Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Amerikai városok, ahol a legnagyobb a forgalom

Ha valaki nagyvárosban lakik, akkor valószínűleg minden nap bosszankodik a városi forgalmon és a folyamatos dugókon. Életünkből hosszú órákat vesztegetünk arra, hogy az autóban ülünk, anélkül hogy bárhová is haladnánk, és több oka is van annak, hogy miért ilyen mostanában a közlekedés: közrejátszik a népesség, a városvezetés, a közút szélessége, a balesetek és az időjárás is. Bármi is okozza a zsúfolt forgalmat, itt van a négy legzsúfoltabb amerikai város ami a forgalmat és a közlekedést illeti.

Los Angeles és San Francisco

Los Angeles nem meglepő számunkra, hiszen Los Angeles hatalmas népességgel rendelkezik. A várostervezés és a forgalomirányítás valójában nagyon fejlett, ami nem árt, hiszen ha nem lenne az, akkor ez lenne az ingázók rémálma, hiszen a Los Angeles-ben dolgozók 84%-a ingázik minden nap. Los Angeles a második legsűrűbben lakott városa az Egyesült Államokban, és csak a népesség 6,2%-a választja nap mint nap a tömegközlekedési eszközöket, ami szintén hozzájárul a zsúfolt közutakhoz. Az éves késés az ingázók számára így Los Angeles-ben 61 óra. Los Angeles-szel ellentétben San Francisco tömegközlekedése az egyik legjobb az országban. A San Francisco-i dugókhoz hozzájárulnak a külvárosi lakosok akik minden nap bejárnak dolgozni, ráadásul a városban nem túl szélesek az utcák és a közutak. Az éves késés minden ingázónál ebben a városban is 61 óra.

New York City és Boston

Ha valahogy összetesszük San Francisco-t és Los Angeles-t, akkor kijön belőle New York City. A New York-i emberek pontosan tudják, hogy milyen sokan laknak a városban, épp ezért csak nagyon keveseknek van saját autójuk. New York City-nek ráadásul nagyon jó metró rendszere van, ezért könnyebb az élet azok számára, akik nem rendelkeznek gépkocsival. Viszont New York legnagyobb problémája az, hogy rengetegen laknak a városban. Ez az Egyesült Államok legnagyobb városa (kétszer akkora mint Los Angeles), így nem csoda, hogy az évi késés az itt lakók számára 59 óra. Bostonban van a világ talán legkeményebb forgalma, hiszen néha úgy tűnik, hogy a bostoni ingázók mindegyike ugyanarra a helyre tart. Boston nem annyira zsúfolt város mint a fentebb említettek, és nem is járnak annyian autóval munkába mint New York City-ben, Los Angeles-ben vagy éppen San Francisco-ban, mégis az emberek évente 53 órát töltenek a forgalmi dugókban, tehát az éves késés a bostoni lakosoknak 53 óra.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.