Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Hamarosan érkezik a vadonatúj Honda HR-V

Új Honda HR-V

A kompakt és rendkívül tágas Honda HR-V, a sportkupék stílusjegyeivel felvértezett SUV most teljesen megújult. Továbbá különlegesen innovatív e:HEV hibrid hajtáslánccal működik.

Erőteljes és mégis stílusos megjelenés

A vadonatúj Honda HR-V óriási lépés a jövő felé vezető úton, hiszen tökéletes, kifinomult vonalai új és merész megjelenést nyújtanak. Mindez pedig tökéletesen tükrözi az erőteljes és mégis stílusos megjelenést. A Honda HR-V meggyőző külseje már első látásra sportosságot sugároz. Minden szögből határozott, stílusos és céltudatos látványt nyújt. Nincs szükség csatlakoztatásra, hiszen az intelligens, öntöltő e:HEV hibrid hajtásláncnak köszönhetően az üzemanyag-hatékonyság és az izgalmas teljesítmény tökéletes egyensúlyban van. Mindemellett a Honda HR-V belső tere tágas és variálható, valamint kategóriaelső megoldásokat nyújt. A belső térben mindet úgy formáltak, hogy légies, hatalmas és csendes legyen. Azonban arra is ügyeltek a tervezők, hogy az utasok ne érezzék magukat teljesen elzárva a külvilágtól. Az egyedi ülésrendszer segítségével bármikor több hely alakítható ki. A HR-V új szellőztetőrendszere friss levegőt keringet az utastérben, így hozzájárul a levegős és tágas érzethez. Mindennek köszönhetően a Honda HR-V rugalmasan illeszkedik a mindennapokhoz.

Ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal

A Honda HR-V Honda Connect információs és szórakoztató rendszerrel van ellátva, melyhez egyszerűen csatlakoztatható az okostelefon, így hét hüvelykes érintőképernyőről válik kezelhetővé. A Honda HR-V fogyasztása és üzemeltetési költsége is alacsony. Kis fogyasztás, nagy teljesítmény, kifinomult érzékek és kreatív helykihasználás jellemzi. A Garmin Navigációnak köszönhetően könnyen áttekinthetővé válik a tervezett út és segítségével egyszerűen indítható hívás manuális bevitel nélkül. Kétféle motor közül lehet választani ennél a modellnél: a 130 lóerős 1.5 i-VTEC benzinüzemű és a 120 lóerős 1.6 i-DTEC dízelüzemű motor közül. Továbbá rendelhető hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automatikus CVT-váltóval. A Honda HR-V olyan autó, amit élmény vezetni és tökéletesen idomul az autótulajdonos életviteléhez, miközben prémium érzést nyújt. Erős és gazdaságos autó, mely ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal. A Honda elkötelezett a környezetvédelem, az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és természetesen az élvezetes vezetés mellett. A vadonatúj Honda HR-V-vel újabb lépést tesz a célja felé, miszerint 2022-re elérje, hogy minden Honda képes legyen elektromos hajtásra.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.