Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Elkezdődött Győrben az Audi Q3 sorozatgyártása

Az Audi Q3 egy igen fontos modell a cég történetében. Ezt Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke is alátámasztja, hiszen véleménye szerint: „A Q-modell gyártása biztosítja a vállalat hosszú távú sikerét”.

Turbókék…

Nyár végén turbókék színben legördült a futószalagról az Audi Q3 második generációjának első modellje az Audi Hungariánál. A győri székhelyű járműgyártó négy féle motorral kínálja majd a legkisebb szabadidő-autóját. Három benzines és egy dízel változatban lesz elérhető, elsőkerék- vagy quattro hajtással. A Q3 modell november környékén kerül majd a szalonokba, mivel addigra tudják legyártani a piaci bevezetéshez szükséges minimális darabszámot. Jelenleg 5 Audi modell készül Győrben (A3 Limousine és Cabriolet, TT Coupé és Roadster, valamint Q3), a közeljövőben a Q3-at állítják elő legnagyobb darabszámban. A gyártáshoz elégedhetetlen, 80 ezer négyzetméteres új karosszériaüzemet másfél év alatt építették fel. Ide hétszáz új robotot telepítettek. A szükséges ismeretekre valamivel több mint ezer alkalmazottat tanítottak be, ehhez az Audi Hungaria Oktatóközpontjában új, innovatív robotcellákat helyeztek üzembe.

Spanyolországból szeretettel

Az Audi bő két éve, 2016. január 20-án jelentette be, hogy a korábban a spanyolországi Martorellben gyártott Q3-at, a cég legkisebb kompakt városi terepjáróját Győrben fogják készíteni, mivel a német Audi AG változtatott globális gyártási politikáján. Az Audi győri gyárának éves gyártási kapacitása 160 ezer jármű, és a járműgyártásban csaknem 4500 embert foglalkoztatnak. Az előző 2016-os évhez képest, az Audi Hungaria Zrt. árbevétele ismét emelkedett, igaz most csak egy százalékkal, 7,136 milliárd euróra, azaz körülbelül 2220 milliárd forintra. 2017-ben 1 965 165 darab motort gyártottak, 1,9 százalékkal többet mint az előző évben.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellene