Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Figyeljünk a megfelelő vezetésre!

Manapság az autó egy elengedhetetlen eszköz azoknak az embereknek, akiknek ingázniuk kell, vagy messze laknak a munkahelyüktől. Hogyha a tömegközlekedési járművekkel akarunk közlekedni, akkor természetesen az is lehetséges, viszont sokkal több időbe kerül, ráadásul nem is mindig olyan pontos, és sokkal jobban függ a kinti forgalomtól is.

Nem elég csak megvásárolni egy kocsit

Mindezeket figyelembe véve, az ingázóknak elsősorban az autó javasolt. Ezt ma rengeteg helyről beszerezhetik, és hogyha valakinek nincs is rá egyből pénze, akkor lehetősége van arra, hogy másodkézből szerezze be, vagy csak részletekben fizesse ki. Azonban nem elég csak megvásárolni egy kocsit, fenn is kell tudni azt tartani. Ebbe egyaránt beletartozik a rá áldozott anyagi összeg, és természetesen az időszakos ellenőrzések is. Hogyha az ember nem figyel oda kellőképpen ezekre a dolgokra, akkor azzal nem csak a saját, hanem a mások biztonságát is kockára teheti. Ugyanez vonatkozik a helyes vezetésre is. Rengeteg embernél fordul elő az, hogy rendelkezik személygépjárművel, viszont nem vezet úgy, ahogy kellene. Ez pedig nem csak a szabályok betartására vonatkozik, hanem az íratlanokéra is. Amennyiben valaki nem tartja be a közlekedési szabályokat, biztosan megbüntetik majd. Viszont nem csak a büntetés miatt kell figyelni a dolgokra, hanem azért is, hogy ne okozzunk bajt azzal, hogy felelőtlenek vagyunk.

Szélsőséges időjárási viszonyok

Tanácsos, hogyha nagyon odafigyelünk mindenre, főleg akkor, amikor szélsőséges időjárási viszonyok vannak. Ez legtöbbször a csúszós utat, a havazást és az esőt jelenti. Hogyha egy ideig süt a nap, akkor biztosan napszemüvegbe vezetünk majd. Azonban ez veszélyes abban az esetben, hogyha nem figyelünk arra, hogy amikor átvált az időjárás, alkalmazkodjunk hozzá. Gyakran történik meg, hogy a napsütést hirtelen nagy esőzés váltja fel. Ha napszemüveg volt rajtunk, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon egészséges-e, hogyha az továbbra is rajunk marad. A válasz pedig a következő: hogyha az eső közben süt a nap, és van elég fény, akkor nyugodtan magunkon hagyhatjuk, azonban hogyha nem ez a helyzet áll fenn, és az idő nagyon borús, akkor a legjobb, hogyha levesszük a szemüveget a látási viszonyok helyreállítása miatt. Ez ugyanúgy vonatkozik az útra, mint a kocsi belső részeire is, ugyanis az is kiemelten fontos, hogy meg tudjuk nézni például a sebességmérőt, vagy az egyéb belső mutatókat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata