Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Figyeljünk a megfelelő vezetésre!

Manapság az autó egy elengedhetetlen eszköz azoknak az embereknek, akiknek ingázniuk kell, vagy messze laknak a munkahelyüktől. Hogyha a tömegközlekedési járművekkel akarunk közlekedni, akkor természetesen az is lehetséges, viszont sokkal több időbe kerül, ráadásul nem is mindig olyan pontos, és sokkal jobban függ a kinti forgalomtól is.

Nem elég csak megvásárolni egy kocsit

Mindezeket figyelembe véve, az ingázóknak elsősorban az autó javasolt. Ezt ma rengeteg helyről beszerezhetik, és hogyha valakinek nincs is rá egyből pénze, akkor lehetősége van arra, hogy másodkézből szerezze be, vagy csak részletekben fizesse ki. Azonban nem elég csak megvásárolni egy kocsit, fenn is kell tudni azt tartani. Ebbe egyaránt beletartozik a rá áldozott anyagi összeg, és természetesen az időszakos ellenőrzések is. Hogyha az ember nem figyel oda kellőképpen ezekre a dolgokra, akkor azzal nem csak a saját, hanem a mások biztonságát is kockára teheti. Ugyanez vonatkozik a helyes vezetésre is. Rengeteg embernél fordul elő az, hogy rendelkezik személygépjárművel, viszont nem vezet úgy, ahogy kellene. Ez pedig nem csak a szabályok betartására vonatkozik, hanem az íratlanokéra is. Amennyiben valaki nem tartja be a közlekedési szabályokat, biztosan megbüntetik majd. Viszont nem csak a büntetés miatt kell figyelni a dolgokra, hanem azért is, hogy ne okozzunk bajt azzal, hogy felelőtlenek vagyunk.

Szélsőséges időjárási viszonyok

Tanácsos, hogyha nagyon odafigyelünk mindenre, főleg akkor, amikor szélsőséges időjárási viszonyok vannak. Ez legtöbbször a csúszós utat, a havazást és az esőt jelenti. Hogyha egy ideig süt a nap, akkor biztosan napszemüvegbe vezetünk majd. Azonban ez veszélyes abban az esetben, hogyha nem figyelünk arra, hogy amikor átvált az időjárás, alkalmazkodjunk hozzá. Gyakran történik meg, hogy a napsütést hirtelen nagy esőzés váltja fel. Ha napszemüveg volt rajtunk, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon egészséges-e, hogyha az továbbra is rajunk marad. A válasz pedig a következő: hogyha az eső közben süt a nap, és van elég fény, akkor nyugodtan magunkon hagyhatjuk, azonban hogyha nem ez a helyzet áll fenn, és az idő nagyon borús, akkor a legjobb, hogyha levesszük a szemüveget a látási viszonyok helyreállítása miatt. Ez ugyanúgy vonatkozik az útra, mint a kocsi belső részeire is, ugyanis az is kiemelten fontos, hogy meg tudjuk nézni például a sebességmérőt, vagy az egyéb belső mutatókat.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.