Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Palettabővítés a Seatnál

Minden évben egyre jobb teljesítménnyel zár a Seat, a siker nem szállt a fejükbe, újabb modellbővítést terveznek. Hamarosan villanyautót is piacra dobnak.

Folyamatos növekedés

Nagyívű növekedési pályán mozog a Seat, ezáltal egyre erősebb pozíciót foglal el a Volkswagen konszernen belül. Az idei év első felében több mint 342 ezer autót sikerült eladni, ez pedig minden számítás szerint több mint 20 százalékos növekedést jelent a 2017-es év azonos időszakához viszonyítva. Amennyiben csak a hazai piacot vizsgáljuk, még intenzívebb növekedést tapasztalhatunk. Az előbb említett időintervallumban Magyarországon 40 százalékos növekedés diagnosztizálható, ami konkrétan azt jelenti, hogy már mostanra annyi autót sikerült értékesíteni, mint a tavalyi évben összesen. Azt azért mindenképpen szükséges megemlítenünk, hogy egy telekommunikációs cég 178 darab gépjárművet vásárolt flottabővítés céljából. Ez eddig az itthon a legnagyobb egyben értékesített Seat flotta. Tekintve, hogy hamarosan megtörténik a WLTP- szabványra történő átállás, vélhetően megáll majd a növekedés, de így is biztos az év végi rekord értékesített darabszám.

A határ a csillagos ég

Magyarországon a korábbi években egyértelműen az Ibiza és a Cordoba voltak a legnépszerűbb modellek, mostanra azonban átvette a vezető pozíciót a Leon, melyet sorrendben az Arona és az Ateca követnek. További optimizmusra adhat okot, hogy a márka rendelkezik jelenleg a legfiatalabb vevőkörrel, és az sem elhanyagolható tény, hogy a legnagyobb számban tudott új ügyfeleket magához édesgetni. Mostanra az nőtte ki magát a legnagyobb problémává, hogy ha az ügyfél egy nagyobb és drágább típust keres, nem tud mivel szolgálni a Seat palettája. Ezt a hiányt fogja elfedni a Tarraco, amely egy hét személyes szabadidő-autó lesz. Talán még fontosabb hír, hogy vélhetően 2019 őszén érkezik az új Seat Leon, amelyből már konnektorról tölthető hibrid változatot is tudunk vásárolni.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!