Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az új Vitara ütközés előtt fékezni kezd

Ha nem is forradalmi változásokkal, de több új biztonságtechnikai megoldással jelentkezik a Suzuki Vitara. Szeptembertől a már a magyar piacon is megtalálható “mi autónk” felturbózott modellje egyre biztonságosabb és egyre inkább megbízható.

Külső és belső

A Suzuki Vitaránál megszokhattuk az exkluzív külsőt, a nem hétköznapi kinézetet. Szeptembertől már a magyar üzletekben is megtalálhatóak azok a modellek, amiknél a hátsó világítás már LED-del működik majd, illetve modernebb lett a lökhárító és a hűtőrács is. Többféle színben rendelhető, többek között sárgában és kékben is. A modell belsője is komoly újításokon ment keresztül: a műszerfal érzésre is kényelmesebb, új formát kapott a műszercsoport is. Sok funkciója nincs, de az utasok köré hangulatos díszcsíkot terveztek. A sebességmérő alkatrészt pedig minden utas jól láthatja, mivel kicsivel arrébb helyezték. Kifinomult, kényelmi elemek dominálnak a megújult belsőben. A műszerfal felső borítása finomabban tapintható, és a műszercsoportot is újratervezésre került. Az utastérben megújult díszcsík ékeskedik, és a sebességmérő került leginkább rivaldafénybe.

Fő a biztonság!

A vadiúj Vitara azonban nem a könnyen észrevehető külsőségekben dobbantotta a legnagyobbat. Több olyan újítást is kapott, ami növeli a biztonságot és támogatja a vezetést. A vezetéstámogatásért felelős technológia megbízhatóbb szenzorokat kapott, lézert és kamerát is tettek mellé. Így a sofőr jóval könnyebben és gyorsabban veheti észre a veszélyes szituációkat. Így kedvenc Suzukink a hirtelen felbukkanó és a később ránk leselkedő helyzetekre is képes reagálni, akár ködben, vagy más, viszontagságos időjárási körülmények esetén is. A rendszer veszély esetén azonnal jelez a sofőrnek: ha csökken a fékezési távolság, villog, és hangot ad ki. Ha hirtelen kell fékeznünk, asszisztenciával erősíti a művelet erejét. Ha ütközésre utaló jelet lát, azonnal fékezni kezd.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata