Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Hamarosan érkezik a vadonatúj Honda HR-V

Új Honda HR-V

A kompakt és rendkívül tágas Honda HR-V, a sportkupék stílusjegyeivel felvértezett SUV most teljesen megújult. Továbbá különlegesen innovatív e:HEV hibrid hajtáslánccal működik.

Erőteljes és mégis stílusos megjelenés

A vadonatúj Honda HR-V óriási lépés a jövő felé vezető úton, hiszen tökéletes, kifinomult vonalai új és merész megjelenést nyújtanak. Mindez pedig tökéletesen tükrözi az erőteljes és mégis stílusos megjelenést. A Honda HR-V meggyőző külseje már első látásra sportosságot sugároz. Minden szögből határozott, stílusos és céltudatos látványt nyújt. Nincs szükség csatlakoztatásra, hiszen az intelligens, öntöltő e:HEV hibrid hajtásláncnak köszönhetően az üzemanyag-hatékonyság és az izgalmas teljesítmény tökéletes egyensúlyban van. Mindemellett a Honda HR-V belső tere tágas és variálható, valamint kategóriaelső megoldásokat nyújt. A belső térben mindet úgy formáltak, hogy légies, hatalmas és csendes legyen. Azonban arra is ügyeltek a tervezők, hogy az utasok ne érezzék magukat teljesen elzárva a külvilágtól. Az egyedi ülésrendszer segítségével bármikor több hely alakítható ki. A HR-V új szellőztetőrendszere friss levegőt keringet az utastérben, így hozzájárul a levegős és tágas érzethez. Mindennek köszönhetően a Honda HR-V rugalmasan illeszkedik a mindennapokhoz.

Ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal

A Honda HR-V Honda Connect információs és szórakoztató rendszerrel van ellátva, melyhez egyszerűen csatlakoztatható az okostelefon, így hét hüvelykes érintőképernyőről válik kezelhetővé. A Honda HR-V fogyasztása és üzemeltetési költsége is alacsony. Kis fogyasztás, nagy teljesítmény, kifinomult érzékek és kreatív helykihasználás jellemzi. A Garmin Navigációnak köszönhetően könnyen áttekinthetővé válik a tervezett út és segítségével egyszerűen indítható hívás manuális bevitel nélkül. Kétféle motor közül lehet választani ennél a modellnél: a 130 lóerős 1.5 i-VTEC benzinüzemű és a 120 lóerős 1.6 i-DTEC dízelüzemű motor közül. Továbbá rendelhető hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automatikus CVT-váltóval. A Honda HR-V olyan autó, amit élmény vezetni és tökéletesen idomul az autótulajdonos életviteléhez, miközben prémium érzést nyújt. Erős és gazdaságos autó, mely ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal. A Honda elkötelezett a környezetvédelem, az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és természetesen az élvezetes vezetés mellett. A vadonatúj Honda HR-V-vel újabb lépést tesz a célja felé, miszerint 2022-re elérje, hogy minden Honda képes legyen elektromos hajtásra.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata