Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Hét új üdvöskét dob piacra a Volkswagen idén

Volkswagen iD 3 utastere

2020 fordulópontot jelent az autógyártók történetében: amelyik gyártó nem tesz eleget a 95 g/km szén-dioxid kibocsátási átlagnak, súlyos pénzbüntetést kell fizetnie. A szigorú előírásokra felkészülve a Volkswagen hét új modellt mutat be idén, melyek kivétel nélkül hozzák a környezetvédelmi elvárásokat. A hibridek mellett a nyolcadik generációs Golfra és az ID.3 modellre fekteti idén a hangsúlyt a német autógyártó. Népszerűsítésükön sem spórolnak, ők lesznek az idei nyári futball EB támogatói.

A 8-as Golffal indították a sort

Februárban tárta a nagyvilág elé legnépszerűbb modelljének új generációját, a 8-as Golfot. Három féle benzinmotorral kínálják az új Golfokat: 1.0-ás, 1.4-es, valamint 2.0-ás verzióval, melyek 110 és 320 lóerő közti teljesítménnyel rendelkeznek. A vásárlók plug-in hibrid és mild hibrid konfigurációval is kérhetik a modelleket. Ami a dízelválasztékot illeti, 2.0 literes motorral rukkol elő a VW, 115 és 200 lóerős közti tartományban. A magyarországi importőr erősen gondolkodik a CNG-s modell itthoni piacra dobásán is. A vásárlók négy felszereltségi csomagból választhatnak: Life, Style, GTE, s végül R-line. A későbbiekben az R és a GTI modelleket is várhatjuk. Felszereltségük az innovativitást tükrözi, szerepel bennük digitális műszerfal, telefonos zárás és indítás, LED-fényszóró, Front Assist, valamint sávtartó asszisztens egyaránt – a teljesség igénye nélkül.

Az ID.3 követi

A német autómárka másik új üdvöskéje 2020-ban az ID modellcsalád első típusa, az ID.3. A tervek szerint júniusban érkeznek az első szériás, 1st Edition felszereltségű példányok, amiket még 2019-ben foglalózhattak le előre a magyar érdeklődök. 80 darab lefoglalására volt lehetőség, ezek 7 óra leforgása alatt el is fogytak. A befizetendő előleg 1000 euró (kb. 340 000 forint) volt. Az ID.3 szériamodelleket augusztustól lehet majd átvenni, 48, 64 és 78 kWh-ás akkumulátorcsomagos változatokban. Hatótávolságuk 330, 420, valamint 540 kilométer lesz. Ami a felszereltséget illeti, három csomagból választhatnak a vásárlók: Pure, Pro és Max. A második negyedévben tervezik a T-Roc Cabriolet változatának piacra dobását is. Az Európa Bajnokság kezdete előtt pedig a United fantázianévvel ihletett felszereltségű példányok is kaphatók lesznek.

A hibridekkel lesz teljes az offenzíva

A harmadik negyedévben folytatódik a sor a következő modellekkel: érkezik a ráncfelvarrott Arteon, és annak kombi verziója az Arteon Shooting Brake. Ezekkel egyidőben dobják piacra a Tiguan legújabb generációját. A legutolsó negyedévben a 8 Golf Variant és a Touareg R modellekkel gazdagodik a Volkswagen palettája. A 2020-ban piacra kerülő modellek többsége hibrid változatban is megvásárolható lesz majd.

Az EURO2020 egyik fő támogatója

Az eddigiektől eltérő szponzorációs együttműködéseket kötött 2020-ra a VW. Ő lesz az EURO2020 labdarugó bajnokság hivatalos mobilitási partnere, s egyben egyik fő támogatója. A cél a szurkolók lokális mobilizálása. Az EB közben Európa 12 meccshelyszínén képviselteti magát standokkal a szurkolói részeken. Itt a vadiúj ID.3-al barátkozhatnak a nézők. A jelentősebb közlekedési csomópontokon pedig VW segítők igazítják útba a szurkolókat, valamint fix és mobil információs pultokat is telepítenek majd.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.