Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Használt autót venne? Van egy jó hírünk!

Egyre több a megbízható használtautó-kereskedés Magyarországon, de még így is nagy az esélye, hogy pórul járunk, ha nem vagyunk elég figyelmesek. Segítsünk saját magunkon: nézzük meg a Belügyminisztérium adatbázisát, mielőtt pénzt költünk.

Tudatos vásárlók kora

A használt autók vásárlásának – mint sok másnak – ugyanúgy megvannak az előnyei, mint a hátrányai. Előbbi az ár, természetesen, azaz olyan típusokat, modelleket is meg tudunk venni néhány évesen, amelyre újonnan nem biztos, hogy futná. A hátrány pedig az, hogy szervizkönyv ide, állítólagos első tulajdonostól vett kocsi oda, mindig lutri, milyen kocsi köt ki a garázsunkban. Éppen ezért megnyugtató, amit nemrég Halász Bertalan, a JóAutók.hu vezérigazgatója nyilatkozott – szerinte a Magyarországon működő, használt autók eladásával foglalkozó kereskedések majdnem fele megbízhatónak minősíthető, ráadásul a vásárlók is egyre tudatosabbak, egyre jobban utánanéznek a dolgoknak, mielőtt kifizetik a vételárat.

Könnyítsük meg a saját dolgunkat

Persze az, hogy a kereskedések „csaknem fele” megbízható, még mindig ijesztően hangozhat, de az arányokat kell nézni – már ennek az adatnak is örülhetnek a vásárlók. Próbáljuk megkönnyíteni a saját dolgunkat azzal, hogy olyan helyen veszünk kocsit, amely nem tartozik a rizikós kategóriába. Nézzük meg a Belügyminisztérium adatbázisát, abban ugyanis minden műszaki vizsgánál, átírásnál feljegyzik, hogyan áll az adott autó kilométerórája, ez pedig az egyik legfontosabb adat. A piac pörög, idén például a várakozások szerint 750 ezer használt autó cserél itthon gazdát, külföldről is sokat hoznak be, azaz bőven van lehetőségük az „ügyeskedő” kereskedőknek, hogy átverjék a gyanútlan vásárlót. Éppen ezért lépjünk ki a gyanútlan szerepből, bátran kérjünk segítséget, és gondoljuk át alaposan, mire adjuk ki a pénzünket.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.