Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Ezekre a dolgokra figyeljen, amikor autószervizt választ

A hazánkban található ötezer autószerviz kevesebb, mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel egy friss felmérés szerint. A bankkártyás fizetést a cégek alig 22 százaléka biztosítja, és csupán 44 százaléka vállalja az autó el- és hazaszállítását.

Ötből egy vizsgált szerviz már nem létezik

Az országban felmért több mint ötezer autószerviz ötöde már nem létezik a bejelentett telephelyén, és kevesebb, mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel. A Garvisor közösségi szervizkereső portál által készített felmérésben több mint ötezer autószervizt vizsgáltak. A honlapon ezekből több mint 2100, előzetesen átvizsgált szerviz van jelen, amelyeknek a szolgáltatásai között kereshetnek a felhasználók, és értékelhetik az elvégzett munkát. Az adatbázisba csak azok a szervizek kerülhettek be, amelyek valóban rendelkeznek az adott szolgáltatás elvégzéséhez szükséges tárgyi feltételekkel, műszerekkel, és vállalták a közösségi értékelést. A szolgáltatók 18 százaléka tevékenysége alapján nem tekinthető járműszerviznek, mert nem nyújtja a meghirdetett szolgáltatást, vagy nem rendelkezik ezek elvégzéséhez szükséges műszerparkkal.

Több mint 90 százalék márkafüggetlen

A vizsgált több mint ötezer cég további 13,3 százalékát azért nem vették fel az adatbázisba, mert nem vállalták a közösségi értékelést, vagy a műhely leterheltsége és a munkaerőhiány miatt nem tudnák vállalni további megrendelések ellátását. A szervizek több mint 90 százaléka márkafüggetlen. A kényelmi szolgáltatások közül az időpontfoglalást 87 százalék, a szaktanácsadást 68, az ügyfélvárót 65, a flottaszervizelést 61 százalék vállalja. A bankkártyás fizetést alig 22 százalék biztosítja, és csupán 44 százalék vállalja az autó el- és hazaszállítását, valamint 15 százalék ad a javítás idejére csereautót vagy nyújt non-stop kocsiátvételt.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.