Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az új Vitara ütközés előtt fékezni kezd

Ha nem is forradalmi változásokkal, de több új biztonságtechnikai megoldással jelentkezik a Suzuki Vitara. Szeptembertől a már a magyar piacon is megtalálható “mi autónk” felturbózott modellje egyre biztonságosabb és egyre inkább megbízható.

Külső és belső

A Suzuki Vitaránál megszokhattuk az exkluzív külsőt, a nem hétköznapi kinézetet. Szeptembertől már a magyar üzletekben is megtalálhatóak azok a modellek, amiknél a hátsó világítás már LED-del működik majd, illetve modernebb lett a lökhárító és a hűtőrács is. Többféle színben rendelhető, többek között sárgában és kékben is. A modell belsője is komoly újításokon ment keresztül: a műszerfal érzésre is kényelmesebb, új formát kapott a műszercsoport is. Sok funkciója nincs, de az utasok köré hangulatos díszcsíkot terveztek. A sebességmérő alkatrészt pedig minden utas jól láthatja, mivel kicsivel arrébb helyezték. Kifinomult, kényelmi elemek dominálnak a megújult belsőben. A műszerfal felső borítása finomabban tapintható, és a műszercsoportot is újratervezésre került. Az utastérben megújult díszcsík ékeskedik, és a sebességmérő került leginkább rivaldafénybe.

Fő a biztonság!

A vadiúj Vitara azonban nem a könnyen észrevehető külsőségekben dobbantotta a legnagyobbat. Több olyan újítást is kapott, ami növeli a biztonságot és támogatja a vezetést. A vezetéstámogatásért felelős technológia megbízhatóbb szenzorokat kapott, lézert és kamerát is tettek mellé. Így a sofőr jóval könnyebben és gyorsabban veheti észre a veszélyes szituációkat. Így kedvenc Suzukink a hirtelen felbukkanó és a később ránk leselkedő helyzetekre is képes reagálni, akár ködben, vagy más, viszontagságos időjárási körülmények esetén is. A rendszer veszély esetén azonnal jelez a sofőrnek: ha csökken a fékezési távolság, villog, és hangot ad ki. Ha hirtelen kell fékeznünk, asszisztenciával erősíti a művelet erejét. Ha ütközésre utaló jelet lát, azonnal fékezni kezd.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumiko