Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Elektromos Audi, állami támogatással? Igen!

Audi Q4 E-Tron 35 City

Az Audi legújabb, tisztán elektromos kompakt SUV-ja már állami támogatással is elérhető. Ráadásul az Audi Q4 e-tron 35 CITY az alapjául szolgáló modellhez képest plusz extrákkal is rendelkezik a kedvezőbb alapáron. Ez lehetővé teszi az autó személyre szabását.

Utazás csendben, kényelemben és környezetkímélő módon

Az Audi legújabb tisztán elektromos kompakt SUV-ját funkcionális sportosság, valamint magával ragadó fellépés jellemzi. Ráadásul már három teljesítményszinten és négy különböző változatban érhető el. Például az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell fogyasztói ára 13 millió 993 ezer forint. Ezzel az árral igényelhető az elektromos autók vásárlásához nyújtandó állami támogatás. Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell hátsókerékhajtású és 170 lóerős villanymotorral rendelkezik. Ráadásul egy töltéssel akár 341 kilométert is mehet. Ez az autó kényelmes, csendes és környezetkímélő utazást tesz lehetővé. Az Audi célja, hogy az elektromos autókra kiírt állami pályázat kereteit maximálisan ki lehessen használni. Szóval egy különleges összeállítással készült a magyar vásárlók számára.

A 15 millió forintos értékhatáron belül marad az Audi Q4 e-tron 35 CITY ára

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell az Audi Q4 e-tron 35 modellhez képest olyan további felszereltségeket is tartalmaz, amelyek a biztonságos közlekedést szolgálják. Például a Dinamika csomag esetében az Audi drive selectet, amellyel módosítóak az elektromos autó menetdinamikai paraméterei. Továbbá elérhető a range mód, mellyel maximalizálható a jármű fennmaradó hatótávolsága. Mindemellett a Dinamika csomagban található a progresszív kormányzás is, ami a jármű menettulajdonságait befolyásolja. Az Audi Q4 e-tron CITY modell esetében választható az Asszisztens csomag is. Mit tartalmaz az asszisztens csomag? Többek között parkolássegítő pluszt, illetve sebességszabályozó és sebességhatároló rendszert. A parkolássegítő plusz nagy segítséget nyújt a parkolás során. Az első és a hátsó lökhárítókba érzékelőket építettek, melyek támogatják az autó vezetőjét a be- és a kiparkolásban. Továbbá segítséget nyújtanak az előre és a hátra gurulás során. Hogyan nyújt segítséget a program? Akusztikus jelzésekkel, valamint az autó virtuális nyomvonalainak vizuális megjelenítésével. Szóval az Audi Q4 e-tron 35 CITY alapfelszereltségként kínál többletfelszereltséget alacsonyabb induló áron. Mindemellett pedig lehetőséget teremt arra, hogy személyre szabható legyen az autó. Mintegy egymillió forint értékű további extra felszereltség vásárolható meg. Ráadásul az extra felszereltség megvásárlása esetén is az államilag támogatható 15 millió forintos értékhatáron belül marad az Audi Q4 e-tron 35 CITY ára.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata