Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Audi RS 3 LMS – jelenleg is tart a fejlesztés

Audi Rs 3 LMS

Az Audi RS 3 LMS, az Audi új TCR modellje a februári világpremiert követően tesztprogramon vesz részt. Ezt követik majd az első versenypályás tapasztalatok Castellolí, Vallelunga és Aragon pályáin. A nyári bemutatkozásig további tesztekre is sor kerül, hogy sikerüljön teljesen tökéletesíteni a működését.

Vervisch és Berthon is segített az Audi RS 3 LMS fejlesztésében

Az Audi RS 3 LMS február 23-án és 24-én teljesítette első köreit Castellolí versenypályáján, ahol Frédéric Vervisch közel 500 kilométert tett meg vele. Az Audi RS 3 LMS versenyautó tesztelése során a fejlesztők leginkább az általános alkatrészekre koncentráltak. Főként az erőátviteli rendszerre és az alvázra, illetve az aerodinamikai egyensúlyra fókuszáltak. Az Audi RS 3 LMS tesztelése március 8-án folytatódott Vallelunga pályáján, március 17-én pedig az Audi RS 3 LMS újabb tesztelése kezdődött Aragonban. A mérnökök örömére az olaszországi, kezdeti esős időnek köszönhetően nedves pályán is sor kerülhetett az autó megfigyelésére. Ráadásul az Audi RS 3 LMS próbálgatása során most először Frédéric Vervisch és Nathanaël Berthon pilóták is lehetőséget kaptak, hogy tapasztalataikkal segítsék a fejlesztést.

Audi RS 3 LMS – pozitív benyomások a tesztelés során

A Castellolí, Vallelunga és Aragon pályáin végzett felmérések során összességében közel 3000 kilométert tett meg a teljesen megbízható Audi RS 3 LMS versenyautó. Mindez hozzájárult az autó fejlesztési tesztjeinek megalapozásához. Továbbá az Audi RS 3 LMS sikeres teszthez hozzájárult, hogy az Audi két pilótájának, Vervisch-nek és Berthonnak a visszajelzései egységesek voltak, véleményeik tökéletesen kiegészítették egymást. Természetesen az első versenypályás tapasztalatokat követi majd az első verseny, amelynek tartalmát már most megszabta az Audi. A célkitűzés az Audi RS 3 LMS aerodinamikai és súlypontértékeinek meghatározása a teljesítményegyensúly tesztelése során. További törekvés, hogy májusban megtörténjen a homologizáció, vagyis az, hogy az Audi Sport belépő szintű modelljének második generációja teljesítse a működtetéshez elengedhetetlenül szükséges biztonsági és műszaki előírásokat. A menetrend további lépéseit a még hátralévő tesztek és a versenyautó gyártásának előkészítése határozza meg. A modell júniusban a Nürburgring Nordschleife pályáján, a WTCR-FIA túraautó világkupa szezonnyitóján mutatkozik be versenykörülmények között. És hogy még egy fontos dolgot megemlítsünk: az ügyfelek részére történő kiszállításra az év második felében kerül sor.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata