Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Palettabővítés a Seatnál

Minden évben egyre jobb teljesítménnyel zár a Seat, a siker nem szállt a fejükbe, újabb modellbővítést terveznek. Hamarosan villanyautót is piacra dobnak.

Folyamatos növekedés

Nagyívű növekedési pályán mozog a Seat, ezáltal egyre erősebb pozíciót foglal el a Volkswagen konszernen belül. Az idei év első felében több mint 342 ezer autót sikerült eladni, ez pedig minden számítás szerint több mint 20 százalékos növekedést jelent a 2017-es év azonos időszakához viszonyítva. Amennyiben csak a hazai piacot vizsgáljuk, még intenzívebb növekedést tapasztalhatunk. Az előbb említett időintervallumban Magyarországon 40 százalékos növekedés diagnosztizálható, ami konkrétan azt jelenti, hogy már mostanra annyi autót sikerült értékesíteni, mint a tavalyi évben összesen. Azt azért mindenképpen szükséges megemlítenünk, hogy egy telekommunikációs cég 178 darab gépjárművet vásárolt flottabővítés céljából. Ez eddig az itthon a legnagyobb egyben értékesített Seat flotta. Tekintve, hogy hamarosan megtörténik a WLTP- szabványra történő átállás, vélhetően megáll majd a növekedés, de így is biztos az év végi rekord értékesített darabszám.

A határ a csillagos ég

Magyarországon a korábbi években egyértelműen az Ibiza és a Cordoba voltak a legnépszerűbb modellek, mostanra azonban átvette a vezető pozíciót a Leon, melyet sorrendben az Arona és az Ateca követnek. További optimizmusra adhat okot, hogy a márka rendelkezik jelenleg a legfiatalabb vevőkörrel, és az sem elhanyagolható tény, hogy a legnagyobb számban tudott új ügyfeleket magához édesgetni. Mostanra az nőtte ki magát a legnagyobb problémává, hogy ha az ügyfél egy nagyobb és drágább típust keres, nem tud mivel szolgálni a Seat palettája. Ezt a hiányt fogja elfedni a Tarraco, amely egy hét személyes szabadidő-autó lesz. Talán még fontosabb hír, hogy vélhetően 2019 őszén érkezik az új Seat Leon, amelyből már konnektorról tölthető hibrid változatot is tudunk vásárolni.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész má