Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Használt autót venne? Van egy jó hírünk!

Egyre több a megbízható használtautó-kereskedés Magyarországon, de még így is nagy az esélye, hogy pórul járunk, ha nem vagyunk elég figyelmesek. Segítsünk saját magunkon: nézzük meg a Belügyminisztérium adatbázisát, mielőtt pénzt költünk.

Tudatos vásárlók kora

A használt autók vásárlásának – mint sok másnak – ugyanúgy megvannak az előnyei, mint a hátrányai. Előbbi az ár, természetesen, azaz olyan típusokat, modelleket is meg tudunk venni néhány évesen, amelyre újonnan nem biztos, hogy futná. A hátrány pedig az, hogy szervizkönyv ide, állítólagos első tulajdonostól vett kocsi oda, mindig lutri, milyen kocsi köt ki a garázsunkban. Éppen ezért megnyugtató, amit nemrég Halász Bertalan, a JóAutók.hu vezérigazgatója nyilatkozott – szerinte a Magyarországon működő, használt autók eladásával foglalkozó kereskedések majdnem fele megbízhatónak minősíthető, ráadásul a vásárlók is egyre tudatosabbak, egyre jobban utánanéznek a dolgoknak, mielőtt kifizetik a vételárat.

Könnyítsük meg a saját dolgunkat

Persze az, hogy a kereskedések „csaknem fele” megbízható, még mindig ijesztően hangozhat, de az arányokat kell nézni – már ennek az adatnak is örülhetnek a vásárlók. Próbáljuk megkönnyíteni a saját dolgunkat azzal, hogy olyan helyen veszünk kocsit, amely nem tartozik a rizikós kategóriába. Nézzük meg a Belügyminisztérium adatbázisát, abban ugyanis minden műszaki vizsgánál, átírásnál feljegyzik, hogyan áll az adott autó kilométerórája, ez pedig az egyik legfontosabb adat. A piac pörög, idén például a várakozások szerint 750 ezer használt autó cserél itthon gazdát, külföldről is sokat hoznak be, azaz bőven van lehetőségük az „ügyeskedő” kereskedőknek, hogy átverjék a gyanútlan vásárlót. Éppen ezért lépjünk ki a gyanútlan szerepből, bátran kérjünk segítséget, és gondoljuk át alaposan, mire adjuk ki a pénzünket.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata