itt a vadiúj ID.3-al barátkozhatnak a nézők. A jelentősebb közlekedési csomópontokon pedig VW segítők igazítják útba a szurkolókat, valamint fix és mobil információs pultokat is telepítenek majd.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata