Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Audi RS 3 LMS – jelenleg is tart a fejlesztés

Audi Rs 3 LMS

Az Audi RS 3 LMS, az Audi új TCR modellje a februári világpremiert követően tesztprogramon vesz részt. Ezt követik majd az első versenypályás tapasztalatok Castellolí, Vallelunga és Aragon pályáin. A nyári bemutatkozásig további tesztekre is sor kerül, hogy sikerüljön teljesen tökéletesíteni a működését.

Vervisch és Berthon is segített az Audi RS 3 LMS fejlesztésében

Az Audi RS 3 LMS február 23-án és 24-én teljesítette első köreit Castellolí versenypályáján, ahol Frédéric Vervisch közel 500 kilométert tett meg vele. Az Audi RS 3 LMS versenyautó tesztelése során a fejlesztők leginkább az általános alkatrészekre koncentráltak. Főként az erőátviteli rendszerre és az alvázra, illetve az aerodinamikai egyensúlyra fókuszáltak. Az Audi RS 3 LMS tesztelése március 8-án folytatódott Vallelunga pályáján, március 17-én pedig az Audi RS 3 LMS újabb tesztelése kezdődött Aragonban. A mérnökök örömére az olaszországi, kezdeti esős időnek köszönhetően nedves pályán is sor kerülhetett az autó megfigyelésére. Ráadásul az Audi RS 3 LMS próbálgatása során most először Frédéric Vervisch és Nathanaël Berthon pilóták is lehetőséget kaptak, hogy tapasztalataikkal segítsék a fejlesztést.

Audi RS 3 LMS – pozitív benyomások a tesztelés során

A Castellolí, Vallelunga és Aragon pályáin végzett felmérések során összességében közel 3000 kilométert tett meg a teljesen megbízható Audi RS 3 LMS versenyautó. Mindez hozzájárult az autó fejlesztési tesztjeinek megalapozásához. Továbbá az Audi RS 3 LMS sikeres teszthez hozzájárult, hogy az Audi két pilótájának, Vervisch-nek és Berthonnak a visszajelzései egységesek voltak, véleményeik tökéletesen kiegészítették egymást. Természetesen az első versenypályás tapasztalatokat követi majd az első verseny, amelynek tartalmát már most megszabta az Audi. A célkitűzés az Audi RS 3 LMS aerodinamikai és súlypontértékeinek meghatározása a teljesítményegyensúly tesztelése során. További törekvés, hogy májusban megtörténjen a homologizáció, vagyis az, hogy az Audi Sport belépő szintű modelljének második generációja teljesítse a működtetéshez elengedhetetlenül szükséges biztonsági és műszaki előírásokat. A menetrend további lépéseit a még hátralévő tesztek és a versenyautó gyártásának előkészítése határozza meg. A modell júniusban a Nürburgring Nordschleife pályáján, a WTCR-FIA túraautó világkupa szezonnyitóján mutatkozik be versenykörülmények között. És hogy még egy fontos dolgot megemlítsünk: az ügyfelek részére történő kiszállításra az év második felében kerül sor.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használh