Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Elektromos Audi, állami támogatással? Igen!

Audi Q4 E-Tron 35 City

Az Audi legújabb, tisztán elektromos kompakt SUV-ja már állami támogatással is elérhető. Ráadásul az Audi Q4 e-tron 35 CITY az alapjául szolgáló modellhez képest plusz extrákkal is rendelkezik a kedvezőbb alapáron. Ez lehetővé teszi az autó személyre szabását.

Utazás csendben, kényelemben és környezetkímélő módon

Az Audi legújabb tisztán elektromos kompakt SUV-ját funkcionális sportosság, valamint magával ragadó fellépés jellemzi. Ráadásul már három teljesítményszinten és négy különböző változatban érhető el. Például az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell fogyasztói ára 13 millió 993 ezer forint. Ezzel az árral igényelhető az elektromos autók vásárlásához nyújtandó állami támogatás. Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell hátsókerékhajtású és 170 lóerős villanymotorral rendelkezik. Ráadásul egy töltéssel akár 341 kilométert is mehet. Ez az autó kényelmes, csendes és környezetkímélő utazást tesz lehetővé. Az Audi célja, hogy az elektromos autókra kiírt állami pályázat kereteit maximálisan ki lehessen használni. Szóval egy különleges összeállítással készült a magyar vásárlók számára.

A 15 millió forintos értékhatáron belül marad az Audi Q4 e-tron 35 CITY ára

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell az Audi Q4 e-tron 35 modellhez képest olyan további felszereltségeket is tartalmaz, amelyek a biztonságos közlekedést szolgálják. Például a Dinamika csomag esetében az Audi drive selectet, amellyel módosítóak az elektromos autó menetdinamikai paraméterei. Továbbá elérhető a range mód, mellyel maximalizálható a jármű fennmaradó hatótávolsága. Mindemellett a Dinamika csomagban található a progresszív kormányzás is, ami a jármű menettulajdonságait befolyásolja. Az Audi Q4 e-tron CITY modell esetében választható az Asszisztens csomag is. Mit tartalmaz az asszisztens csomag? Többek között parkolássegítő pluszt, illetve sebességszabályozó és sebességhatároló rendszert. A parkolássegítő plusz nagy segítséget nyújt a parkolás során. Az első és a hátsó lökhárítókba érzékelőket építettek, melyek támogatják az autó vezetőjét a be- és a kiparkolásban. Továbbá segítséget nyújtanak az előre és a hátra gurulás során. Hogyan nyújt segítséget a program? Akusztikus jelzésekkel, valamint az autó virtuális nyomvonalainak vizuális megjelenítésével. Szóval az Audi Q4 e-tron 35 CITY alapfelszereltségként kínál többletfelszereltséget alacsonyabb induló áron. Mindemellett pedig lehetőséget teremt arra, hogy személyre szabható legyen az autó. Mintegy egymillió forint értékű további extra felszereltség vásárolható meg. Ráadásul az extra felszereltség megvásárlása esetén is az államilag támogatható 15 millió forintos értékhatáron belül marad az Audi Q4 e-tron 35 CITY ára.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson