fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Elkezdődött Győrben az Audi Q3 sorozatgyártása

Az Audi Q3 egy igen fontos modell a cég történetében. Ezt Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke is alátámasztja, hiszen véleménye szerint: „A Q-modell gyártása biztosítja a vállalat hosszú távú sikerét”.

Turbókék…

Nyár végén turbókék színben legördült a futószalagról az Audi Q3 második generációjának első modellje az Audi Hungariánál. A győri székhelyű járműgyártó négy féle motorral kínálja majd a legkisebb szabadidő-autóját. Három benzines és egy dízel változatban lesz elérhető, elsőkerék- vagy quattro hajtással. A Q3 modell november környékén kerül majd a szalonokba, mivel addigra tudják legyártani a piaci bevezetéshez szükséges minimális darabszámot. Jelenleg 5 Audi modell készül Győrben (A3 Limousine és Cabriolet, TT Coupé és Roadster, valamint Q3), a közeljövőben a Q3-at állítják elő legnagyobb darabszámban. A gyártáshoz elégedhetetlen, 80 ezer négyzetméteres új karosszériaüzemet másfél év alatt építették fel. Ide hétszáz új robotot telepítettek. A szükséges ismeretekre valamivel több mint ezer alkalmazottat tanítottak be, ehhez az Audi Hungaria Oktatóközpontjában új, innovatív robotcellákat helyeztek üzembe.

Spanyolországból szeretettel

Az Audi bő két éve, 2016. január 20-án jelentette be, hogy a korábban a spanyolországi Martorellben gyártott Q3-at, a cég legkisebb kompakt városi terepjáróját Győrben fogják készíteni, mivel a német Audi AG változtatott globális gyártási politikáján. Az Audi győri gyárának éves gyártási kapacitása 160 ezer jármű, és a járműgyártásban csaknem 4500 embert foglalkoztatnak. Az előző 2016-os évhez képest, az Audi Hungaria Zrt. árbevétele ismét emelkedett, igaz most csak egy százalékkal, 7,136 milliárd euróra, azaz körülbelül 2220 milliárd forintra. 2017-ben 1 965 165 darab motort gyártottak, 1,9 százalékkal többet mint az előző évben.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata